104

Анонимен

преди 3 години

комунистите няма да се откажат от кацата с меда, ще се продадат и майките си само и само да могат да вземат повече -колкото повече, толкова повече

103

Анонимен

преди 3 години

Вашите коалиции ги знаем. Ще тикнат България в още по-задънена улица. По -добре да не гласуваме за тези.

102

EХА

преди 3 години

Ха, Ха ! Караха се, разделяха се! Всеки дърпаше към себе си! И какво стана сега? Със Стари муцуни, нова партия! ХА, Ха смешковци! Не ви ли омръзна 30 години да ви гледаме муцуните! Скрийте се най-после!

101

555

преди 3 години

В противовес на широката лява коалиция , ГЕРБ трябва да направи широка дясна коалиция със всички десни и патриотични формации - примирно -"ОДА" - обединен десен алианс или обединен демократичен алианс. Само така няма да се разпилеят гласове . България мина през ляво управление и знаем резултатите . А новите формации , които се домогват до властта показаха "възможностите" си . Със Бойко или без Бойко , трябва да има мощна дясна формация .

100

Барселона

преди 3 години

Когато трябва да се докопаме до кокала,няма различия...обединение му е майката...И при Воля е същото...Ще разчитат на разхвърляне на гласовете между Герб,Има такъв народ И ДБ...Манолов не го слагам в сметките..

99

от обявата

преди 3 години

тая един чалгар я победи тя за коалиции и победи говори и за власт мечтае . на левите , избирателите са едни и същи . как си въобразява че ше се увеличи бройката на гласуващите за тях , дали и е ясно ?

98

тая е бита карта

преди 3 години

Импексова, както и да се коалирате, аз различни хора не виждам, които да ви донесат гласове. Докато ти си начело на партията, загубата е гарантирана. Започва да ми става жал за ние, все повече се вижда министър-председател.

97

Анонимен

преди 3 години

Това е добро решение, само да сменят листите по места, да сложат млади и можещи хора.И второ място им е в кърпа върззано. Герб трудно ще изкарат и 15% и ще се свличат все по надолу. Трябва да се изчисти администрацията без значение кой ще гонаправи.

96

Анонимен

преди 3 години

Герберастията пощръкля.Това гали сетивата.Кееееееееееееееееф!

95

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ ...КАТО ВСИЧКИ СЕЛСКИ ВОЖДОВЕ И ГЛАВАТАРИ....!

94

Анонимен

преди 3 години

Ъхъ! Голяма,около 15% някъде!

93

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

В БСП---"ОБЕДИНЕНИЕТО , НЕ ПРАВИ СИЛАТА".....ЗАЩОТО ТАМ ВОЖДОВЕТЕ СА МНОГО И ВСЕ АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ...ХА,ХА,ХАААААААААААААА

92

Анонимен

преди 3 години

Голям ляв тротоар ще има..

91

Анонимен

преди 3 години

И бай Тошо да стане и дойде все тая! Вече сте бита карта!

90

Калеко Алеко

преди 3 години

Браво, отдъхнах си ... РеМеДето от Позитано 20 ще се разширява, а Главният му акционер - другарката Импексова се кани да придобие и нови активи ... да му мислят съдържателите на Мандри и колбасарски цехове, как да задоволяват нуждите на пригладнелите ЦОциалисти, че и на новите им попълнения ... !!!

89

Анонимен

преди 3 години

Явно наесен пак ще има избори!Тези коалиции са като орел,рак и щука.

88

Анонимен

преди 3 години

Другарко Нинова, щом се перчите, че партията ви е столетница, не е ли време да поемете публично отговорност са атентата в Св. Неделя и гнусотиите, извършени от вас през 1944 та година?

87

БСП ИЗБОРНИЯ РАЗГРОМ

преди 3 години

И КАК СЪС СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ КАДРИ ЩЕ СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА ЧЛЕН НА ЕС.......НЕМА КАК ДА СТАНЕ

86

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТова е абсолютно вярно. За съжаление обаче в България няма дясно. Наследници на комунисти се самонаричат "десни", но идеите им са крайно либерал-прогресистки. И файтонът хора на Костов, и "Дай, България" на Бойкикев стоят по-вляво дори от БСП.

85

Анонимен

преди 3 години

С този ход и с липсата на пандемия БСП вдига с 3-4%.Без купен и контролиран вот,както и без помощта на МВР и без фалшификациите на ЦИК ГЕРБ ще загуби 7-8%.Славчо чалгаря ще е долу-горе на същото ниво.Челната тройка е непредвидима.