105

гост

преди 3 години

До ЕфрейторКак къде , ами по пътищата да глобяват шофьори защото е къде къде по лесно и безопасно .

104

кръпел

преди 3 години

едно време имаше транспортна полиция във всеки влак .. има ли още заплатаджии от тая структура

103

Селтикс от Люлин 1

преди 3 години

До Анонимен: колега, това е електората на ГЕРБ и са недосегаеми терористи. Трябват ни Хуманитарни масови бомбардировки от САЩ. България е по-зле от ивицата Газа.

102

Ефрейтор

преди 3 години

Абе МВР къде е!?! Това е терористичен акт!!?! МВР да се закрива и тръбата да свири сбор. Другото сме го тренирали.

101

Анонимен

преди 3 години

Те затова трябва да се махнат мутрите от МВР и съдебната система, вкл. и прокуратурата. Иначе тези погроми от платените избиратели на ГЕРБ ще продължат безнаказано.

100

Е !

преди 3 години

До Анонимен 150Как да не правят нищо? Нали външния министър умуваше как да се спре войната между Израел и Палестина! Може би си помислиха, че са оправили България и се заеха с Близкия Изток.

99

ТОВА

преди 3 години

Е терористичен атентат,организиран и платен от ГЕРБ.Ще избият народа,само и само да са на власт.

98

Георги Г.

преди 3 години

Сега тези защо не ги съдят за тероризъм, и да ги бутнат на "топло" където им е мястото. Те напрактика са направили опит да убият десетки или стотици хора във влак!

97

Гроби Таласомо

преди 3 години

СДС-то на ГЕРБ написа навремето на фланелките им: "България, това съм аз"!

96

Анонимен

преди 3 години

Организирана престъпна група всява паника, нанасяйки щети на обществена собственост и заплашвайки живота и здравето на гражданите. Това не е направено с цел обир или сляпо хулиганстване.Хайде да мислим, кой има полза от това ? Тези дето са на власт - нямат. Другите - имат.От другите, кой плаща на шведите ? Две партии точно, от тях една е била на власт в последното десетилетие и иска да се върне там.Начи ?Мислете хора, мислете.

95

Анонимен

преди 3 години

каво е това правителство защо не работи

94

Мечо

преди 3 години

Искам довечера Рашков да излезе по телевизия и да каже какво е напрвил по въпроса.

93

Гласувах

преди 3 години

Гласувах за Радев, сега уж неговия служебен кабинет командва парада. Защо не взема мерки спрямо ромската престъпност? Кога ще изкарат тези хора от гетата?

92

Анонимен

преди 3 години

А жандармерията се разхожда по жълтите павета, за да пази дирника на Тиквата. То не беше газ, палки, камери, псувни и какво ли още не. Или да вършат работа, или закривай!

91

Гроби Таласомо

преди 3 години

На чандалъ требе да им се отрежат сателитките! Гледат много уестърни, ама наживо не могат да ги докарат като сюжет "обирът на дилижанса";))) Ако беха изпълнили перфектно сценарият "Дивият Запад", щеха да се сдобият с реноме, а сега си остават просто тълпи ту.земни племена, които се забавляват

90

Пян Гъ

преди 3 години

Алооу, пишещите тук, правителството е на РАДЕВ, не на ГЕРБ. Претенциите към РАДЕВ/ДУБАЕЦА/БСП! Ако не е ББ, не знаете какво да кажете. Сменете плочата.

89

Мартин

преди 3 години

Рашков, ти си на ред.

88

Тези

преди 3 години

Кога ще ги товарим за Индия?

87

Уестърн

преди 3 години

Това е само една репетиция за "бразилците", за да видят как могат да спират влаковете. После ще се качват в него и ще започнат обирите. Там на полето няма кой да ги преследва.

86

Край

преди 3 години

Българите ще живеят в 4-5 града - София, Пловдив, Варна Бургас и Стара Загора - между тях ще се пътува с бронирани машини. Не го е казала Ванга нито дядо Влайчо - но до 20г. това ще е реалността.