13

Алберт Айнщайн

преди 3 години

"Само две неща са безкрайни - вселената и македонската глупост, като за първото не съм сигурен."

12

1234

преди 3 години

Тук казус няма, Австрия влиза в ЕС с немски, не с австрийски въореки, че е имало Австроунгарска империя. Македония е държавно образувание, създадено от СССР , което иска да яхне езика български и история на 1400 г. Няма как да стане. Признават, че говорят диалект на българския и че по произход са българи. Ако не всеки по пътя си

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонименда но за разлика от парламента в атина,където те се афишират като македонци,в българия това право македонецът няма!

10

Наблюдател от ООН

преди 3 години

Мънкидонците са брутални интересчии,така че не е задължително да има връзка между това,какво мислят,какво говорят и какво правят,а още по-малко има връзка с истината ,и с историята.Ке ми дадеш паре, ке се престорам на маймун.

9

Анонимен

преди 3 години

До до 1ами отиди и ги питай какъв език изучават...но факт е,че той е македонски!а ти бай *** можеш да го наричаш както си искаш!

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимена тогава я ми отговори защо гърция призна македонски език на своя територия и той вече се изучава в районите на лерин и воден?нали македонският език е комунистическа измислица?спор между република македония и република българия не може да има,защото се оказва всъщност,че корените на всичко македонско(нещо,което българия отрича) са в днешна гърция

7

ода за Мъкедония

преди 3 години

Край Вардарооо...шум се вдига,марсианци ронът сълзи и пъшкат скубейки косите си...ето Самуил пристига и гальовно воеводи си зовееее...Съберете се воеводи Зайо Байо ке ви води към Еуропската уния...Гоце Делчев с пищова си изпуца,рече и отсече:БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕН!

6

до 1

преди 3 години

Значи в Гърция ще се изучава шопския български диалект.

5

Анонимен

преди 3 години

И нашите "македонци" говорят на "македонски" вече 1300 години.И не са спирали.А Парламента ни е пълен с "македонци", както и с шопи, добружанци и тракийци.

4

Анонимен

преди 3 години

Тези Македонците са *** !!! С това поведение просто няма как да бъдат допуснати в ЕС. Историята на българия няма как да ни вземете. Българите им намекнаха как да се случат нещата, признавате общата история и това е. То на всички ни е ясно че вече сте промити глави и сте македонци.

3

Анонимен

преди 3 години

ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРИЯ,В ПАРЛАМЕНТА В АТИНА ИМА ДЕПУТАТИ МАКЕДОНЦИ...ТЕОДОРА ЦАКРИ ОТ ПЕЛА...СЪЩО И ЕДИН ДЕПУТАТ МАКЕДОНЕЦ ОТ ЛЕРИН,КОЙТО ГОВОРИ НА МАКЕДОНСКИ ПО ЕДНА ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ ИМ ТЕЛЕВИЗИИ.

2

Анонимен

преди 3 години

Такова усровие не е спазено.Дори договора от Преспа не си изпълняват вече 3 години.

1

Анонимен

преди 3 години

ГЪРЦИЯ РАЗРЕШИ И ЛЕГАЛИЗИРА ИЗУЧАВАНЕТО НА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК НА НЕЙНА ТЕРИТОРИЯ!!!