136

Анонимен

преди 3 години

ИТН - има такива нехранимайковци!

135

До 151

преди 3 години

Гербаджийче заблудено.Сигурно вярвате и че вашия вожд- истински комунист, ни пази от БСП и комунистите?В днешно време да си гербер...е същото, 1991г да си бил за БСП.

134

Анонимен

преди 3 години

"Истинският дарител на "Демократична България" Иван Тодоров определи в пост във Фейсбук размаханата разпечатка от ГЕРБ за дарението му от 100 лева като опит за скрояване на компромат и евтина пропаганда в стила на близките до тях кафяви медии."Господа и дами от ГЕРБ. В компроматната война има едно правило. Лъжите съдържат поне 10% истина. Не бива само да се лъже, защото унищожавате доверието във вас. Понастоящем вашата гледна точка се подрепя само от членовете на ГЕРБ и симпатизантите им.

133

Анонимен

преди 3 години

Учиндолското магаре си дере гърлото напразно! С тоя талант и тези честни очи е за да го показват по панаирите!

132

Анонимен

преди 3 години

Герберунгели, песента ви изпята. Скоро ще ви запушим устите завинаги...

131

До коментиращите

преди 3 години

Първо, ГЕРБ не са изпаднали в канализацията,това са вашите неосъществени мечти!Второ, машинното гласуване съвсем не е по добре, Цветозар Томов,бивш товорител на ЦИК по време на тройната коалиция, в правтекст каза, че то е удачно за секции до 500 избиратели.Трето, не си мислете, че ще излъжете със софтуера, машиннитебюлетини задължитевно се пазят и при контролно преброяванеистината ще лъсне!Прецакахте се сами! Това е защото не сте чели детски книги,например романа "Спартак"!

130

Анонимен

преди 3 години

Пелтека Трифонов е умен само когато му пишат текстовете! Ясен си батинка на всички! Марш в провинциалната си говориля! Вън от София!

129

Анонимен

преди 3 години

Аз съм Тошко Африкански с бели дамски ***

128

Анонимен

преди 3 години

Пишман чалгарите да млъкнат! Истина е че изтърбушвате нещо което държи държавноста!

127

Анонимен

преди 3 години

БИКОВ настройва всички срещу ГЕРБ. Е , с някои изключения . Все някой му харесва умностите

126

anonymous

преди 3 години

До АнонименДо 124Вие също очевидно не блестите с интелект.Иначе сигурно щяхте да знаете,че "не" се пише отделно с глаголи,учи се в начално училище.Но на подкрепящите ИТН им е простено.Какъвто е потенциалът на лидера-такъв и на неговите фенове.

125

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ използват националните ТВ по няколко пъти на ден, за да заливат обществото с фалшиви новини.

124

Анонимен

преди 3 години

Бойко е впрегнал цялата си клика да обяснява от сутрин до вечер какви са праведни, дори и интернет *** както се вижда.

123

Анонимен

преди 3 години

Оревахте света, че ви се секна краденето. И говорите лъжи без грам свян. Отвратен съм от вас

122

анонимен

преди 3 години

То и аплодисменти за тях били ялови.Шоуто му беше с толкова нисък рейтинг по bTV,че накрая го натириха.Сега този грък там се справя много по-добре-лъчезарен,има харизма и майтапите му по ги бива.Тази "телевизия" 7/8 как успява да се задържи на повърхността?Да гледаш и слушаш шута Тошко или пропитата физиономия на Годжи(Ванката няма да споменявам изобщо) трябва да си малко мазохист.К.у.х.и са отвсякъде!

121

Гиб Мелсън

преди 3 години

Безспорно най-изпечените лъжци са Винету и неговите индианци. Те винаги са успявали да станат първи благодарение на умелите си лъжи. Хората не им забелязваха лъжите, защото бяха погълнати в дневните си задължения. Но когато хората са дълго време без работа, под карантина и с много свободно време започнаха да забелязват изпечените лъжи на Винету и неговите индианци. И това е лошо за Винету. Номерата му лъснаха.

120

Бивш протестър

преди 3 години

Чалгаропитеци с типичен представител Тошко. Лъже от трибуната на НС, извинява се във FB. Сега пак измишльотони, но тези ще са без извинение.

119

Активист на БСП

преди 3 години

Бичето ще се задави от яд

118

ЛуТ

преди 3 години

Тома Биков не вярва че може да има все още оцеляли народ от човеци. Нещо по различно от герберазсти.

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 134С вас не можем да се мерим. Вие сте професионални плювачи.