60

Само да вметна

преди 3 години

От тежкото управление на ГЕРБ, в момента в хотел Шератон на Малдивите се чува почти само българска реч... мислете !!!

59

Българин

преди 3 години

Вече 30 години ние българите живеем добре със ЕС и със САЩ, и следващите 30 години ще продължим да живеем така защото ЕС и САЩ са най-добрият избор за България!

58

Анонимен

преди 3 години

пРезидента ще назначи някой безгръбначен тип"Близашки" ипо -точно който му спуснат. Но със сигурност ще е дърт комунист или доносник. Нема как....

57

Анонимен

преди 3 години

Виновен е комунизма и руската мафия!

56

Българин

преди 3 години

Ох, кога ще дойде юли на новите избори да бием дузпата на комунистите и да си изберем да си турим едни яки капиталисти да ни управлвята живота да ни създават условия да се развиваме при капиталистическа пазарна икономика да забогатяваме и да си удовлетворяваме желанията и да се наслаждаваме на материални продобивки и на хай-тек гаджети.

55

пияница мистик

преди 3 години

Статуквото ГЕРБ се махна и дойде промяната с новите честни и некорумпирани хора, които не крадат, а парите които изкарват с честен труд си ги държат в швейцарски банки, не като Боко Балтика в отключени чекмеджета. И тези нови и неопетнени хора като Бойко Рашков, Даниел Вълчев, Стефан Янев не са някакви си ченгесари от ДС, а умни, млади хора, прохождащи в политиката. Другарят Резидент си знае работата как да реди служебен кабинет от който да повее вятъра на промяната :)))

54

Жоро

преди 3 години

До 56Всеки знае как Черепа е станал най-богатия българин- честно и почтено, ако не вярваш, питай Манол Велев(само че той е кома). Всеки знае, че американците го подгониха(за това че е част от руската мафия). Всеки знае, че бившите ченгета назначили Радев, са способни само на саботажи и разруха, но не могат нищо без директива от Москва. Да си фен на Черепа, Радев, Чалгаджията, Маямата, Хаджигейчо и Бабикян е извратено и долно.

53

Анонимен

преди 3 години

до 64Радев създаде служебен кабинет през 2017 ама от къде да знаеш като си бил в яслите по онова време и си търкал балатома.

52

До 65

преди 3 години

Герджиков не иска, оня ден по БНТ каза, че и да му се молят няма да стане премиер категорично!Между другото всеки иска да е в парламента ама да не управлява!

51

до 64

преди 3 години

Правителството на Огнян Герджиков е деветдесет и петото правителство на Република България (петото служебно). То е назначено на 27 януари 2017 г. от президента Румен Радев.Сформирано27 януари 2017 г.Разпуснато4 май 2017 г.Това е 95-о правителство на България.

50

Анонимен

преди 3 години

Да не е само от крадливото племе на ГЕрП

49

Анонимен

преди 3 години

От всичките изброени най-симпатичен ми е Герджиков, ама едва ли ще го огрее.

48

Мдааа

преди 3 години

За съжаление идва царството на простотията или по-точно царството на феновете на чалгата и Слави Трифонов!Само като излезете на улицата и виждате простотията и гласоподавателите на Трифонов!

47

Следващият

преди 3 години

Аз нали ви казах, че служебният премиер ще е Даниел Вълчев, излишна статия :)

46

Анонимен

преди 3 години

На Джипко Бибитков му останаха два дена да се показва по телевизията,а се надяваме после да се включва от централния софийски затвор или в ловешкия...там има психиатрия...

45

Анонимен

преди 3 години

Да не краде колкото г-н Борисов ще е добро начало. Ако не краде изобщо, ще е перфектно.

44

Анонимен

преди 3 години

Който и да е само гербер да не е

43

Анонимен

преди 3 години

До 35Е той Божков голям организатор! Създаде негова собствена партия,създаде партията на Слави,на Манолова,на Дончева,на Копейкин,на Хр.Иванов,организира събитията в Росенец,изкара десетки хиляди по площадите,успя да организира емигриралите българи по цял свят и-и-и-и какво още?Ако има подобни организаторски възможности и толкова пари,наистина е по-добре да управлява той,а не някой от СИК!

42

Анонимен

преди 3 години

Много са смея като кажат - новите лица от партиите на протеста :)))))))))Ама кои са новите лица бре??Мая Манолова ли, продукт на БСП и лице на статуквото и Пеевски, Дончева ли, тя е същата!Бабикян ли, хамелеон! Или Хаджигенов, нереализиран адвокат с тъмно минало!Или оня Христо Иванов дето в ефир го питаха какво прави Маджо или Слави Трифонов етикет на мутрите от 90-теНови лица :)))))))

41

Анонимен

преди 3 години

Той пък щото Славунции знае английски та пушек се вдига от него. Хахаха