200

Анонимен

преди 3 години

ТКЗС Е КООПЕРАЦИЯ С УСТАВЕН КАПИТАЛ И ВСЕКИ ЧЛЕН ИМА % УЧАСТИЕ! Върнаха земята, НО купиха техниката за жълти стотинки! КОЙ КУПИ ТЕХНИКАТА-ДРУГАРИТЕ!Собствениците на земята я дадоха под аренда да я обработват ДРУГИТЕ С ТЕХНИКАТА!ПОСЛЕ ИЗКУПИХА ЗЕМЯТА НА БЕЗЦЕНИЦА! ИМАМЕ ЕДРИ ЗЕМЕДЕЛЦИ -ДРУГАРИ ОТ БСП!СДС ИЗОБЩО НЕ СЕ УСЕТИХА КАКВО НАПРАВИХА!КАКТО НОВИТИ СПАСИТЕЛИ НЯМАТ ПРЕДСТАВА КАКВО НАПРАВИХА С НОВИЯ ИЗБОРЕН ЗАКОН!

199

Анонимен

преди 3 години

За пpocташкия бг народ елементи като тоя политрук са идеални!

198

Анонимен

преди 3 години

Ще търпим ли морални и физически *** да са начело на държавата, да ни се подиграват като казват, че ще режат ръце и крака?На протест, хора на 05.05 в София!Долу мутрочалгарската диктатура!

197

Вихър

преди 3 години

Хубаво ги списвате нещата, но защо се разминават с делата ви!?Всеки средно интелигентен човек(като мен) си прави извода, като ви следи изявите в парламента, че обсужвате определени кръгове от олигархията и въобще не ви пука за хората!!!Кажете: Колко здраво са ви хванали за топките за да си направим прогноза докъде ще ни докарате???

196

Анонимен

преди 3 години

ИТН е ПРОДУКТ НА КРЕМЪЛСКИ ПРОЕКТ. ЦЕЛТА Е ДА СЕ ДЪРЖИ БЪЛГАРИЯ В РОБСКО ПОКОРСТВО. НАЧЕЛО СТОИ ГЛАВНИЯТ ЧАЛГАР НА РЕПУБЛИКАТА. ОКОЛО НЕГО СА КАЛИНКИ И БИФТЕЦИ, СЪБРАНИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ АНОНИМНИЦИ. БЪЛГАРИЯ НЕ Я ОЧАКВА НИЩО ДОБРО ОТ ТИЯ ПРОЙДОХИ И КОМЕДИАНТИ. НООО ДА МУ ИМАМ АКЪЛА НА БЪЛАРИНА ,ДЕТО МУ ИДВА ПОСЛЕ... След Лойко Кюлчето е ясно, че и магаре да вържеш, и него народът ще го избере.Нещастна страна. Да не кажете, че не съм ви предупредил. .....Ще уважа чудовищния избор на моя народ....

195

Анонимен

преди 3 години

До Леля СлавкаЯвно такива *** като теб я карат на "лични впечатления" с елемент на басни.Както вече казах, големите ни заводи се оказаха пред невъзможност да пласират некачествената си продукция, а социалистическа България не беше развила никакво ноу-хау, което да ги издърпа нагоре (с други думи, всичко беше крадено и морално остаряло).Що се отнася до ТКЗСтата, хората започнаха да си искат обратно отчуждената преди това земя и им рухна фундамента.

194

Леля Славка

преди 3 години

С цел по-бързо да се ликвидират ТКЗС-тата започнаха масово колене на животните. Спомням си как една жена плачеше: и бременните крави, и тях заколиха. Оставиха държавата без животни, та започнахме да внасяме замразено бизонско месо от Бразилия. По-късно СДС-то заяви, че унищожаването на животните било грешка, наскоро го чух от техен човек по телевизията. Че седесарите разсипаха всичко, което беше съградено от народа, разсипаха го, па другото го разправяйте на старата ми шапка. Или на някой младок

193

Слави

преди 3 години

Вече го боли и дългиятза вас. Триста болести му докарахте.

192

Анонимен

преди 3 години

До Човек, 106Пишеш, че не познаваш нито един човек гласувал за мутрите. И, аз не познавам нито един човек гласувал за ИТН и ИПМ... ама имат 17 и 4%. Питам се наистина ли има толкова много чалгари и продажни твари, или Доган е налял повече от 100 000 гласа???

191

Анонимен

преди 3 години

Радев с помощта на пионките си в парламента ИТН, ДБ и Манолова тласка страната към руски управленски модел на олигархични зависимости, системна корупция, пълно одържавяване и тотален контрол над медии, политици и граждани. Такива модели са устойчиви за кратко. Генерират бедност, нищета,изостаналост, примитивизъм и перманентни напрежения между гражданите по съсловен и или етнически признак.Русия е такъв пример и Радев неотклонно го следва.

190

Има идиот

преди 3 години

Тва на Филип Станев измишльотината ли е ?господин за един ден това са сценаристите!!!! Ако бяха толкова добри то Слави ще е на върха а не да търси стотинки (символични) за да му оцелее телевизията която е спасена благодарение на изборите

189

1

преди 3 години

До Леля Славка"Указанията от Зпада бяха всичко да се срине и те изпълняваха."Първите 10 години в България "Запад" въобще нямаше. Нашите заводи, оставени на свободното падане сами се сгромолясваха, защото пазара на бившия Соц Блок се беше свил, а продуктите им бяха нека1ествени, за да пробият на Запад.Българския пазар беше залят от китайски и турски стоки с най-долно качество. Няма да забравя, как за 1-2 години фабриката за обувки Вихрен, която шиеше по лиценз на Адидас скапа качеството

188

Анонимен

преди 3 години

Тролята, върви ли монолога

187

До"Леля"Сл

преди 3 години

Какви"седесари"те гонят,я се поогледай в чии ръце е всичко построено от нас и бащите ни и тогава ми говори кой,как и какво е осребрил(разсипал)Същото се случва и днес след десет годишно членство в ЕС-Кой, как и какво Осребри?

186

изобщооооо

преди 3 години

Те освен да дращят във Фейсбук, друго не могат и за нищо не стават. Поредните,които ще бъдат използвани за чужди цели, а вие си вЕрвайте колкото искате.Това,което натвориха за толкова кратко време няма да се оправи в близките години.Видя се каква дружинка са всички,начело с Радев, добре работят за него. Как е възможно да се гласува доверие на такива хора, е нямам отговор на въпроса? НИКОЙ не се интересува нито от вас,нито от държавата, всички са марионетки за чужди амбиции.Те мразят народа си.

185

Анонимен

преди 3 години

Дългия нещо го няма никакъв. Да не даде фира от страх?!

184

Слави

преди 3 години

Ще докара 500 000 *** от Индия да ги пасете и ще вдигне брутния вътрешен продукт. Ако не намери от Дубай с обещали един милион камили.

183

Леля Славка

преди 3 години

Грешиш, момче. През първите десет години на прехода държавата тотално я разсипаха седесарите. Указанията от Зпада бяха всичко да се срине и те изпълняваха. Това е истината, другото е пробита партенка.

182

Позна

преди 3 години

Слави е Божков. Продължавай да се вайкаш.

181

хахо

преди 3 години

няма нужда полити4ески недоразумения да ми 4еститят нищо