177

123

преди 3 години

До 205А къде според теб са данните за външният дълг ако не са на сайта на БНБ.

176

123

преди 3 години

До 203На мен наистина ми идва да се гръмна виждайки колко ограничени хора като теб има в страната ни.

175

Анонимен

преди 3 години

Ще си мечтаете за Бойко,неграмотници такива,къде ни хвърлихте в лапите на олигархия и дилетантщина !От Марс ли падате бе ? Не помните ли какво беше тук преди Борисов ? Беднотия,хаос,беззаконност,рекети!Не помните ли купоните,празните магазини,неизплащането на заплати,борците,хиперинфлацията,решетките по терасите,кражбите на бензин и чистачки,чакълените улици без осветление,спрените ЕФ,неосигуряването.Какво искате от Борисов бе,неблагодарници?! Тоя човек ви извади от калта,те искали промяна!

174

Анонимен

преди 3 години

Според МФ гарантираният държавен външен дълг е близо 30 млрд .

173

До кака Диана

преди 3 години

Парадоксалното в случая е,че сте по-проста от човек с ТЕЛК заради невменяемост,но сте с претенции за управляващата ви личност !Знаете ли какво е хиперинфлация,госпожо ?А знаете ли колко е 10 : 1/2 ???М ?

172

Анонимен

преди 3 години

Хазната е на плюс но идва ред на БСП и парите почват да бегат бате

171

Анонимен

преди 3 години

До 123Колега, какво им обясняваш на прости протестъри. Те не знаят какво е дебит и кредит ти им говориш за нетен брутен дълг.

170

Анонимен

преди 3 години

Другата седмица в сряда има протест пред президентсвото срещу турцизацията и чалгаризацията на страната, Поводът е обнаридването в Държавен вестник на промените в избирателния кодекс, според които над 350 000 души турци ще мигат да гласуват за изборите за нашия парламент,

169

123

преди 3 години

До 181Влез в сайта на БНБ и отиди на статистика, Изтегли си данните за брутният външен дълг и ги прочети. Тогава ще разбереш кой кого лъже и заблуждава.

168

Анонимен

преди 3 години

haznata prepalnena...ah, kakva blagodat za partia "radka piratka" i partia "100 patrona ste ti sloja"

167

Анонимен

преди 3 години

До Кака ДианаИ къде е тази хиперинфлация?

166

Анонимен

преди 3 години

ananiev, moje i oste poveche zaemi da vzemete. da saborite starite betonni blokove i da kupite camperi na bulgarite, da jiveiat v camping vmesto v mnogoetajni panelki...poneje i bez drugo te ste padnat sami skoro.

165

123

преди 3 години

До 181Не съм изперкал, а цитирам факти.Дори след като ви го обясних подробно Вие не правите разлика между брутен външен дълг, държавен дълг и нетен външен дълг. Не разбирате и не искате да разберете какво включват тези термини. Имаме държавен дълг в размер на 7.4 милиарда евро.Останалите задължения по брутният външен дълг са задължения на сектор Банки, бизнеса и вътрешнофирменото кредитиране но те имат да получават повече отколкото дължат и поради тази причина нетният външен дълг е отрицате

164

Како, како

преди 3 години

Няма държава без външен дълг.На *** протестъри това за хазната, че е празна и за дълга им го повтаряха и затова хвърляха яйца.Откъде ви намират такива необразовани не знам.

163

Анонимен

преди 3 години

kak e svejata mlada generacia uchenici praktikanti premieri, ministri, zakonopoeti, zakonopisateli, zakonoikonomisti, zakonopravisti, zakonoinjeneri, zakonoarhitekti, zakonoveterinari?

162

Кака Диана

преди 3 години

Само за интелигентни гласувам, а не за тикви дето докараха държавата до хипеинфлация и огромен дълг.

161

123

преди 3 години

До 180Хайде да не говорим за гърците. Преди да вляза в ЕС са много по зле от нас. Просто тогава ЕС е наливал пари само в няколко новоприсъединили се държави. Това което сме получили от ЕС са жълти стотинки в сравнение с това което е получила Гърция.

160

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 174Най-големия длъжник е САЩ, ама там нали ФЕД им печата доларчетата, не им пука :)) Иначе има слух, че Кенеди за това са го убили, щото е искал американците да си печатат валутата сами а не частна институция като Федералния резерв :)) Те всека година им дължат по некое трилионче, непрестанно им се увеличава дълга, нема спад, това е положението

159

Анонимен

преди 3 години

Някои тук отново почват пак да изтъкват колко по-добре са гърците от нас. Ами по-добре са, защото не лижат краката на Путин и никога не издигат паметници на червената армия в чест, че сталин ги "освободил". Освен това конституцията им не е писана от Луканов с БКП-тата (БСП,СДС и ДПС). Президентът го избира парламента им и не е резидент на КГБ. А изборната им система е пропорционална и дава бонос 40 мандата на победителя.

158

123

преди 3 години

До 167 Ако някой измисля числа това си ти. Данните са общодостъпни и са на сайта на БНБ. Нетният външен дълг към момента е отрицателен. Държавният дълг е 7.4 милиарда евро.