88

Анонимен

преди 3 години

Знаем колко хубава е Мордор по жените,които дават всичко ,да се махнат от там и не искат никога повече да се върнат в помията ,която се нарича Руски свят.

87

до "Историята п

преди 3 години

Точно така, историята помни и някой ден ще лъснат лъжите на всички относно България и българите. Относно Хитлер - ние си спасихме евреите. Освен това щом си толкова наясно с историята, значи трябва да си наясно защо се присъединяваме към Германия тогава. Относно Освобождението - то е следствие на Априлското възстание, а Русия се намесва, за да не се стигне до това, което е решено на Цариградската конференция. Между другото един от виновниците Санстефанска България да не се случи е Русия!

86

Анонимен

преди 3 години

Историята помни ако вие не помните. Помни как през втората световна война СССР бяха съюзници с Хитлер докато не се скараха за територии

85

Анонимен

преди 3 години

герб аааа.. гербрев исках да кажа да пробва да продава оръжия на алкайда или хизбула да видим дали американците няма да му пратят някой дрон .герб са искали да направят пачка от враговете на Русия но се е случило най логичното ;) Дори в терористите в Сирия откриха оръжията на герб ааа.. гербев ;)

84

Сплескан натовец

преди 3 години

участието в анти-руската кампания е национално предателство !Американските марионетки ни направиха най-бедната и бързо измираща държава в европа!Сега като за капак деградираха умишлено добрите ни отношения с единтвената страна която ни е помага исторически!Тези натовски аборти са за екзекуция в центъра на софия !Пак казвам искат да ни вкарат във война с Русия ,всеки участващ в хибридната война за демонизиране на Русия работи против БЪлгария и неционалният ни интерес!Не на нато не на войната!

83

въздухарска работа

преди 3 години

От 2008 г. досега има около 15 взрива във военни заводи и складове България. Само миналата година взривовете са 4-5. Русия за да организира такива взривове, би следвало да има цяла агентурна мрежа от българи-агенти във военните заводи. За последните десет години нищо подобно не е открито. С две думи, всички обвинения срещу Русия са напълно въздухарска работа

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Знаем кой проституира по улиците.Не бяха ли Наташките.Задръстили са цяла Европа и Турция с пропадналите си жени".90% от пpocтитутките в Германия са българки.

81

Край

преди 3 години

Руснака е идеалния ни туристОбаче Бате се навежда на американците заради изборите

80

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗнаем кой проституира по улиците.Не бяха ли Наташките.Задръстили са цяла Европа и Турция с пропадналите си жени.Туристи били.Хората в село не ги пускат ,те за кметската къща питат.

79

Анонимен

преди 3 години

Историята помни ако вие не помните. Помни как през втората световна война бяхте съюзници с Хитлер който завърши като изгорял дюшек. Също така помни как ви освободиха братушките от Османско иго. В сегашно време ще ви запомни като съюзници на оня падащият по стълбите и съюзник на ге..йчетата лез..бииките и джендърите. Хубавото е че с които сте се съюзили са отишли на буни..щето на историята. Такава ви е орисията. Проклето племе сте. Винаги ги играете по св..ирчока на другите.

78

За троловете

преди 3 години

Русофобите се пръскат от злоба и жлъч.Русофоби няма - това са български патриоти, които много дразнят руските *** и затова са измислили тази дума, която иначе значи страх ( фобос) , а не омраза , както я употребяват !

77

Анонимен

преди 3 години

Докато българските партизани избиваха немските войници на българска територия и взривяхаха влаковете и складовете с провизии за германия, САЩ вместо да бомбардират военни складове, изсипваха бомбите над живилно население в София.

76

Анонимен

преди 3 години

Не Русия, ами САЩ бомбардира България и изби няколко хиляди цивилни българи без никаква причина, не военни обекти, ами американците умишлено бомбардираха и избиваха хиляди невъоръжени български граждани.

75

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа се махат руснаците и техните поклонници.Да не забравят и Берьозката да премахнат.Подобие на туристи,задръстили ЛИДЛ и ядящи в квартире картошки.Блин.Твою мать.

74

Анонимен

преди 3 години

"Никой на морето не ти иска бедните нагли руснаци. Дето пазарвт лютеница в магазина и една бутилка водка за стаята. Това не е туризъм, а балкантурист"Еми докато чакате немските, американсктеи и швейцарските туристи, ще гладувате, или ще продължавате да ходите на запад да миете улици и да пpocтитуирате.

73

Анонимен

преди 3 години

Русофилите да кажат какво мислят за официалното изявление на РФ, че България през 1941 година е окопирала Македония. Според вас това беше ли провокация към България или всичко, което идва от Русия е хубаво и не може да се критикува? Кажете също кой раздели на две българския народ и днес имаме българи и македонци? НАТО ли го направи това или любимата ви Русия? Не съм проамерикански настроен, защото съм наясно че нито на САЩ, нито на Русия им пука за България, но вие никога няма да го проумеете!!!

72

Анонимен

преди 3 години

Добре е раша да замени воената си доктрина с образователна. Защото излезе че джуджето и много други солташациии около него не познават историята. Изглеждат малко, като индианци в модерния свят .

71

Анонимен

преди 3 години

Русофобите се пръскат от злоба и жлъч.

70

Анонимен

преди 3 години

Русия нямало да търпи...Не, ние бившите държави от Източния блок повече няма да търпим хибридната руска пропаганда, политическите силовите шантажи, подмолните операции за геополитическа преориентация на страната от страна на Русия. Да си вземат газта, която за нас беше най-скъпата, да си вземат АЕЦа, който и без това е пред затваряне, да си закриват посолството (ние ще закрием нашето там) и... Сбогом Русия.

69

Анонимен

преди 3 години

Какво ни интересува какво нямало да търпят в една тъжна и изостанала държава като Русия ?