129

Анонимен

преди 3 години

Ревизия и затвор за ГРОБ!

128

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКазабланка? Е гоуем разбирач си?Капабланка. Извинявам се. Грешка при писането.

127

Анонимен

преди 3 години

До 165 О да! Знам, писмено, четимо и говоримо 4 езика, 3 само четимо и говоримо! Но най-се гордея с това, че знам български, не само официалния, а и наречията от различните краища на България! Толкова е богат езика ни, толкова мъдрост и сила има в него!Знам чужди езици ***, но най-вече знам как да говоря с българите, с ония дето пазят истинската българщина!Но признавам, чалгарски език не знам, а и не искам да уча!

126

Слави премиер

преди 3 години

Защо казвате, че трябва да се самоубият гласоподавателите на ИТН? Мен изобщо не ме е разочаровал, както се лансира по всички бойкови медии. Точно обратното! Искат се топки да откажеш подкрепа от статуквото. Ако беше дошъл за едни пари, щеше да си направи правителство да си краде 4 години и после кой откъдето е. Между другото за пръв път в историята се случва това.Видяхме ги Патреотите, Абв, Реформаторския блок. Все против статуквото бяха и като дойде момента се разцелуваха с Бат Боко. :)))

125

Анонимен

преди 3 години

"Борисов три пъти подава оставка и трите пъти ли, с фалшификации го избират"--------Първо, не три пъти, а два пъти и то и двата пъти беше малко театрално - втория път въобще никой не му я искаше, И освен това трябва да си много тежък селя нин, за да се възторгваш от този индивид. И трето, което е било актуално преди 5 или 10 години, вече не е.

124

Анонимен

преди 3 години

Слафчо Извънземното нищо няма да управлява. Само ще протяга Златния пръст. Ще пипа долари и евракис..

123

Анонимен

преди 3 години

Не ходи лекар, за да те лекува. Ходи при някой, който знае 5 езика да те лекува. Като знае 5 езика, знае всичко!

122

Анонимен

преди 3 години

Казабланка? Е гоуем разбирач си?

121

Анонимен

преди 3 години

Буци е чао-чао!!

120

Анонимен

преди 3 години

Тези уродливи закони не трябва да бъдат приемани. Те обслужват ДПС.Никой не е направил проучване дали и колко българи по чужбина са склонни да гласуват. Докато не се премахне етническото гласуване няма нищо да се оправи.Герб също имаха протежета на етническата партия в правителството си и подадоха оставка. Сега пак сложили някой от тези недостойни лица не стига депутати ами и министри. Много продажни. Добре че не им мина номера за сега. Нови и честни хора нямат ли Гербисдс че слагат дпс

119

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеННАЙ-ГОЛЕМИТЕ ШАХМАТИСТИ, РАЗВИВАТ ПАРАНОИДНА ШИЗОФРЕНИЯ ИЛИ КАЗАНО ПАРАНОИДНА МАНИЯ ОТ ПРЕСЛЕДВАНЕ!!И кажи кои са те. Или си гледал един филм за Боби фишер и знаеш нсичко. Кои са тези големи шахматисти - Каспаров, Ананд, Тал, Ботвиник, Алехин, Казабланка, Спаски...

118

Анонимен

преди 3 години

Разбрахме вече - искат да са в парламента и да нагъват народна пара, ама ако може без отговорности. Хубава работа ама...

117

Анонимен

преди 3 години

До 165Не! Българският ми стига, защото живея в България!

116

Анонимен

преди 3 години

А тя от възпитание и уважение ще му го върне. Нямам думи просто. Бягане от отговорност.

115

Анонимен

преди 3 години

Славчо е чалгар със средно образование, облечен като рокер, татуиран целия. Интернет е пълен със снимки на него и мутрите - СИК, ВИС и тн. Те са го направили човек. Сега ще ни управлява.. колко сте т..ъъ.пи не е истина.

114

Мишо Ламара feat THC

преди 3 години

Вижте пичове сегаНека ви обясняМайната и на политикаВажното е да си бил с параВажното е да си с яка колаВажното е всяка вечер с нова жена

113

Анонимен

преди 3 години

Турчетата неистово прехвърлят топлите картофки в други панички! Ама немой че ще ги изчакаме и ще станем още по-силни! Каквото и да си говорим е факт, че Слави обслужва ДПС и Божков, факт доказуем на 100%. Искате ли да започна с доказателствата, а?

112

Анонимен

преди 3 години

Няма Такава Партия!

111

човек от народа

преди 3 години

Господина Радев се оказа че не го бива за нищо .Само провали. Те затова не го викат никъде.И Путин не го иска.

110

АнонимеН

преди 3 години

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ШАХМАТИСТИ, РАЗВИВАТ ПАРАНОИДНА ШИЗОФРЕНИЯ ИЛИ КАЗАНО ПАРАНОИДНА МАНИЯ ОТ ПРЕСЛЕДВАНЕ!!ТЕ ВИЖДАТ ВРАГОВЕ НАВСЯКЪДЕ!!!--------ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ НАЙ-ГОЛЕМИ ШАХМАТИСТИ!!!