58

Анонимен

преди 3 години

Ами тогава затворете сега докато се ваксинират което най-бързо ще стане чак през 2022 г. А вие отваряте сега и половината вече се заразиха и убихте 200 хиляди бг. През 2022 г. трябва да се отоври и ако няма нова корона.

57

Анонимен

преди 3 години

Не виждам как ще накарат 75% от хората да се ваксинират?!Май ще е обратно - 25% ваксинирани и 75% неваксинирани

56

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам, тези които искат да са експеримент (имам бити поне 4-5 ваксини, когато бех лапе) да ги подложим на лоботомия, тъй и тъй са ненужни, така и така верват в селянчето от Банкя, справедливо е :))

55

Анонимен

преди 3 години

Ваксина пази 40-70 % което оставя смътртна заплаха от 40-60 % и трябва пак а маска. и То от стара корона, а най-опасната е френската и африканската, за които още няма ваксина. Маските ще паднат със 100 % ваксина или 100 % лекарства. Докато няма такава гаранция тия лекари и ГЕРБ са убийци ако съветват хората да свалят маски.

54

oshte po-LosHo

преди 3 години

До LosHoДобре де, ти се ваксинира пет-шест пъти за по-сигурно и не бери грижа за поне 75% от населението.

53

LosHo

преди 3 години

Никога няма да стигнем 75% ваксинирани, защото поне 75% от населението са 100% ***, които вярват 100% на комспирации и турски сериали. Бог да пази България от ***

52

Анонимен

преди 3 години

Тоя е изгубил връзка с реалността. Няма държава с толкова ваксинирани. Няма и да има. Израел достигнаха пик от 60%. Просто свършиха желаещите. Може би искате да преминем към диктатура за да се реши проблема.

51

Totenkopf

преди 3 години

А защо не казва, че ваксината на Джонсън и Джонсън ще се прилага само на малцинствата все пак те са електорат, а не прости данъкоплатци, като нас и трябва да бъдат обгрижвани по всякакъв възможен начин. Това лице на снимката е просто един престъпник и е крайно време прокуратурата да се заинтересува от него!

50

Неразбиращ

преди 3 години

До 34, Виж сега, ако на теб ти е приятно да получаваш доставки в задния двор, това е твое желание, но не се опитвай да вменяваш мнение на другите !!!За всички като тебе, желаещи да се ваксинират ( подарявам (моята и на моето семейство, а и на хората около мен) ваксини) - желаещите само да сигнализират !

49

анонимен

преди 3 години

До да,да ама неСамо с една малка разлика : след 6-8 месеца ваксината ще е с пари! Ако греша да ме поправи Кунчев!

48

Аз

преди 3 години

И кой е слагал маска? И къде ще ги хвърляме?

47

Handel

преди 3 години

До Анонимен 40"Преди месец казвахте 70%."Ами те ноември казаха, че декември всички ще са ваксинирани, декември - че януари всички ще са ваксинирани, завчера другия набеден доктор (директор на нещо си) каза, че до септември всички ще са ваксинирани. А вчера тиkвоча тримфално обяви, че идвали "цели" 140,000 дози Пфайзер. Явно ще ще се показват снимките им и ще ги водят за ваксинация.

46

Анонимен

преди 3 години

Маска носех само през седмицата, когато нямах обоняние.Нямам никакво намерение да се ваксинираме у дома.

45

Totenkopf

преди 3 години

Същите глупости ги разправяше и миналото лято.

44

да,да ама не

преди 3 години

"Доц. Кунчев: Стигнем ли 75% ваксинирани, хвърляме маските"А след 6 до 8 месеца като мине имунитета от ваксината какво правим?! Боцни ме пак, и тук, и пак....!?!?

43

Т.Шак

преди 3 години

По-скоро ще изхвърлим Кунчев

42

Анонимен

преди 3 години

Кунчо нали си виждал гладна кокошка как просо сънува. Та такава и твойта работа. Досега трябваше да са минали 50 процента ама са десетина. А и тези дето са ваксинирани се заразяват и разнасят заразата каква е ползата от ваксинацията. Тази проказа никога няма да свърши. Оня пинчера пусна децата на училище и стана страшно. Болниците са препълнени а сега ще започнат по покривите да ги настаняват. Нали знаеш какво сеяндурска работа такава е и твойта.

41

Handel

преди 3 години

Сега има около 20% преболедували, т.е. имащи натурален имунитет. Значи тях не ги броим за хора? Т.е. ще гоним 95% имунитет, само и само да тече далаверата?

40

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Искам да питам чрез вашата медия доц.Kучев/не е грешка/, дали сам си вЕрва на приказките от 1001 нощ?

39

Факт

преди 3 години

Минимум 25% от населението е изкарало ковид.