16

Анонимен

преди 3 години

Това е прекрасно бъдеще, не виждам нищо мрачно - една организация, която служи като пета колона на чужда държава, ще престане да съществува.

15

До 19

преди 3 години

90% от мозъка ти е айрян. В Западна Европа най много *** има точно от Русия.

14

Анонимен

преди 3 години

Русия завърши процеса на прехвърляне на по-голямата част от активите си на безопасни позиции ( както беше направено през 1941-42 г. с 1500 съветски фабрики, евакуирани отвъд Урал).(новата "Барбароса", уредена срещу нас от колективния Запад, воден от САЩ, се провали по същия начин, както Хитлеристкия "Натиск на Изток се проваля преди близо 80 години.) Страната вече разполага с всички необходими и достатъчни ресурси за решаване на вътрешно- и външнополитически проблеми с всякаква сложност.

13

...

преди 3 години

Е то злото е в затвора, значи доброто е на път да победи :)

12

Анонимен

преди 3 години

Путин е истинският предател на бъдещето на народа си, защото ревизира сталинизма, като "нормалност". Не предлага добър живот на обикновените хора, няма средна класа, а само бедняци и олигарси. Дори ако гледате филмите им, там корупцията е символ на нормалното общуване в обществото. Ако се опиташ да създадеш бизнес, разни партийни бюрократи ще дойдат и ще ти го откраднат.Путиновото управление е ретроградно и упадъчно

11

До 13

преди 3 години

Браво на Путин, след 20 години власт се сетил да стартира проекти.

10

Анонимен

преди 3 години

Едни и същи коментари по калъп както едно време в СССР и НРБ.

9

Анонимен

преди 3 години

Владимир Путин стартира мащабни инвестиции в инфраструктура, включително транспорта, в цяла Русия. Международната практика показва, че точно това може да помогне на икономиката да увеличи темповете си на растеж, а на населението - да подобри условията на живот.

8

Анонимен

преди 3 години

Политиката на Русия "е да осигури мир и сигурност за благосъстоянието на нашите граждани и за стабилното развитие на страната ни. И все пак, ако някой не иска да участва в диалог, но избере егоистичен и арогантен тон, Русия винаги ще намери начин да отстоява позицията си"... Путин поясни "наистина не искаме да изгаряме мостове, но ако някой възприеме добрите ни намерения като безразличие или слабост и възнамерява да изгори напълно тези мостове или дори да ги взриви, той трябва да знае, че реакцията на Русия ще бъде асиметрична, бърза и сурова".

7

Серсем

преди 3 години

Там бързо се оправят с националните предатели. Вероятно вече са му разширили и халката в затвора.

6

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда да ги пращат в затвора.Да идват да работят в България на минимална заплата. Да видят кон боб не яде ли.

5

Анонимен

преди 3 години

Оставка на диктатора Бойко. Оставете Путин на мира.

4

vlady

преди 3 години

Ще изтрезнеят.

3

Анонимен

преди 3 години

Охулен от Путин, лъжа, защото Путин даже не го споменава никога и по никакъв повод. За Путин този е един от малкото продажници на родината, за които даже не си струва да се говори. Говорят и пишат западни медии и наши ***. Създават му ореол на опозиционер, но той е осъден престъпник,нищо повече.

2

Анонимен

преди 3 години

Ще бъдат ивани надрани и обезко.смени. А невалидния ще го направят Дневален завинаги.

1

Сплескан натовец

преди 3 години

Ще им блокират инстаграма най страшната съдба за всеки сорозкии (без)полезен идиоттт!