150

Анонимен

преди 3 години

Ей *** Калеко-Путеко,комунистите нямат участие когато България е приета в ЕС,голям ид'иот и тъ'пак си!"13 април 2005 г.Евр.Парламент гласува с мнозинство подкрепата за присъединаване на България към ЕС на 01.01.2007 г."-тогава управлява НДСВ и Кобурготски,а договорът е подписан от Първанов,Кобурготски,Паси и Кунева!Ей такива *** безхаберни и *** подкрепят комунистическата шайка ГЕРБ и индианският им червен вожд Тиквун!Да са ви честити многобройните про'стаци които ви определят съдбата!

149

Анонимен

преди 3 години

ИТН кога е показвала обратното, че има капацитет за управление? Това не е никакво откритие

148

Анонимен

преди 3 години

А сега кой ще му е виновен на Слави? Бойко ли му направи нещо, та да не може да излъчи проекто - кабинет. Или Бойко се оказа прав, че Слави няма никакъв капацитет за управление. Само хората с основно образование не го разбират.

147

Анонимен

преди 3 години

Да се освободим от ГЕРБ,БСП ,ВМРО и ДПС.

146

Анонимен

преди 3 години

Публикувано във факти.бг: гербавите жабоци се окопават във властта , за да крадът и саботират всяко нормално правителство.Крастави жаби.....ква ква гербави ква!!!!

145

Анонимен

преди 3 години

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, САМО ***'ОТИ И ПРО'СТАЦИ СИ ИСКАТ МУТРАТА ОТ БАНКЯ, ВСЕ ОЩЕ НЕ СА СЕ ВКЛЮЧИЛИ И ПЛАТЕНИТЕ МАН'***'СТИ, НО ТОВА Е РАЗБИРАЕМО, ТЕ НЕ МОГАТ ДА ПИШАТ А И ТРУДНО ГОВОРЯТ ЕЗИКЪТ БЪЛГАРСКИ ! Е БЕДНОТИЯТА НИ Е ЗАСЛУЖЕНА СЛЕД КАТО ПРО'СТО'ТИЯТА Е МНОГОБРОЙНА !

144

Гроби Таласомо

преди 3 години

До сиГосподине,единственият шанс да накажете Бойко е сега;))) Не се надей ГЕРБ и БСП просто така да намалеят;))) Тия приказки, че БСП намалява, ги слушам от краят на 90-сетте години;))) и както се вижда, това не става така лесно;))) Проблемът е, че ИТН имат шанс, каквато не е имала никоя друга партия, но те няма да го оползотворят с идеята да получат всичко;))) Всичко или нищо, но на този етап, това нема как да се случи;)))

143

Анонимен

преди 3 години

Трифонов изигра ролята си на мюре- патица за примамка. Няма такава държава, защото има такъв народ!

142

Анонимен

преди 3 години

Той и Боко Заешкото сърце твърди същото. Че само той може да управлява.

141

Калеко Алеко

преди 3 години

В ЕС и НАТО ни вкараха Костов, Надежда и Паси, през цялото време на предприсъединителния процес от БСП се запъваха и искаха референдуми, така се случи че влизането на България в ЕС съвпадна с управление на БСП, а Станишко имаше мераци за Председател на ПЕС и реши да поевропейчи малко партията си, въпреки воят на русофилите в редиците си, Импексова като пое щафетата пак вкара Европа и ценностите и в торбата с караконджулите си, за да ни плаши с ***, двойни стандарти и различни скорости......

140

Анонимен

преди 3 години

"Национален съвет на партията" - така ли и викате вече на "приватизаторката" на партията?

139

Анонимен

преди 3 години

ИТН никога не са искали да управляват. Те си изиграха отлично картите като първо научиха нацията вместо дайчово да играе кючек, а след това промениха Изборния кодекс, за да подсигурят на ДПС поне 50 депутата в новия парламент. Честито българи!!! След като научихте кючеците сега ще Ви научат и турски език.Учете турски, защото турскоговорящите "българи" се готвят да гласуват дружно.

138

Анонимен

преди 3 години

***'ОТИ, ЗАЩО ДУМАТА "СТР'АХ" Е ЦЕНЗУРИРАНА ? ВИЕ БУШМЕНИ ЛИ СТЕ В ТАЗИ МЕДИЯ ИЛИ ПЕЩЕРНЯЦИ В *** КОЖИ ? ТАКИВА ***'ЗНИ И ОРЪ'ФАНИ МЕДИИ КАТО ВАС НИ ДОКАРАХА ОЩЕ ЕДНО МЕСТО ПО-ДОЛО В СВЕТОВНАТА ЖУРНАЛИСТИКА 112-ТО !

137

Анонимен

преди 3 години

И кой е най-способен?? БСП ли. Има трети манадат и като искат БСП ще се включат с ГЕРБ-СДС и ДПС.

136

Анонимен

преди 3 години

Много ясно ,че не са способни ! То с тоя материал в парламента и Господ няма да може

135

Анонимен

преди 3 години

до сити явно СИ от хората на чичо Васко, не учиш не работиш, чакаш да ти прати пари, докато ги получиш ровиш по кофите

134

Анонимен

преди 3 години

България е последна по всичко добро,защото населението е много про'сто,самият про'стак от Банкя си го каза,"аз съм пр'ост,но и вие сте пр'ости"!Няма народ в света който да се възхищава от мафиотско правителство,да го преизбира и да го защитава,затова и живеем в мизерия,*** и бедност!Когато пр'ост човек избира началникът си това означава крах на фирмата или предприятието,или организацията!Никоя нация в света не продължава да поддържа корупцията след като е явна и показателна,само простата я иска

133

Анонимен

преди 3 години

Събирам средства за закупуване на памперси за страхливия чалгар. В политиката се искат топки за да играеш играта, а не да мълчиш като пукъл само.

132

си

преди 3 години

дано на следващите избори накажем тиквата по-жестоко, предвид последните му простотии, които извърши в 10ината дни до днес. Дано онези "патреотите" не се обединят и не влязат, дано БСП намалее, дано ИТН, ДБ и ИСМВ имат по-сериозен успех и да се състои промяната. Хора - от вас зависи.На мен ми се повръща, само като си помисля, че бойко отново ще е във властта .

131

Лимонада

преди 3 години

Слави каза ша са оправим ама друг път.