59

Анонимен

преди 3 години

Тоя 30 години обслужваше статуквото нормално е да плюе по ИТН.

58

Анонимен

преди 3 години

До Слави ЧаоДа не би пък герберите да разбираха нещо от политика и парламент? Особено тези,които бяха прибрани от улицата директно в партията? Спомням си как опитните партии ги учеха какви са правилата в парламента и как се процедира,защото гледаха като телета в железница,когато влязоха в парламента

57

Диана

преди 3 години

До Анонимен63Ограничаването броя на секциите е вид насилие над желанието на хората да гласуват там! С насилие не се постига нищо добро - сега няма да гласуват, утре ще се върнат с танковете! А ти сигурен ли си, че зад ДПС стои Турция? Това, че Ердоган демонстрира отношение към тях, не означава, че има задни планове! ДПС се проявяват като разумен коректив в Парламента досега въпреки, че налагането на турския език у нас е противозаконно, според мен, но никой от политиците ни не се противопостави

56

Анонимен

преди 3 години

Каква по голяма яснота,Трифонов ясно заяви че няма да влиза в коалиция с ГЕРБ, БСП или ДПС което автоматично означава нови избори,ако евентуално Нинова не се прегърне с Борисов при третият мандат!

55

Анонимен

преди 3 години

Къде се е чуло и видяло чалгар да управлява нещо. Чалгара е необразован, лъжец, безмозъчен лентяй дето даже семейство не може да създаде, камоли деца да гледа, да не говорим за нещо по сериозно. Там където се е скрил повече да не се показва.

54

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа има секции само в ЕС и ще се оправят нещата,така е и правилно,защото сме в ЕС и част от ЕС, най-много турци гласуваха в Брюксел,сега не знам как е, но мисля,че и самата партия ДПС не е турска,а просто е обладана от турците.

53

Диана

преди 3 години

До ШефаРазбира се, шефе! Точно така и ще стане - ти само стой и гледай! Всичкият този цирк е за това - БСП да си върне властта и никога повече да не я пусне...Тези не.год.ници не разбират, че са разкрити и трябва да бягат. Все още си мислят, че никой не ги вижда...Голям цирк ни е подготвен, но да сме живи и здрави! Важното е да си извадим поуките и да не повтаряме грешките си...Тези, които работят, не пищят...както и често се случва у нас "Крадецът вика: дръжте крадеца!"...Срам и позор!

52

Анонимен

преди 3 години

До ДианаГрешиш, броят не секциите има значение, защото зад ДПС стои турската държава. Интересът към гласуване в чужбина от българите е временен, докато се разочароват от двете партии за които гласуват в момента. Но интересът на Турция да диктува политиката в България е вечен.ДПС се опитва да наложи турски език като втори официален в България от години, за да създаде условия за федериране на страната.

51

Помнещ

преди 3 години

Др ю Гарелов! Защо нямаш търпение и ти да знаеш всичко? Аз не бързам за никъде вече! Времето което ни загуби чешейки си крастата че ни управлява бившата мутра и пак иска да ни яхне,ми дойде в повече вече! Та колкото и време да мине,Слави ще проговори! Защо бързате? Та и ти? Че " критикува" Борисов новите партии,си е тактика от негова страна! Но ти за къде бързаш Гарелов?!-:) По кротко!-:)

50

Анонимен

преди 3 години

До ШефаИ Нинова да е и някой от партията на Слави да е,няма значение,важното е да вземат властта и спре страха и да има разделение на властите

49

Анонимен

преди 3 години

А може би никой.

48

Когато не можехме

преди 3 години

да доближим дори границите без открит лист,по време на соца,Гарелов и другипсевдожурналисти обикаляха света.В "новините" си след това наблягаха колкозле е положението на "трудещите се" на запад,липсва сигурност и грижата напартията.Така си осигуряваха пропуск за други воаяжи.Имаха ли угризения следтова,че са манипулирали новините?Надали,продължаваха в същия дух.Е,как давярваш на такива?Сигурно му е тъжно на Гарелов,че не бе депутат от БСП,катоТомов,но...надява се и говори "както трябва".

47

Диана

преди 3 години

До Анонимен37Броят на секциите няма значение! Всеки българин трябва да гласува, а ако турците ни там смятат,че са още българи,те имат пълното право да го направят..Според мен, като си спомням как заминаха за Турция,говорейки, че щели да се върнат с танковете, парламента ни трябва да предприеме мерки за тези хора, не за вотът им, а за българщината им - нека докажат, че наистина милеят за доброто на България! Иначе не може да се обвини ДПС в антибългарска политика, но държат на турския език нали?

46

Анонимен

преди 3 години

До 45. Не илъчва спокойно някой , значи не му е спокойно. А за ГЕРБ е добре и да са в опозиция.И така пак ще са силни. Но като няма избрани на спортна среща като няма другия отбор има служебна победа.

45

Слави Чао

преди 3 години

Много насериозно се взеха простаците, подкрепени от един на 6-7 човека и то само от гласувалите, идея си нямат от политика, как да се държат и какво да правят. Може ли да получите един арогнатен шут и да спрете да се излагате повече?

44

Анонимен

преди 3 години

До Сат ННа Гарелов са пуснали цяла статия в ПИК в полза на ГРОБ,изводите си ги направете сами

43

Шефа

преди 3 години

Очевадно е , че премиер трябва да е Нинова- тя може да се справи!Другите министри да бъдат предложени от ИТН , Демократична Бълга- рия и Мутри вън!Пледложенията трябва да се съгласуват с Нинова!Това ще е опасен за ГЕРБ , но работещ кабинет!Но къде акъл в Слави - горните етажи на дългите са много зле с обзавеждането!

42

Жоро

преди 3 години

Очевидно този некадърен ДС агент, изгонен от школата на ГРУ за пиянство и трипер, и другите като него, окопали се в президентството са създателите на чалга-партията. Как дойде на власт Борисов - след резила на тройната коалиция. Сега ще стане същото, те просто свикнаха с удобната позиция, някой друг да работи, а те да го изработят. Видя се обаче, че попадне ли властта в тях, започват старите ченгеджийски номера и точно заради мръсните ченгета, водени сега от РезиЛдент, за минах за Англия.

41

АНОНИМ

преди 3 години

До ДианаМного добре казано,но само те не са виновни,защото повечето са деца на родители,припознали в чалгата някакъв отдушник,който им дава свобода!?

40

Анонимен

преди 3 години

До ДианаДиано, в чужбина чалга изобщо не слушаме, ама никак, ние даже рядко слушаме българска музика въобще!