137

Анонимен

преди 3 години

Сегашните управляващи пуснаха да се заселят в Бг стотици хил. руснаци и сега пишат ли пишат по форумите.А по морето ще имат и кметове.Това е защото сте лупав народ.

136

Тодор Живков

преди 3 години

До АнонименЯж банани!

135

Помнещ

преди 3 години

До 168 Я пак си помисли! Слави или мутрата има да плаща грехове?!-:)

134

Нови избори

преди 3 години

Колкото по-скоро толкова по-добре за Държавата!

133

Честин нов паламент

преди 3 години

Анти ГЕРБ партиите си показаха истинските лица. Не им пука за държавата нито за хората. Гледат си се само тях. Ето първото нещо което направиха е да си гласуват по-големи заплати. Анти ГЕРБ политиците са зажадняли за пари и нищо друго не ги интересова освен интересуват са тях самите.Също си счупиха собственото предизборното обещание - мажоритарен вот.

132

66

преди 3 години

Идат избори.На бойко ме казаха да не се предава.Държи медиите особено нова тв .Има пари за следващите избори.Държи и братовчедите,администрацията.Плащат и на троловете плюс хлупаците.Знае че другите партии нямат пари и ги поддържат по- хростите българи които малко им трябва за да не гласуват.Вдигнаха и цените.Имат проблем обаче с ДБ проевропейци които и Европа не иска.За тях гласува цяла София и по-образованите които трудно се лъжат.Затова сега и атаката е срещу ДБ.Атака отново с простоти

131

Анонимен

преди 3 години

Вкараха си " автогол" ама друг път!-:) Тепърва всичко предстои!-:) Само гледайте!-:)

130

Анонимен

преди 3 години

Така или иначе вече е време да се започва с арестите на гербавите!

129

Анонимен

преди 3 години

Гърченето и популизмът ще бъдат ежедневие на гербавите ***'скари,време е за служебен кабинет който макар и за кратко да бръкне дълбоко в гнездото на стършелите!

128

Да

преди 3 години

До гласувахме си гоТе ще предложат тези неща, но след уговорка да не се приемат. После ще кажат, че са го предложили но парламента не го е приел!

127

Анонимен

преди 3 години

Славчо Учиндолски има огромни грехове към българския народ и най-малко това е свързано с музиката.Основният му грях е,че в продължение на години в предаването си лансираше Борисов като месията на България. Славчо допринесе за възкачването му на политическия Олимп.Сега е ред да си изкупи греха като търкулне Борисов надолу, а не да се крие и и да заглавичва народа с несъстоятелния мажоритарен вот. Последният не е панацея, а може да се превърне в основа на нова, по-уродлива диктатура!

126

Анонимен

преди 3 години

Русия показа на целият свят скоростта с която премества войските си на изключително високо ниво на сложност по цялата огромна територия на страната.

125

Българин

преди 3 години

Проблемът е, че народните ни избраници не са ни читави, и 32 години от некъде се ни идват все такива народни избраници, а требе да ни дойдат от некъде едни чесни народни избраници да се оправим!

124

Д-р Ох Боли

преди 3 години

Славито Чалгаря, Тошко африканскиМамата таковаха на народа ни балкански!Вкараха ни право в анархичен Ад.Скоро ще усетим и същински ГЛАД.

123

Анонимен

преди 3 години

До Тодор ЖивковКато "Българин" си същата трагедия.

122

Тодор Живков

преди 3 години

Здравейте другарки и другари демократи! Вкусни ли са бананите? Хааа хааа хаааааа!

121

Да

преди 3 години

До анонимен 142Само с уточнението, че не чакаме някой да падне и да се "оправим", а като дойде друг да ни "оправи"! Е "оправят" ни! Не вземе ,ли човек живота си в ръце все ще чака някой да ни "оправя"! Това започва с възпитание, образование, професионална ориентация, реализация/но истинска, не от типа наш човек/ и се стигне до стандарт на живот!

120

истина

преди 3 години

ДБ се целуна с ДПС. ДБ приема неограничен броя секции в чужбина. Това ще донесе на ДПС 200000 хиляди гласа от Турция, и около 100000 гласа от Германия. Това са 25 мандата и след новите избори ДПС ще е първа политическа сила. Росенец в действие. Амуджата Христо Иванов ще ни направи турски анклаф.

119

Анонимен

преди 3 години

До БългаринТи вярно си по цял ден тук. Когато и да вляза тъъпите ти опити за ирония винаги се виждат отдалече.

118

Българин

преди 3 години

Ох, кога ще дойде юли на предсрочните избори да изметем мутро-интелектуало-чалгарската шайка и да си изберем едни честни политици да ни управляват живота и да ни създават условия да се развиваме за да живеем като материално богати хора, ох!