231

И отговора:

преди 3 години

На поставения въпрос "Кой може да свие 600 милиона долара от публичното образование?" чрез тази лобистка сделка има три възможни отговора. Има само три толкова нагли същества в този свят дето си мислят, че могат да гръмнат на мечката малкото като свият парите за образованието на мечето и да им се размине. Симеон 2 СакскобурготскиЦРУ и Джак Кисинджър и неговите "Добри мъже"

230

Монката

преди 3 години

Поредните празни приказки на фигуранта.Защо не дава мандат на булката беглец -славчо тъ по то Чалгарите се оак ват само като видят боко

229

Анонимен

преди 3 години

Спряха предаването на Дремджиев Борисов и Пеевски, и Доган.Не ги е срам!112 място!ДИКТАТОРИ!

228

анонимем

преди 3 години

Четири години се моли за служебно правителство, а сега на бабките от снимката друго говори. Лажи, лажи Вери народа е казал.

227

И този

преди 3 години

Гледа да се измъкне

226

Анонимен

преди 3 години

243 Ха,ха, 27% хората харесват ГЕРБ, ти руските слуги от антигерб сбирщината, хора ли наричаш?

225

КАНАЗИРЕВ

преди 3 години

А БЕ ,ЗАЩО ТЕРОРИСТИТЕ /САМО МАНДРИ И ЦЪРКВИ СА ИМ В ГЛАВИТЕ /,СА ТРЕТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ,А ГОЛЯМ ГО ВАДЕХА ???? ОНАЯ ЛЕЛКА,КОРНИ ОБИКАЛЯШЕ УЛИЦИТЕ , КАТО УЛАВА И РЕВЕШЕ ,КАТО ДЪРТА *** ,ИМАМЕ ПЛАН ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СТРАНАТА ,

224

Анонимен

преди 3 години

Валери да си гледа бизнеса и Марешки има какво да прави, А ние да борим колко гласа ще дойдат от ТУРЦИЯ! НАЛИ ПИШМАН ПАТРИОТИТЕ СЕ ОСМИВАХА! ЕЕЕ ХАЙДЕ СЕГА ПЕЙТЕ !АМА ГО ИЗКАРАИТЕ НА МААНЕ! КЮЧЕК!

223

Анонимен

преди 3 години

240 Всички знаем, че руските слуги в България -БСП/чалгаря,сте фашисти и путинитти. Как мислиш, че ще реагират в НАТО, Брюксел на това, което казваш?

222

Анонимен

преди 3 години

Боко и Шиши спряха предаването на Дремджиев.ДИКТАТОРИ!112 място !

221

Предай нататък

преди 3 години

Радев да вика клоуните още в понеделник. Да не протака. ГЕРБ държаха мандата три дни, показаха хората си, не ги харесаха, и бързо върнаха 4 дни предсрочно. Клоуните каквото имат сега в главите, такова ще имат и след 3-5-7 дни - нищо. Нямат експерти, нямат идеи, не гласуваха за мажоритарния, не се прие субсидия 1 лв. Популистките им идеи се поизчерпаха, а държавата чака управа по важни теми - образование, здравеопазване, икономика. Ако не могат клоуните да предават нататък, Мая Галевска чака.

220

Анонимен

преди 3 години

Някой трябва да каже на госпожа "гадно е, бе"/чухме я да казва в микрофона, който мислеше, че е изключен/, прехвалената шефката на НС, че е там, да води парламентарните процедури и правила, а не да заема позиция и да се изказва по същество, срещу политическите опоненти. Както направи за мажоритарния вот.

219

И ще стигнем:

преди 3 години

До безизразното изражение на Милен Велчев, който май не е чел повестта "Човекът който дойде от Америка" , а то е безизразно, защото знае кой е посредника между българската държава и Майрософт - защото разберете го така Бил Гейтс може да е гадняр, борда на директорите на Майкрософт са гадняри, обаче понеже са под дълбоко антимонополистично наблюдение те не могат да си позволят да спретнат тоя номер. Големият въпрос е кой може?

218

Каунь

преди 3 години

Радев трябва да състави служебно правителство,да въведе военно положение и за една вечер да арестува всички ГЕРБерски утаййки. Друго не помага срещу ***.

217

Ф.С.В.

преди 3 години

Радев е доказан в всичко-Супер Пилот -Супер Генерал - честен откровен и ясен -Мафията го нападна -Хунтата също го нападна -и Черните Каскети го нападнаха -КАКВО ПО ЯСНО КАКЪВ Е РАДЕВ!???!! ДОРИ ПЛЮВНО МУ ЗАВИЖДА!!1

216

Ф.С.В.

преди 3 години

УПРАВЛЯВАХА НИ СУПЕР КЪСМЕТЛИИ- МАГАРЕШКИ,,, ДОН БАРБАРОНЕ,, -ДОН ВАЛЕРКО (ШУМОЗАГЛУШИТЕЛ) ,,ВОЕВОДА ШКЕМБЕ КАРТЕЧНИЦА ! И ВСЕ ТАКИВА КЪСМЕТЛИИ!! СЛУЧайни хора- родени с късмет и хвърлени на смет!!

215

Доцента

преди 3 години

Абсолютна лъжа и популизъм!Надява се да състави служебно правителство под негов контрол.

214

Ф.С.В.

преди 3 години

МАГАРЕШКИ -БРАК ПО СУПЕР СМЕТКА))) РОДЕН С КЪСМЕТ И ХВЪРЛЕН НА СМЕТ)))

213

Каунь

преди 3 години

Ам къде е Валерката уа?

212

Анонимен

преди 3 години

229 Сега вече, няма. Браво.Кой луд, би гласувал за руски слуга, обвинен в корупция и държавна измяна?