70

Анонимен

преди 3 години

Естествено, ще моткат топката, трябва им време да прилапат за последно, това , което са набелязали

69

Анонимен

преди 3 години

МИТОВ,СТИГА ИГРА РОЛЯ НА ВРАЧКА!Хората ви ненавиждат,зализан гербе!Много от нас гласуваха за вас 2009,но за всичките 10години ни сринахте.Дотук беше!

68

Shark

преди 3 години

До 80 Има мораториум върху решенията на МС, нищо не могат вече да прокарат.

67

Анонимен

преди 3 години

"ГЕРБ е партия с установени процедури, утре ще се проведе заседание и ще решим какво да правим"Хахаха, единствената установена процедура в тая партия е калинките да изпълняват каквото му скимне на главния шофьор на джипката.

66

Вирус

преди 3 години

Да, Иван Костов ще се окаже прав в твърдението си преди години, че България се е движила, движи и ще са движи на автопилот.Предсказанията Му се потвърждават и в момента.

65

Анонимен

преди 3 години

Какво има да умуват? Милите, не могат да осъзнаят, че нямат полезен ход на дъската!Завряни са в ъгъла и колкото и да тупат топката, трябва да се откажат от играта.Явно им трябва време да осмислят положението си. Нищо, нека размислят един ден но утре да върнат мандата. И да го държат - файда никаква!И да съставят правителство, то ще бъде отхвърлено. Това е повече от ясно!!!

64

Анонимен

преди 3 години

До 123 До КЛ"е то какво остана от герб тогава?".ГЕРБ е европейски проект, който се ползва с доверие. И дясна партия е необходима, както и лява. Разкарат ли пишман лидерите си Нинова и Борисов, ще спрат лидерските битки. И ще им се наложи да се изслушват и да мислят сами. Не да изпълняват бълнуванията на двукнижника, или реваншизма и мераците на импексовата.

63

Shark

преди 3 години

До 73 Страхотна тактика, няма що. Кой ли я измисли, оня, дето не знае с кой крак да куца, или Томито Дончев? Какво значение има дали ще дадат мандата на следващата партия утре, или в понеделник? Нека правят така, тъкмо който все още им има някакво доверие и той да се откаже за следващите избори.

62

моч

преди 3 години

Тик-так , тик-так.Времето изтича и съвсем скоро маските ще паднат :)Предполагам,че ИТН и компания (ДПС,президент,спонсори ) ще топат топката до края на месеца но , след Велик ден истината ще лъсне в пълния си блясък и ще стане ясно КОЙ КОЙ Е и за какво се бори :).За жалост не съм оптимистично настроен защото историята помни не един и два подобни случая , в които приказките и намеренията драстично се разминават с последвалите действия , ИТН няма да са изключение и катастрофата им е предопределена

61

Анонимен

преди 3 години

"Герб връща мандата в петъкХод на отчаянието.Отвсякъде ги и отсвириха и се правят на сърдити госпожички""А бе ти чувала ли си за тактика?Могат веднага да го върнат,ама по този начин блокират даването му утре на следващата партия.Ама какво да обяснявам на *** ло умна.

60

Анонимен

преди 3 години

По добро от Борисов и Герб още не се е родило.

59

Анонимен

преди 3 години

Утре ще видим ли целувката на Доган в болницата ахахах

58

КЛ

преди 3 години

Не ГЕРБ, Той решава, от болницата. Нека да преспи довечера, и ще ни каже какво е сънувал снощи. Разкарайте Борисов, направете Му преврат и работете сами. Разкарайте и калинките, или отивате при НДСВ.Мъдрецът от Банкя очаква да се върне на бял кон. Не го допускайте.

57

Анонимен

преди 3 години

Кучето не пуска кокала... но народа ги удари това бясно куче със сопа в тикватаБКП ГЕРБ беше праснато в тиквата и зашеметен оНарода каза МУТРИТЕ ВЪН

56

Анонимен

преди 3 години

Тази диктаторска партия ще държи кокала до последно, докато не забраните партията със закон и не изритате герберите от парламента.

55

стратегия

преди 3 години

дръжте мандата до последния ден , така през това време дрисльовците в парламента още повече ще си показват магариите , поне да ги видят всички.

54

Анонимен

преди 3 години

Тия таят някакви тайни надежди че пак ще са на власт, кокал бе се пуска лесно. Кофпомпата казваше че най вероятно ще върнат мандата веднага да не се губи време, един вид мисли за държавата човека. Само че както винаги неговите обещания са, сутринта едно, на обяд второ а вечерта трето, страшен,, мъжкар" Сега с цялата си наглост ще се опитат да съставят правителство въпреки че никой не ги подкрепя, важното е да се печели време за да могат да заметат следите.

53

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ няма да върнат мандата и ще се опитат да кешират депутати. Достатъчни са им ДПС и половината от БСП, които и без това се озъртат като магистрални труженички.Заради властта ГЕРБ ще се поохарчат, но имат доста спастрени от грабежа чекмеджета!А, народът пак ще яде дървото, защото е ***, пък и няма голяма опосност да поумнее, дори когато с дървото го бият през зъбите!

52

до к.50

преди 3 години

Ако бяха влезли ВМРО, нямаше да влезнат в НС ИМВ, защото те сега едва влезнаха и тогава двете партии плюс ДПС, защото тя е близка до ГЕРБ , щяха да съберат общо 119 гласа. ИТН щеше да намалее поне с 15-20 депутати, така че ген. Боце от Банкя с късите *** щеше да се върне триумфално на джипката.

51

Анонимен

преди 3 години

Много искаме да върнем мандата,но нямаме желание.