83

Милена

преди 3 години

До За МиленаСъгласна съм с теб! Всичко, което казваш е точно така. Ако искаш ще ти дам номера на фирмата си. Може да се обадиш. Или да се запознаеш с нейната дейност в интернет.

82

За Милена

преди 3 години

Дето не може да си уточни пола и отвреме-навреме пише и с мъжки имена.очакваш някой да повярва че са те дали едновременно на колекторска фирма и на съдия-изпълнител за това че не си си платила глобата в градския транспорт.очакваш някой да ти повярвах че имаш фирма обаче не можеш да си платиш глобата за това че брат ти го били глобили в градския транспорт.Пишеш по един и същи начин под няколко имена и си мислиш че някой ще ти вярва на фантасмагориите.

81

Анонимен

преди 3 години

Гузен негонен бяга. Уж обвиняват само дпс, но останалите партии с които са се договаряли задкулисно скачат като ужилени.

80

Петър

преди 3 години

До МиленаМилена, не си губи времето с този човек. Той няма как да ти се противопостави, защото ти говориш с факти. Затова обижда. Човек, който няма какво да каже срещу факти и е ограничен не си заслужава.Промени трябват.Всичко е измислено за да се минава през съд. Без молба в съда, дори и след издължаване на дълга, може да се водиш длъжник в разни регистри.

79

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Слави!!Мачкай Гербавите, виж как пищят наумряло!!

78

Анонимен

преди 3 години

Ха,ха нещо будалкат хората,няма по-отровна партия от ДПС- ДСдори отровното трио е по-слабо токсично

77

Анонимен

преди 3 години

"Сламения човек" идва с наивността на сценаристите че те могат да предложат нещо по-хубаво! Но Слави не е способен той едвам си натуцва изреченията! Просто всички искат да премахнат ГЕРБ за да си сложат техните хора!

76

Анонимен

преди 3 години

Истината боли.

75

Милена

преди 3 години

До За Милена 91Колкото и невероятно да ти звучи, има хора, които имат фирми и се борят с неуредиците и си плащат всички данъци. И въпреки всичко оцеляват, не чакат помощи и не реват, че сме в пандемия. Но ти явно няма как да разбереш и си стоиш по цял ден по форумите и си пишеш и обиждаш. Явно много са те лъгали. Твоето е параноя.Аз пък вярвам на хората.не вярвам на Управляващите, защото законите са само в тяхна полза. На мен не ми разсрочват глобата, но на концесионера на Летището за 10 г.

74

избирател

преди 3 години

Да свикат комисия и да ги разследват Герб, а за останаите партии очакваме да създадат правителство, а не само да се подмотват и да си чесат езиците , вече не са по вечерните предавания и на площада, аз лично очаквам действия , а не чесани на езици...

73

За Милена

преди 3 години

Явно изпитваш някакво перверзно удоволствие да лъжеш.Първо беше съдия-изпълнител след това стана колекторска фирма.Били те глобили за един лев-само че е глобата не е един лев.След това не те били потърсили.Има ли сте фирма ама не сте могли да си платите левчето.Нищо де продължавай да лъжеш щом те влече.

72

Милена

преди 3 години

До За Милена 83много хора се страхуват да не се затворят колекторски фирми, защото ще им се наложи да учат или да работят. Друго е като теб анонимно да се обаждат и да плашат. Но този път си намериха майстора. Хората трябва да си търсят правата! Глобата си е глоба, когато е приложен закона. много скоро ще започнем да получаваме след години глоба и за неправилно носене на маска примерно. И ще ти вземат апартамента, защото ти няма да помниш, а глобата вече минала през разни събирачи ще е ......

71

От Африка

преди 3 години

Гледам някои хора са с много замъглени мозъци. Нещо не я разбират демокрацията, че и почнаха да раздават правосъдие. Бреййййй ... ама я по-кротко. Значи когато другите говорят и плюят нон стпо по ГЕРБ е страшно яко, ама когато ГЕРБ нещо каже за другите вой до небесата! Айде на село! Ииииии между другото - Григор Димитров също са го оперирали - контузия нещо да кажете? Егати и симуланта и той, нали? Ииии последно - къде е СЛАВИ? То е ясно, че не се крие - той е смелчага, само Бойко Борисов не е.

70

Българин

преди 3 години

Политиката на ИТН явно е абсолютно нихилистична щом се основава на отхвърляне на всичко предложено от ГЕРБ. Като например мога да дам неприемането на проф. Григор Горчев в медицинската комисия при положение, че той е един от 6мата най-добри в света по роботизирана хирургия или както там се водеше. Не виждам и да имат план, който да предложат като алтернатива на плана за развитие на ГЕРБ. Та кой план ще предложат те? Имат ли въобще или който им спусне Божков и ДПС.

69

чичо

преди 3 години

До ДемутризацияНе е вярно.С вкарването на сестра Галева,мутризацията започва.

68

Анонимен

преди 3 години

Протестърите планират промени в Изборния кодекс, с които да дадат на ДПС да има над 150 секции за гласуване. при сегашни 35.Така на следващите избори ДПС ше добави към настоящите 400 000 гласа още 200 000 нови и ще бъде първа сила.Доховорката им с новите партии се вижда ясно, затова като ги разкриха днес подскачат така.

67

И кво са

преди 3 години

оказа се че ИТН са вуду кукла на Доган път ИМВ са сурогати на БСП... И докато преди ГЕРБ галеха с перце ДПС и дори, както се говори ги бяха допуснали задкулисно да управляват сега изведнъж на ДПС-то им се прииска да си управляват самостоятелно и се сядоха с ГЕРБ. Защото ако се допусне ИТН ДПС и ДБ да направят неограничено гласуване в чужбина това означава ДПС - първа политическа сила, а не патерица или задкулисен играч.

66

Милена

преди 3 години

До Анонимен 64Въпросът е принципен, че умишлено се чака сумата да стане голяма и тогава те уведомяват. Сега първо аз ще ги осъдя за много пропуски в заведеното дело, пък после ще видим. ЗЗЛД-закон за защита на лични данни, колекторските фирми са обработвали лични данни без правно основание и без знание и съгласие на лицето. С една дума нарушение и на Европейски регламент.

65

За Милена

преди 3 години

Ще спреш ли да лъжеш?

64

Милена

преди 3 години

До Анонимен 64Тези шест години никой не е потърсил никой за тази глоба. Ако някой каже, че не може да ни намери, значи след шест години успяха и то по телефона. Имаме фирма с клиенти, така, че телефоните не се сменят и всеки, който иска може да ни намери, преди сумата да стане 360. Брат ми е спортист и се е прибирал от тренировки, без карта и без пари, защото в съблекалнята е станала кражба на пари и телефоните от външни лица.Колекторите да се затворят. Незаконни са.