16

Анонимен

преди 3 години

В Октопод 5 мафията водеше война за едни 50 милиарда дадени от Италия чрез Еио за Сицилия.Накрая им спряха парите.Същото и тук.

15

Див врачанин

преди 3 години

Има,ли в друга страна членка на ЕС. длъжност вицепрезидент.?Това е паразитна длъжност.Тая ще я запомня,само с това ,че падна на коленца и целува ръка на на руският поп.П.П. Не ,че има някаква файда и от коремно-претъркалящият се пРезидент.

14

1долар за 3000лв.

преди 3 години

Били готови за всичко. Знаем я вашата готовност. Да обърнете България към Москва и да докарате нови бедствия на българите.

13

Анонимен

преди 3 години

Да ви са честити.Писахме, писахме, че протестърите сте т-панари вие отговаряхте глупости.На ви сега . Ще има да рипате.

12

Пурко

преди 3 години

По скоро лъотчика го е страх. Щото така ще се издъни служебният му кабинет, като свършат сега парите. А няма да може да пипат бюджета, че след такъв кабинет ще е пътник. Затова силно се надява чалгаря да предложи нещо и другите да го гласуват та те да се издънат. Целия електорат на тоя сбирщайн вътре е от скъсали джоба слабоинтелигентни бачкери, като изключим дъ бъ-то, там хавата е по различна, те проблем няма да имат. Ама тия бачкерите сега ептен ще го издуят щото и баба им пари няма да има.

11

Анонимен

преди 3 години

Шрек

10

Анонимен

преди 3 години

не ме занимаваЙте повече с тази не знам как да я нарека. Само я вижте как се е наклала То трябва манджа за това и то не малко.На хранилка при толкова много президенти какъв да станеш освен прасе? Герб се страхувал така ли? Не, би трябвало да се страхува целият мислещ с главата си български народ защото е ясно какви ни ги дроби кубето от "Дондуков" Не знам. България стана заложник на най - големите *** в бг- политиката Задънихме се сами и не знам дали ще се измъкнем този път

9

Анонимен

преди 3 години

Плашите се от Ковид?Тоя дето сега се задава откъм БСП ще е истинския Ковид.До сега ревяхте от вируса, ама тоя дето сами си го доведохте с протестите ще ви .......майката.

8

България

преди 3 години

Пет години ,пет години какво направи бре йотова та сега си готова и за какво си готова? планът се изпълнява но пита ли българският народ да ли ще ти играе по руската ***? И още веднъж какво направи за пет години? Едно нещо кажи!!!

7

?!?!?!

преди 3 години

Идват стари БСП кадри образували новосформираните нови партии (освен ДБ и на Слави) ... Нов бардак със стари ***** - това е новия Ви ред :D

6

Анонимен

преди 3 години

Готови сте на всичко... за да крадете от тези Европейски милиарди, но за съжаление те ще бъдат в България (евентуално) в края на годината...А до тогава само ще мечтаете.

5

Чичо

преди 3 години

Готови готови колко да сте готови?Кръвопиици...Срича и избягва да отговаря на конкретни въпроси. Иначе загрижена и тя за благото на народа ще връща държавността*

4

Анонимен

преди 3 години

Парите трябва да са 99% за селата за да се върнат хората от София и чужбина.

3

човек

преди 3 години

а дали сте готови есента да си заминете ? щото това ше ви е съдбата .

2

Анонимен

преди 3 години

Или казано по друг начин: еднакво неподготвени са за всяка една ситуация, така че им е все едно какво ще става.

1

Анонимен

преди 3 години

Браво Илиянче, добре ви подготвят другарите от руското посолство.