88

?????

преди 3 години

До Анонимен ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ А БОЙКО Е СТАРА ЛИСИЦА , МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ ,

87

Анонимен

преди 3 години

До Хо,хо,..Каква "нова" левица, като стари десни са бабували над тая "левица", защото се опасяваха,че БСП ще победи на изборите и измъдриха друго решение.

86

АБЕ НИНОВА...

преди 3 години

Вече не си "ЛЕВИЦАТА"....А,част от левицата на България...в ИТН на Слави!

85

Анонимен

преди 3 години

Старците в БСП не пускат кокала. БСП скоро ще се влее в някой пенсионерски клуб и всяко заседание, ще започва с едноминутно мълчание...за починал другар.

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92Говори с уважение, какво е това Бойко...?? :) Да не ти е татко, че му викаш така :))) Тролчетата които са купени, требва да се обръщат към него с г-н Борисов :) На мен ми е позволено да го наричам Бокич, щото не ми е бащица, капиш :)))

83

Хо,хо,..

преди 3 години

ИТН--е новата млада левица на България!БКП/ БСП СТАВАТ АБСОЛЮТНО ИЗЛИШНИ И НЕНУЖНИ!СЛАВА НА СЛАВИ!

82

Анонимен

преди 3 години

78 Никой не е избил, съсипал, обрал, оклеветил толкова българи в българската история, както руската БКП/БСП, с чиято кървава стогодишна история се гордеят комунистите от БСП. И днес, най-богатите хора в България са социалистите. Нинова концентрира властта в себе си, обгради се с деца и внуци на тъмночервени олигарси и пренебрегна много верни на БСП кадри, със "заслуги". Затова те й искат главата.

81

Анонимен

преди 3 години

До ?????БОЙКО ЦЯЛ ДЕН ,БОБ ФЪРЛЯ ЗА ТЕБЕ ,ДЪРТА ***,....Питай бесепарите,когато ББ и ЦЦ уптравляваха,как са ги преследвали с цецомобили,подслушвали ,заплашвали, как са поставяли камери пред офисите на БСП и са записвали кой влиза и излиза и след това са тормозили всеки един поединично,как видях как съсипиха цялото семейство на мой приятел,само защото е от БСП и т.н.Питай и Домусчиев,че ревеше от герберите,преди да се обединят с ДПС.Питай дори хората от ДБ как ревяха от тях,на АБВ,на Ат

80

Анонимен

преди 3 години

Представям си как Бойко плаща на някакви да дюдюкат на курнелата пред кочи- ната??! И като тая проруска из...мет обвинява, нека поне да покаже доказателства.

79

Анонимен

преди 3 години

Не е зле да сезира прокуратурата за тези членове на БСП които взимат пари и държавни поръчки незаконно а не да пуска безмислени постове...

78

Анонимен

преди 3 години

81 Някой ви с...а в гащите? Доста хора в руската БСП са против Нинова и имат персонални, конкретни обвинения срещу нея. Нинова прехвърля вината си на други.

77

Анонимен

преди 3 години

Оставка оставка,не се показвай......

76

Зaпознат

преди 3 години

Браво!

75

Анонимен

преди 3 години

К'во се прави КУрнелийката, ще кажеш при тех нема здрави момчета :))) Иначе тези които протестираха пред Позитано, беха всичко друго но не и соц комради :))) Мейби младите 50 челяка на Бойко, дето може да ги прати навсякъде ? :))

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 81ха- ха- ха!

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78глупости. знам кой реве най - много срещу правителството на ББ. при него най - малко имаше възможност да се краде.да се укрива ДДС стана сложно. Трябва да се плащат данъци . А щом една фирма не може да инвестира в нов касов апарат що за фирма е това. Същото го видяхме и сега в пандемията. Той няма пари за черни дни всичко е потрошил за коли апартаменти, и имоти в чужбина. И накрая крещи държавата да го издържа. Пак не остана доволен защото искаше всичко. Е, стига де

72

4epa

преди 3 години

ВСИ4КИ УМНИ И КРАСИВИ С БОРИСОВ ЛЯГАТ С БОРИСОВ СТАВАТ - НА КРИВА РАКЕТА КОСМУСА И Е ВИНОВЕН !!!!!!!!!!!

71

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНинова не е съсипвала БСП, герберите съсипаха маса хора и партии,най-вече БСП,видях трагедиите на хората от БСП,които бяха потресаващи!

70

4epa

преди 3 години

ТЕБ ТЕ НЯМА У ЖИВОТА- МОМЕ ТЕХНОИМПЕКСОВА !!!!!!!!!!!!!

69

Анонимен

преди 3 години

До АлоВиж какво, толкова много хора пострадаха през управлението на ББ и ЦЦ,че ако ББ се опита пак да смачка хора, държавата ще изригне отвътре,защото хората ги мразят и този път ще ги изгонят с камъни,а не със селски вечеринки пред парламента и избори!