27

vvv

преди 3 години

Много ми беше важно неделя следобед да прочета какво точно мисли един виден български политик, който на последните парламентарни избори получи подкрепата на семейството си и на още шепа народ. Но през годините власт захлеби добре и сега има парички да си плаща статии където си поиска.

26

Чалгария

преди 3 години

Не разбрах, за какво сте избрали Славуца Чалгаров, Мая Галева, Татяна Мултигрупова, Хаджи Некадърников, Пинокио Лодкарев, Ташунко Режикраков, Джудже Прокуроров, Гнус Бабикьосов и & мутри и чалгапростаци? Да управляват и направят България развита, европейска държава или да правят ретро шоу на тема"Как да плюем отново по Борисов"????

25

Бай Онзи

преди 3 години

Дуета Гешев-Борисов няма как да бъде спасен , защото втория НИКОГА повече няма да командва ! Друг е въпроса ДОКОЛКО Гешев ще спасява Борисов от СПРАВЕДЛИВО РАЗСЛЕДВАНЕ !!!

24

Загрижен Румен

преди 3 години

Колко е загрижен Румен - да той е последователен и принципен, като него няма друг, дори в цялото БСП.Всъщност, той беше министър на МВР, когато Бойко беше главен секретар - от онова време е и тази любов помежду им.

23

АнонимеН

преди 3 години

МНОГО ДОБРЕ СА ГО КАЗАЛИ: НОВ ЗАКОНОПРОЕКТ КОЙТО ПРЕМАХВА ОХРАНЯВАНЕТО НА БИВШИ ПРЕМИЕРИ!БОРИСОВ Е ТАКОВА ЗЛО, ЧЕ ВСЕКИ Е ПО-ДОБЪР ОТ НЕГО И ВИДЕНОВ И ДОГАН И ДЯВОЛА!

22

Рашко

преди 3 години

И какъв точно закон внасят АБВ, като не са парламентарна партия? В качеството си на какви ще внасят законопроект хора, който събраха две махали подкрепа на изборите?!! Да, нека махнат охраната на Баце, стига е джиткал с тойотката на държавни разноски, но от къде на къде разни *** ще се опитват да цоцат от трупа му, трупайке политически девиденти на наш гръб?!!

21

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 14ДОБРЕ , ЧЕ ГО КАЗА!! ВЯРНО Е!!------------ЗАКОНА Е ПРИЕТ ОТ ГЕРБ ПРЕЗ 2015-ТА ГОДИНА !!МОМЕНТАЛНО ДА БЪДЕ ПРОМЕНЕН!!!!!!!!!!!!!!----------ПРЕМАХВАНЕ НА ОХРАНАТА НА БИВШИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛИ НЕЗАБАВНО!

20

А ЗАКОНИТЕ?

преди 3 години

До АнонимеН ЗНАЧИ ЗА ЕДНИ ЗАКОНИ- ЗА ДРУГИ...ДЪЛГИ ТУКОВУ- МАКАРОНИ....А ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА- ТУЙ КОЙ КАЗВАШ- АБЕ НЯКОЙ ИСКА ДА ВЪРНИ ГОДИНИТЕ НА МУТРИТЕ....

19

кл

преди 3 години

това ли ти е проблема, не свърши нищо като министър на вътрешните работи, седнал акъл да дава

18

Анонимен

преди 3 години

Доста задръстени в тая ко..чина бе. Бибитко си има Охранителна Фирма Ипон. Това забравихте ли го бе Късопаметните. Бусчетата с наименованието Ипон всеки ден ги виждам. Тази фирма охранява обекти в цялата Мутроландия. Кой мислите че прибира мангизите от тази охранителна фирма. Бибитко бе късо..паметните. Тази фирма ще го охранява безплатно защото Бибитко им е работодател.

17

Анонимен

преди 3 години

А ТОЯ ПИКЛЬО ЩО НЕ Е ДЕПУТАТ- АААА ПИКАЕЛ ВЪВ ФОНТАНИТЕ И НЕ УСПЯЛ ДА ОСЪДИ ЮРГЕН РОТ КОЙТО ПИСАЛ ЗА ВРЪЗКИТЕ МУ СЪС СЕНЧЕСТИ БИЗНЕС ГЕРОИ,,,ЕДИН ОТ ГЕРОИТЕ НА НОВОТО ВРЕМЕ

16

Анонимен

преди 3 години

"Законът, който внасяме, предвижда..........__________________________________________Те какво внасят, АБВ нямяше ли около нула процента на изборите?

15

Влак GT

преди 3 години

Я тоя бил жив!И още плещеви недомислия.А аз си мислех, че вируса го е отнесъл.

14

Анонимен

преди 3 години

ПО ЗАКОН БИВШ МИН.ПР. СЕ ОХРАНЯВА ПОНЕ ОЩЕ 1год. А ПРЕЗИДЕНТА ЦЯЛ ЖИВОТ..... ТОЗИ ПАК ВОДКА С БИРА Е ЗАКУСВАЛ.

13

АнонимеН

преди 3 години

НА ПАРТИЯ ГЕРБ ЩЕ ИМ БЪДАТ ПРЕВЕДЕНИ МИЛИОНИ СУБСИДИЯ ОТ ПО 8 ЛЕВА НА ГЛАС НА ГОДИНА!!ГЕРБ ДА МУ НАЕМЕ ОХРАНА!

12

Анонимен

преди 3 години

Не охрана на тиквата е проблем, а каскета изгонят ли го него шайката ще е в нокаут на път за затвора.

11

Анонимен

преди 3 години

E като падне охраната какво седва ? Това заплаха ли е от страна на Фонтанчо ?

10

Шадраван,

преди 3 години

ти пък откъде изпълзя, че и мозъци ръси и акъли дава?! Кой те пита тебе бе,какъв си? Абе те в селото не го пускат , той за попската щерка пита. Егати наглеца!

9

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО!!!!!!!!!!БОРИСОВ НЕ И ДЕПУТАТ!!!ТАКИВА СУБЕКТИ ПО ЗАКОН НЯМАТ ПРАВО НА ОХРАНА ОТ НСО!

8

Анонимен

преди 3 години

Мутретата от Делта гард са хората на Борисов, те ще го пазят. "Буйни и млади", нали така ги нарече.