12

до 1

преди 3 години

Това е китайския бойкот ,за него са ми разправяли точно това са направили навремето Китай ,тогава не са били втора икономическа сила, спрели са да пият кока кола и точно за два дена американците са омекнали в преговорите.Но китайците са много повече от руснаците така че не мисля ,че ще мине номера на китайците.

11

Пигмея

преди 3 години

.. го е измислил: тъй като Русия има жесток проблем с раждаемостта, Русия ще съботира западните контрацептиви и ще ползва само руски. Така хем раждаемостта в Русия ще се вдигне, хем и западните фирми ще пострадат.Даже вече е планирано увеличение на добиването на рибни мехури, за изпълняването на гениалния план, който само Другаря Бог Путин може да измисли.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Кефи как неграмотните русофилчета си мислят, че Русия е единствения източник на газ на планетата.

9

Анонимен

преди 3 години

Като искат газ ще купуват в рубли, могат да си заврат еврото и доларите в лоясалите евроатлантически ***. Другия вариант е да си носят газ от Марс.

8

Щерю

преди 3 години

Всичко в голямата световна политика се върти около стремежа на Израел да построи Третия храм в град Йерусалим. Напишете в ю-туб - План по переустройству мира. Кто строит Новый большой Ближний Восток. В. Матузов. И. Шишкин

7

Анонимен

преди 3 години

Могат да почнат да си търгуват газа и в евро. Петрола също.

6

Отвратен

преди 3 години

Западните сили не позволяват на Русия да държи войски на своя територия??!??!!? Н същото време САЩ е разположил във всяка бананова република американски (не войски на НАТО)! До кога с тоя двоен стандарт бе либерали?

5

Анонимен

преди 3 години

Вече изгониха Макдоналдс от РФ. Могат да продължат в тоя дух.

4

Анонимен

преди 3 години

Русия ако се откаже от долара и със САЩ е свършено. Ако почнат да търгуват руски газ само срещу рубли, рублата ще стане колкото златото. САЩ потъват, 1 биткойн вече е близо 70 000 долара американските пари = тоалетна хартия. Купувайте рубли. САЩ искат да скарат ЕС със Русия за да не сключат съюз за търговия в рубли.

3

Анонимен

преди 3 години

Що не беше Леонид Брежнев веднага щеше да ги прати в ку.чи газ. При оня нямаше това ама онова. Директно ги пращаше на майната им. Докато Путин е по мекушав. А такъв нестава за управник на голяма държава. Бай Дан го нарече Убиец това ако го беше казал на Брежнев не ми се иска и да си представям какво щеше да стане с Кравария.

2

Анонимен

преди 3 години

Джо Байдън е дементирал и има червено копче в ръката си срещу Клутин.

1

Анонимен

преди 3 години

Ще се спукам от смях, май неща са се объркали, как точно ще ги санкционират, ще спрат да пият Кока-Кола ли, браво!