488

Анонимен

преди 3 години

За да ви угодят след референдума го направиха от ГЕРБ. Фиаското обаче е за чалгаларията, напълзяла с 5%, 17% в парламента и крадците от БСП,ДПС, които се присламчиха на софрата.

487

7/8

преди 3 години

Мачкай Слави!!България е с теб.Ще изколим Гербафжиите.

486

Още един заспал бълг

преди 3 години

#СоциалнаМрежа - движение за солидарност на българите в интернет, за НОВИ ЛИЦА в политиката, за справедливост и прогрес! Присъедини се! https://socialnamreja/

485

ГД

преди 3 години

Мажоритарен вот в 2 тура е екзотична приумица на сценаристите на Сл.Тр. Много по-реално е да с въведе гласуване по телефона, както сториха това 1/3 от американците на изборите за президент.Въведете и електронно гласуване и 2 млн. гласа направо ще смажат електората на ГЕРБ. Накрая гласувайте неграмотните хора да нямат право на глас като лесно манипулируеми и ето ви три филтри за силно намаляване на герберския електорат. Впрочем, самите гербери ще напуснат партията и поради липса на паричен стим

484

До Всичко свъши

преди 3 години

А бе аланкоолу! Каква криза бе,продажбите на нови автомобили са се повишили с 34%!!!Кой ги купува ? Нали всички са зле според теб?

483

Анонимен

преди 3 години

Чалгари вън!!

482

истина

преди 3 години

Изумен съм днес от обръщенията на един дръскач на халтурки към Българския министър председател - ало Тошко сега си депутат и се изказваш от трибуната на народното събрание имай уважение поне към институцията. Същия този индивид Тошко онзи ден искаше да използва Крумовите закони срещу журналист, днес Слави говори за токсични партии и изчезване от политическия живот. Тежко ни защото мисля, че идва много по голямо зло от ГЕРБ.

481

ООООХ...

преди 3 години

СЛАВИ КАЖИ НА ВАШАТА ПРЕДСЕДАТЕЛКА НА ПАРЛАМЕНТА КОГАТО ДЕПУТАТ ГОВОРИ ДА ИМА УВАЖЕНИЕ КЪМ НЕГО И ДА ГО ИЗСЛУШВА А НЕ ДА СИ ГОВОРИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ С КЛЮКАРКАТА ДОНЧЕВА ПО ДОБРЕ ЩЕ Е ДОНЧЕВА ДА БЪДЕ НА КРАЕН СТОЛ- АКО НЯКОЙ ВИ ПРОВАЛИ ЩЕ СА МАНОЛОВА И ДОНЧЕВА ТЕ СЕ ВЗЕМАХА НА СЕРИОЗНО "ГОЛЕМИТЕ"ДЕПУТАТКИ И С 14 ДЕПУТАТА СЕ КАНЯТ ДА УПРАВЛЯВАТ-НАЙ УМНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПРАВИ НИНОВА И АКО СЕ ВСЛУШАШ ДОБРЕ НЯМА ДА СГРЕШИШ А ТОШКО ДА НЕ ЗАБРАВИ ЧЕ ТОВА Е ПАРЛАМЕНТ А НЕ ШОУ ДВА ДНИ И ДОВЕРИЕТО НИ ПАДНА

480

Анонимен

преди 3 години

Работата отива към нови протести, този път срещу протесърите, които ни натресоха тези неграмотници, които ще бутнат държавата!

479

Анонимен

преди 3 години

ИТН са купували масово гласове в чужбина.

478

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Здравейте гълъбчета!Радвати ли са на щуретиите на баджаначето Славуца?!*** как готино мълча и мълчи ЕЙ шапка му свалям!Та той е такъв дърдорко.че не знам как му са утдади да мълчи четири и кусур месеца,дажи и продължава.Навик му стана,хареса му!КГБ инстурктура му,колегата на моят Решетников му обяснил,че ако искаш да изтрепиш рибата трябва да пазиш тишина!И да видиш баджанака излези дубър ученик,рибуловец!!Да му са ненадяваш колко шарана окачи за нула времи!Сига да видим на кой шъ продадем рибътъ

477

Анонимен

преди 3 години

Партията Няма Такава Държава спчели доста гласове докато крещеше НЯМА ТАКЪВ ВИРУС под прикритито на и т.н.Сега не знае какво да прави и измисля глупотевини от сорта на ДжипкоБибитко защото за друго акъл няма. Тези дето и плащаха да унизява народа и да го изпростачва сега са доволни, но ще я научат ли да се държи прилично?Как да се държи държавнически?Или целта е тази държава България наистина изобща да я няма и на нейно място да дойде Турция, например?

476

запознат

преди 3 години

Бойко нареди на структурите на СИК да изградят структурите на ГЕРБ.Начина на действие обаче остана същия.Закономерно се стигна до провала тази политика.

475

Ха-ха

преди 3 години

Всичко се развива по сценария на ББ. Колкото и да са му печени на Славчо сценаристите в този театър нямат шанс.

474

Анонимен

преди 3 години

Нали досега Трифонов искаше мажоритарния вот да се въведе НЕЗАБАВНО

473

реалист

преди 3 години

НЯМА ТАКЪВ НАРОД, КОЙТО ДА ИЗТРАЕ "НЯМА ТАКЪВ НАРОД"!

472

12345

преди 3 години

Не са я приели маж. вот зашото не и им било залегнало в програмата,"грозни са,*** са" ,а вие защо лъжите народа -защото сте умни и красиви ?!?

471

боко

преди 3 години

музиката на мизерията , това е музиката на 4алгаря . след гласуването в 4ъжбина се оказа 4е няма изти4ане на мозъци от бг

470

ГЕРБ

преди 3 години

ДОСТА НЕЩАСТНА УЛИЧНА ША.ЙКА Е ВЛЕЗЛА В ПАРЛАМЕНТА ! ИСКАТ РЕВАНШ НА ТОТАЛНО ЗАГУБЕН МАЧ!!! СУБОДЕТЕ СЕ ,И УТРЕ КАТО ГЛАСУВАТЕ МИСЛЕТЕ !!!!!

469

ГЕРБ

преди 3 години

ДОСТА НЕЩАСТНА УЛИЧНА ША.ЙКА Е ВЛЕЗЛА В ПАРЛАМЕНТА ! ИСКАТ РЕВАНШ НА ТОТАЛНО ЗАГУБЕН МАЧ!!! СУБОДЕТЕ СЕ ,И УТРЕ КАТО ГЛАСУВАТЕ МИСЛЕТЕ !!!!!