77

Нане

преди 3 години

На тая, колко и струваше костюмчето на откриването...Но мани това...Миризмата, миризмата не моела да изтрие според колеги отдолу...

76

Хахахаха

преди 3 години

"ГЕРБ: Време е шоуто да приключи, в политиката няма скечове!"Тези са уникално нагли. ГЕРБ е тотална чалгарска шоупрограма - one man show на един дебел комедиант от Банкя.

75

Анонимен

преди 3 години

Време е да ви изхвърлят на улицата от къщите, които построихте на наш гръб. Никой от нас не разбра за къщи за гости за да има за ненаситните гербери. Каскета се прави на ударен, че децата на колегите му на 20 години живеят в палати. Всички в затвора, незабавно. Парите трябва да влязат отново в народа

74

Анонимен

преди 3 години

Спокойно. Държавните служители гласуват за този който е на власт. Като дойде Слави на власт, на следващите избори ще гласуват за него и ГЕРБ ще останат с 10% платена индийска подкрепа и вече няма да са фактор в политиката.

73

гербер

преди 3 години

До АнонименПосмали ***!!

72

1

преди 3 години

Днес още един път,слънцето на герб-комунисти,доказа че не става за нищо,страхливеца,даже не дойде в Народното Събрание,и като политик,да си даде оставката,освен оставката,трябваше да донесе и ключовете за джипката,с която джиткаше,като ли че България е му е бащиния.

71

Анонимен

преди 3 години

"Време е шоуто да приключи"Чакайте, чакайте, шоуто още не е започнало.

70

Анонимен

преди 3 години

Герберугите са се окопали в държавните институции,нафъшкани навсякъде като въшки,заграбили са бизнеси...ще минат години докато успеят да им спрат кранчето..Защо да не може? Хората често си правят дребни дарения .Но в някои случаи могат да се даряват скъпи вещи- жилищни имоти, леки коли, хотели и др.

69

Тя

преди 3 години

Защо тези от Герб четат речите си, уж толкова умни и ни доведоха до това благополучие. Нещо проблем с протичане на мисълта. Не са съгласни, че сме най-бедната страна. Не е вярно, че ни поднесоха на тепсия на Запада, като евтина работна ръка. Такава наглост!!!

68

Анонимен

преди 3 години

Това е денят на Освобождението на България от робство, по-тежко от турското!

67

1

преди 3 години

До Анонимен-61 ,а аз преди 40 минути слушах деси-дуловска,която се радваше,че били направили минималната пенсия 300 лева,дуловска,твоята заплата ,като дупетат ще бъде 6000ева,какво да кажат,тези на които вие и вашия вожд,се радвате на 300 та лева на пенсионерите.

66

българин

преди 3 години

Със прискърбие трябва да кажа, че вървим към нови избори.Да, знам колко ще ни струват. Но с този състав на Народното Събрание ново правителство просто няма шанс.И това недоразумение в женски род, което говори някакви несвързани приказки, не мога да я разбера: Тя за демокрация ли се обявява, или за диктатура?Защото как да разбирам това депутатите от опозицията да плеснат с ръце и да се прегърнат с първата политическа сила съгласно резултатите от изборите, а именно ГЕРБ??? Диктатура?

65

Анонимен

преди 3 години

Гроб за Герб! Гроб!

64

Анонимен

преди 3 години

Жал ми е като ги гледам...Жал ми е за България...

63

минувач

преди 3 години

До ПомнещОк.500 000 са администрациите + семействата им, а до 800к - добави ***

62

някой

преди 3 години

Бе как ще е приключило шоуто бе? То едва сега започва! Партията на Слави току що влезе в Народното Събрание!

61

Анонимен

преди 3 години

В момента слушам Кречеталото мая галева, която се рекламира като нов, модерен, атлантически патриот???? Боже, пази България и вземи този уродлива твар по.бързо при себе си. А, и пак иска Бориков да дойде при нея...няма маю, ти си грозна, глупава и долнопробна секс-труженичка, с болни амбицииии

60

Калеко Алеко

преди 3 години

Това шоу първо ще разсмее българският народ, а после ще го разрлаче и ще се трансформира в Трагикомедия от Театър сълза и смях ... !!!

59

Помнещ

преди 3 години

Всяка клиентелиска партия /каквато е Герб/ има ограничен жизнен цикъл. Нали се сещате, че тия 800 000 гласа са ги получили от бюджетни служители и техните семейства. Ама като вече не са на власт, тия гласове отиват другаде. Просто Герб приключи съществуването си.

58

някой

преди 3 години

Ауу, вижте по TV как ГЕРБаджиите в Парламента, как са се ***!