76

Анонимен

преди 3 години

До Втора стъпкаУтре ще внасят и такива срещу теб и децата ти.

75

Втора стъпка

преди 3 години

Втора стъпка връща интелекта и икономиката на знание в играта.Трета стъпка - повдигаме обвинения на всички в Дубай, Сейшелите, Малдивите, Кайманите за държавна измяна и злоупотреба с държавни средства и щети на държавата и населението!Възстановяване смъртното наказание специално за Васил Божков и Симеон 2 Сакскобурготски и неговите министри.

74

Ники

преди 3 години

Абе вика някой за селата, ама не е лесно и там - освен, ако не бачкаш онлайн и не си в някое село до голям град. Иначе аз имам село - от единия ми дядо, но там няма какво да се работи, няма здравно обслужване и почти няма деца. Искам да ида там за постоянно и жената и двете ми деца, но на тях не им се ще. Няма с кой да си играят децата, няма и училище. Най-близкият голям град е на 50 километра.

73

С втората стъпка

преди 3 години

Първата стъпка взимаме си държавата и историята от "Светите отци" , втора стъпка държавата си връща отговорността и образованието и след пълна тотална реформа то може да заработи както трябва най модерно най съвременно най реформирано и по скандинавски модел Аз да не съм Игнатов, Даниел Вълчев, Николай Василев и Милен Велчев.С тази стъпка *** и кранчето на корупциите в общините.

72

Аз

преди 3 години

Това е нормален процес, в развитието на обществата, но в България, както всичко е извратено. Трябва да се създават нормални условия. Специално в Пловдив става прекалено тясно, не може да тъпчите хората от цялата страна и да не разширявате територията, Пловдив е с малка територия и всичко се наблъсква, спрете да стройте като луди и да лъжите колко развит е града.

71

У

преди 3 години

Вероятно са още по-различни числата, защото не всички са регистрирани по местоживеене. Има хора с имоти в малка община и там си регистрират кола/коли, заради по-нисък данък, а живеят в голям град. Имаме такива познати с деца. Най-добре се вижда като караш, на места все едно си в изоставена държава, а на други задръстване по главните пътища.

70

Следваща стъпка

преди 3 години

Създаваме 2500 държавни дружества, държавни компании собсвеност на държавата, тези дружества всяко от тях става собственик на една училищна сграда (не общината, а държавата става собственик и на материалната база и назначава директори, учители помощен персонал) като дали може или не може да са и акционери в компанията - хоризонтално бизнес ориентирано образование българското законодателство мълчи.Образованието не е точно бизнес, но без него бизнес няма. Бием Игнатов за делегирания бюджет !

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75Чуй се само че селата се обезлюдили от БКП през 1956 г. Сега е вече 2021 г. Така всеки може да каже че селата се обезлюдяват от Аспарух насам.

68

Препатил

преди 3 години

И недейте плюйте по ромите и те (особено говорещите турски) масово са в чужбина. Тука има само старци. От толкова успехи на Бърборковото управление от тая територия скоро само името ще остане.

67

Анонимен

преди 3 години

До 66Недей да манипулираш.Българските села започват да се обезлюдяват с априлския пленум на БКП. През 1989та вече на практика нямаше постоянни млади хора в селата.Сега вече и старите умряха.Оня с джипа ти бил виновен. Социалистически ***.

66

Анонимен

преди 3 години

В северозападна България са останали роми дори за полицаи. Миналата седмица ходих до РПУ и началника беше черен и ме изгони.

65

Анонимен

преди 3 години

Трябва един фигурант да си замине от София, обратно към село.

64

Анонимен

преди 3 години

До ВиготураАбсолютно трябва да се намали администрацията, броя на кметовете и общините. Както и депутатите и съдиите и прокурорите. Щом населението намалява, трябва да се закрива, защото не си вършат работата и централно и по области и общини.

63

Анонимен

преди 3 години

В скоро време София, Пловдив и Варна ще се превърнат в укрепени крепости, около коит0 ще обикалят тълпи озверели римляни.......

62

Анонимен

преди 3 години

Да имаш село. Да имаш прекрасно детство игри разходки чудесни баби и дядовци.Да имаш животни. Онази свобода, която душата усеща когато си там. Да искаш да е винаги..Да го цениш и да мечтаеш ..Слънцето да жари през дългите летни дни ... Велико Търново едно от най хубавите места в нашата страна.Обичайте България и ходете на село - който има .. :)

61

Препатил

преди 3 години

Как го бе казал македонеца, като ги питали защо е отишъл в САЩ -"Во Македониа жито као дренки. Камъни ли ке ядем?"Та и тука така - "Като няма прокопсия, плюл съм в тая орисия !!"Само с природа, като в индиански резерват не се живее.

60

Анонимен

преди 3 години

До 59Чакай сега.Ти що мислиш, че тия дето са дошли в София имат нещо на село?Дали ще се набиеш с кредит и ще си вземеш жилище в Чокманово, в София или Лондон е едно и също.

59

Анонимен

преди 3 години

Преди няколко месеца писах за същите тези селца през които ако минете с автомобил вечер ще видите само вампири и таласъми. Всичко е обрасло в трънаци полусрутени къщи дворовете са пълни с змии и гущери. Защо оня с жипа не мине в тези запустели селца и тогава да се хвали че строил С ръцете в джобовете. Да отиде да види за 11 години негово управление докъде докара народа. Да бягат от родните си места защото ще умрат от глад. Иначе инвеститори имало. Инвестират в из...пражнения.

58

Анонимен

преди 3 години

До ЕвроатлантикСофийска област с Перник и Пловдив е 4 милиона. Останалото е пустиня.

57

Анонимен

преди 3 години

Варна може и да е голяма като територия но е пълен Кенеди... учих там 5г.. града като цяло не става Стара инфраструктура всичко е драп.. квартали център плаж.. заплатите в града са комични... за хората нищо лошо не мога да кажа..те биват