155

баба мара

преди 3 години

безделници кои знае колко народ е изтрепал през 2 св воина миналата година запоследна бутна една кола с две жени вътре преди да му вземат книжката

154

Анонимен

преди 3 години

ваксинацията работи с пълна сила, първи пенсионерите-най-голямата тежест на всички правителства, после и другите........

153

artisan

преди 3 години

А защо си мислиш, че случайно си се родил в България? Имаш план, който следваш за своето собственно израстване. Германия била по-богата! Защо си мислиш, че парите имат значение там за където говориш.

152

123

преди 3 години

Айде пак ви се прижидат морали. смъртта му била възмездие за нещо си дето направил, или пък преклонната му възраст сама по себе си била наказание за прегрешенията му.. Абе хора грешката ви е че са ви промили че има справедливост.. има нещо такова ама не работи както си мислите.. Парите може да са са морално неутрално нещо, статуса също.. ама са ви дали да виждате така света че да виждате справедливост където я няма, за да ви минава завистта и яда ,че да не вземе да направите нещо реално.

151

Анонимен

преди 3 години

Няма вечни, той си е взел с големи шепи от живота. Роден принц с осанка и самочувствие на принц. Обичан от народа си , заради чувството му за хумор и за дълг, а и заради протоколните гафове. Farewell, Sir!

150

АнонимеН

преди 3 години

До ваксърТЕ ЗАТОВА СА ДВЕ ДОЗИ :D АКО ПЪРВАТА Е НЕКАЧЕСТВЕНА, ДА ТЕ ПИПНЕ ВТОРАТА!

149

Ами

преди 3 години

Забийте му дървен кол в сърцето на това чудовище, че ето как се е заканил:"В случай, че се превъплътя, бих искал да се върна като смъртоносен вирус, за да допринеса с нещо за разрешаване на пренаселеността.Изявление на Принц Филип, съпруг на Кралица Елизабет -ра, в интервю пред Дойче Пресе-Агентур (dpa) през 1988 годин

148

АнонимеН

преди 3 години

ПРИ РАЗПАД НА БРИТАНИЯ КОЙ ТОЧНО ЩЕ ПЛАЩА ВЗЕТИТЕ ЗАЕМИ ДИРЕКТНО ОТ БРИТАНИЯ И ВЪЗЛИЗАЩИ НА ТРИЛИОНИ ЕВРО!ОТ ШОТЛАНДИЯ И СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ ЗАЯВИХА, ЧЕ ПРИ СМЪРТ НА КРАЛИЦАТА ТЕ СИ СЕ ОТДЕЛЯТ И НИЩО НЯМА ДА ПЛАЩАТ!!!

147

ваксър

преди 3 години

На 9 януари първата доза, позакрепиха го и преди седмица са му поставили втора "игла", както обичат да казват пишман докторята.Е, това е. Покой на душата му.

146

Батко

преди 3 години

Най накрая умря тоя противняк. Цял живот расист, злобен нарцис и темерут - разминавало му се е само заради това, че е женен за кралицата.

145

оцелял

преди 3 години

Бог да го прости ! Дай боже всекиму да доживее 99

144

оуууу

преди 3 години

Да *** всичките кралски твари, да се затрият и никой да не се сеща за тях...***

143

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА СЪЗДАНИЕ ЛИКВИДИРА МАЙКАТА НА ХАРИ И УИЛЯМ И СИ ПОЛУЧИ НАКАЗАНИЕТО!!! ВАКСИНИРАХА ГО!! А ВАКСИНАТА НЕ ПОДБИРА ПО БОГАТСТВО :D

142

Анонимен

преди 3 години

Ееее, тамън го ваксинираха със Зенека... после лежа в болница, ся пък умрял. Само да не кажете че е от ваксината!

141

Анонимен

преди 3 години

Ваксината е вивновна. Ако не беше ваксината щеше да живее вечно, амин.

140

Перниканец

преди 3 години

Млад принц в разцвета на силите си...Мъка...Нещо се надигна в гърдите на Моканина, задуши го, очите му се премрежиха...

139

Анонимен

преди 3 години

"Човек като прочете коментарите, веднага си отговаря на доста въпроси относно манталитета и интелекта на българското племе !" - Аз пък като един коментиращ по-долу също имам опит с чужд манталитет. Живях от 2005 до 2014 в Германия. Ако има прераждане и ако ме питат къде искаш да се родиш в Германия или в България (да приемем, че ние сме си толкова бедни колкото сега, а немците толкова богати колкото сега), то съм сигурен на 100%, че ще избера България и то точно заради хората и манталитета им!!!

138

до 134

преди 3 години

Искаше да се преражда във вирус, и да покосява по ниво на интелигентност . И много правилно. Пренселено с индивиди , които с нищо не допринасят за развитието на този свят към по-добро или по-съвършенно място. Даже и не са щастливи да са на тази земя, само претенции, мързел, мрънкане..Да почива в мир, изключително интересна личност с много силен характер!

137

Анонимен

преди 3 години

не мога да повярвам старите хора умират особено ако са на 99. Познай кой е следващ...

136

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е и дъртата да се оттегли и даде път или на сина си, или на внука си.