10

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

2019та си мислихме, че Шоуто на Слави свърши,а се оказва, че то тепърва предстои.Лошото е, че сега не можеш просто да смениш канала.Мани мани...

9

Анонимен

преди 3 години

Има само едно светило сега, туй е Слави, другите светите в жълто-кафяв отенък. каквото Слави реши със михлюзи да не се хваща. Наесен пак ще ви бие и то със двойно повече. Аре бегайте да четете кой е Върховния суверенин.

8

БАБИКЯН

преди 3 години

ВСИЧКИ АДСКИ МНОГО СЕ СТРАХУВАТ БАЦЕ И СЛАВИ ДА ВЗЕМАТ ДА СЕ РАЗБЕРАТ ЗА ОБЩО ПРАВИТЕЛСТВО, защото всички други отиват в ъгъла наказани, както беше Марешки в началото, но после си взе бележка

7

Един цитат

преди 3 години

"Страх ги тресе да не би Президентът да сформира Служебен Кабинет., споделя публично синоптичката на БНТ *** Кикерезова.Постът и отприщи лавина от коментари.Сред първите недоволни е говорителят на ГЕРБ Никола Николов: "Че като го сформира какво ще стане? И кой го тресе страх?", контрира под поста пиарът на Борисов.Изключително ми е неудобно да споря с теб, Никола, защото ти твоята работа я вършиш перфектно. Със Севи сте еталон за това как предимно с вашите усилия тази партия се ....."

6

Милионер...

преди 3 години

Какъв съд бе , братко? Че то ,като погледнеш набутай се на един, а те се явяват трима да ,,управляват" България. Кой ти мисли за хората? Я да съм добре, а Вуте да е .....Не ,,зле " , а още по -зле.Изгладнели и свирепи са новите стари ,,политици". Ще се избият за министерски кресла. Още след 1878г. си ги познаваме от нашите писатели-класици.

5

Анонимен

преди 3 години

Абе че се насадихме на пачи яйца, си е факт. Ама така е, от много интелект е така.

4

Анонимен

преди 3 години

Хараланчо да се оглежда за нов спонсор, че май Тиквата скоро ще спре да плаща ...

3

Анонимен

преди 3 години

Абе къде и батко????Основен въпрос.

2

Анонимен

преди 3 години

Няма ББ ,,няма Слави. Няма плоски шапки.Идва народният съд.

1

Анонимен

преди 3 години

Аман от социолози, социопати, анализатори, чокибойци, подлизурковци и пр. Видяхме ги кошко познават предизборно