211

ъъъ

преди 3 години

До Лъже ли Слaви?Със Славчо идва само още по-голямата простотия и чалгата. Явно е на силни лекарства, щом се е помислил за толкова важен. Или просто се е главозамаял - на малките хорица не им трябва много, за да загубят връзка с реалността.

210

Антоним

преди 3 години

Защо не напишете колко хора са гласували на настоящите избори и тогава ще се види реалната подкрепа за всички партии/коалиции.Бих посъветвала пишещите да не използват разни етикети и прякори за хора, превъзхождащи ги по интелект.

209

Георги Миков, Чирпан

преди 3 години

Слави Трифонов, който на 55 години няма нито жена, нито деца, и за когото упорито се говори че е с педофилски сексуални наклонности, ще подкрепи Истанбулската конвенция, помнете ми думата!

208

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 234Това е вярно, обаче БСП е 4-ти, никой не ги брой и за сли*а вече :)) Кака Корни направи това, което никой преди нея не можа, съсипа туморчето :)) Да отбележа, че не харесвам никого, просто не могат да ме грабнат :) Бойко си е за Карлуково, единствено калинките го държат още, интересно е, може да направи челна стойка (ако може с този тумбак) и да развесели публиката :))

207

Анонимен

преди 3 години

Голям кеееееееефффф ! Гебр загубиха и имат тия гласове чрез купуване и манипулации. хайде поплачете си *** на гербероседерасията. мразя вииииии

206

Анонимен

преди 3 години

Абе за какво машинно гласуване говорите, машините стояха като ексонати в музей,единици ги ползваха, а цената им е около 40 000 000 милиона, това е разсипия, пари навятърна, с тези средства можеше да се оборудват няколко болници със супер съвременна техника и да се спасява човешки живот. Не разбрахте ли че полза от товаима само фирмата доставила машините и те са взети под наем, а не закупени.Така заминаха тези десетки милиони и насреща нищо. Никой не гласува машинно в ЕС.Това си е схема.

205

Анонимен

преди 3 години

До Лъже ли Слaви?Барем го беше цитирал точно.

204

Наблюдател

преди 3 години

Поредните изключително "честни" избори в бившата (не е много сигурно) Народна Република България. БСП, ГЕРБ и ДПС са вечните събирачи на мъртви души от списъците и купувачи на патладжанени гласове. Българите в чужбина дискриминирани по всички възможни начини, нищо че са повече от населяващите територията. Дано да греша, но според мен СтаниСлави да е новата марионетка на ДС... По парите ще ги познаете, не по приказките!

203

ЕТНО РОК

преди 3 години

Няма професия политик.Аз предпочитам да се учи за политик човек с усет към изкуство създаване на музика и нюх за бизнес и намиране на професионалисти от колкото отроче на социализма с професия пряко свързана с краденето на държавно дизелово гориво.Не се знае кой би бил по-добър но аз бих заложил на първото.

202

Румен Владимиров

преди 3 години

Българите за пореден път доказаха че заслужават да са най-бедните, най-неграмотните, най-примитивните, най, най, най...по всички негативи световни статистики! Чалгаджията Слави Трифонов как си го представяте да ходи в Брюксел при Шарл Мишел да иска пари и ваксини или в Турция при Ердоган да се разбира за мигрантите? Този селски цървулко няма дори висше образование и ако не са сценаристите му -алкохолици не може да обели думичка на екрана! Тези ли имат капацитет да управляват ???

201

Анонимен

преди 3 години

Как да не адмирира човек ***!?! *** маааата на руското консулче - гочитУ, което бе готово за коалиция с бокаса, а сега и ритуално закла остатъците от кумуняшката задруга.Браво, браво господине...пардон ...корнеле!

200

11

преди 3 години

Спечели Кръстникът на чалгата!Следва още по-голямо чалгаризиране на нацията !

199

Анонимен

преди 3 години

Могат, ама тогава лятото ще им е последно на всички на свобода.

198

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и БСП спокойно могат да се коалират така или иначе една ги майка родила е, БКП

197

Слави

преди 3 години

Не вервам да се хване да управлява, някои ще се възползват от хаоса. Това си е избрало нещото дето му викат нема такъв народ.

196

ЗА Каракачанката

преди 3 години

Съдрахте се войводо ! Гледай клипа много е готин едни хвърчат по храстите ,,,,,Реклама при Славито се въртеше......та и вашта работа като на ония в клипа ,да се сцепиш !

195

..

преди 3 години

измамници гроб

194

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

А Борката си мисли, че е победител..........но сам няма да може да командва!

193

Анонимен

преди 3 години

Няма значение, колко % ще има черепахата. Веднъж паднал от власт, процентите залог (в ефбет :)) за физическо оцеляване на магнолий падат до 0.0001%.

192

Анонимен

преди 3 години

"Изправи се! Мутри вън!" добре бе как може да тръгнеш с такова име... всичката ни е такав на нас. Навън хората си имат социалдемократи, републиканци и тн... тук .. Мутри вън мутри вътре....