138

Лидъл и Метро

преди 3 години

Да я бомбат, че ни омръзна да висиме на границата. А трябва да работиме. Я каква територия болшая , а да няма Метро

137

...

преди 3 години

Щом като Вагнер могат да се бият в Украйна, защо НАТО да не изпрати войски??

136

Анонимен

преди 3 години

Кремъл предопреждава НАТО , а се съобразява с Китай.???? Чудна му работа.

135

Анонимен

преди 3 години

На тоя който не знае, че България е 30 години в НАТО и 14 години ЕС. Както и стотици българи служат в редиците на НАТО

134

Анонимен

преди 3 години

Никои не се съобтазява вече с Кремъл. Тъйкато иКтемъл не зачита междумародноте споразумения. Така беше ив Косово, беше и в.Босна, беше ив Крим, беше и в Украйна. Е то невърви Русия постоянн да наръшава мирът и споразуменията.Е ми да я бомбат.

133

Анонимен

преди 3 години

Свършиха парите ,почват войните.

132

Анонимен

преди 3 години

До 142 дано не става война. Тя ще е последна на планентата Земя.

131

Русия срещу света

преди 3 години

Никога няма да спечели ! Накрая Путин може да се опита геройски да загине и да повлече народа си ,ама и това няма да му се отдаде ! На Путин освен ,,новичока,, единственото му оръжие са атомите които ,ако успее ще ги изстреля в последния момент ,армията му въобще не плаши САЩ и останалите -- ей така ще спомена ,Канада ,Франция ,Англия ,Австралия ,Германия Полша,Италия Гърция....нас никъде ни няма никел сме с калашници и фенове на съветската армия то и др. от нас не се очаква.

130

Анонимен

преди 3 години

139, целта им е да насъскват славяни срещу славяни и да се избиват източно православни с източно православни.

129

до 139

преди 3 години

Всички злини в Америка идват от Русия ,градска легенда в САЩ.Ок , друг пример от Англия там легендата е ,всички злини в Великобритания идват от българи и румънци.Обаче решиха да излегнат от ЕС и легендата се разпадна а злините не изчезнаха, тъпо е да се развалят градските легенди защото ще трябва нещо за заместител.

128

Анонимен

преди 3 години

Вие не разбрахте ли че НАТО(американците) никога,ама никога няма да тръгнат да се бият с руснаците щото просто ги е страх,единственото което могат да направят е такива *** държави като Украйна и нашата да ги насъскват срещу руснаците...

127

Анонимен

преди 3 години

Защо трябва да ми пука за Украйна , те винаги са действали срещу българките интереси и много пъти сме имали големи пропуснати ползи заради тях.Защо трябва да ми пука за Русия , те някога ни бяха партньори но те развалиха дружбата си с нас, така че много им здраве да се оправят както си искат,нямаме взимане даване с тях.Въобще тази информация за българи ли е??? очевидно не е .

126

Анонимен

преди 3 години

???

125

Рускиня една

преди 3 години

До Калеко АлекоНе бе не позна ли калкулаторчето на НАТО?Ползвах същия побличен алгоритъм!

124

Пурко

преди 3 години

Стига сте пикали по чужди дувари, ами си оправете собствените нужници и вие и тие.

123

Аз съм българин!

преди 3 години

До Анонимен"Напротив. Ние сме НАТО!" ??? Кво?А ! Аз гей не съм!То затова нямаме вече и армия! Армията ни никога не е била мека китка натовски стандарт!

122

Анонимен

преди 3 години

Българския народ няма нищо общо с НАТО. Даже и "военните" ни са погнусени от стандартите на НАТО.Напротив.Ние сме НАТО!А моите впечатления за думите ви "Даже и "военните" ни са погнусени от стандартите на НАТО." са, че това изобщо не е вярно!

121

полковник Колев

преди 3 години

Да се радват че Сталин не е жив....

120

Анонимен

преди 3 години

Красимир: Русия трябва да каже много ясно и категорично че при евентуален конфликт ще използва МАСОВО ядрено оръжие не една ракета ами всичките 5 или 6 хиляди колкото има . Ако тогава не се охладят страстите на военнолюбците то тогава не заслужаваме да живеем на тази планета. ***********Тогава нека русия охлади страстите си!Да се изтегли от Крим!Да освободи Донбас от частите си навлезли там да раздухват конфликта!Да спре да въоръжава отцепниците и да ги подкрепя всякак!

119

Я ПАК?

преди 3 години

До Анонимен"Тъй като точно Путин е подстрекателя и относно Крим (Украйна), и Донбас (Украйна)"ВЕРНО??С полу-истина не можеш да излезеш прав!Краварника искаше да си построи на Крим военна база - това руснаците го приеха като лична обида!А в Украйна синчето на Байден искаше да приватизира газопровода - също не се получи!Другото са новини за "умници" като теб!