23

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКО ТОВА Е ЗЛОВЕЩ СПЕКТАКЪЛ!!!НЯМА КОВИД19!

22

Анонимен

преди 3 години

Прокоратурата няма ли да се самосезира ? ДАНС ?РЗИ ?НОЩ ? Извършвасе търговия с влияние бе хора !?

21

Манипулация!!

преди 3 години

Някои аххмаци защо смятат, че пандемията се съобразява с това кой е на власт? И ГЕРБ нареждали локдаун, а видите ли, ако беше друг нещата ще са пей сърце. Разбирам, че на всеки му писна, но това са долни манипулации. Какво ако е корнелия или славун пуска рязко всичко на самотек? Е, супер ще е, ще измрат още хора. Но пък *** народ може би това заслужава.

20

Не е шега!

преди 3 години

Днес е празника на българските политици, от тях няма по големи лъжци! Пийте по една студена вода за тяхно здраве, че след 04.04.2021 пак ни започват, а вие се подгответе да скачате като май муни по жълтите павета!? Тогава не тройно трио, а и отровна кобра да им пуснете, на тях не им пука, ще ни дерат кожите докрай!

19

Анонимен

преди 3 години

Тиквата легално си къпува избори и същевременно ни изгражда естествен имунитет! Божков къде си бе ,колко струва ?

18

Анонимен

преди 3 години

Още не знаят как се разпространява вируса, нито пък се опитват да проучат ама затварят за да фалират хората, а вируса си е все тука и леглата им не достигат. Ако СЗО им каже, че вируса пада от небето, ще повярват че пада от небето.

17

Това ли искате?

преди 3 години

Ето какво харесват избирателитена Бойко Борисов:УЖАС!!!Това Ви чака, ако изберете Бойко Борисов!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Ние на кафе няма да отидем, но защо пускат детски и училища. Оттам тръгна пика и есента и пролетта. За да угодят на родителите, които не искат да си гледат деца. Ами добре. Само да не мрънкат, че пак ще ни затворят. Аз моите деца си ги гледам с кеф. Не са ми неприятни. И не мисля да ги пусна с още 20 да се хранят по 6 на маса.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Престанете да бъркате ПАРТИИЦИ с комунисти! Преди 1989 партиите бяха 2, след товастанаха сто и найсе, но разлика няма! Партиеца си е партиец както и да се нарича!

14

Бойко Тиквата

преди 3 години

Заради изборите съм готов да препълня болниците и не ми дреме , оти сте прости и пак че ме изберете ! Честит 1 ви април ама я не се шегуем !

13

Анонимен

преди 3 години

Видя се че няма нищо общо между мерки и заболеваемост. И не забравяйте как при 13 случая имаше КПП, а при 5000 отварят фитнесите.

12

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Това ще е до 5ти април. Изберете ли гроб пак ще им цял годин локдауна.

11

Фирма Фалитис

преди 3 години

Няма шега няма измама, от днес два големи столични молове обявяват фалит! Няколко хиляди човека отиват на борсата, но както казват от щаба здравето на пенсионерите и хронично болните е приоритетно за държавата.

10

Анонимен

преди 3 години

Доволно. Дава се предимство на спорта и културата. Така трябва.

9

Анонимен

преди 3 години

До 7Я ми кажи една страна в ЕС с по меки мерки от нашите. Не казвам дали ги подкрепям или не. Питам само къде мерките са по-леки. Щото изкарваш едва ли не,че само тук са наложили огрничения,а в другите страни всеки е свободен да прави каквото иска.

8

Анонимен

преди 3 години

След всичко което натвори това правителство, само л у д може да го хареса!Умряха толкова хора, и стари и по- млади!На четвърти всички трябва да гласуваме срещу *** ф и ята!

7

Анонимен

преди 3 години

Тия комунисти нямат никакво молално право да се бъркат в живота на хората. На Запад може и да е така ,обаче ние знаем какво следва когато партията почне да ти определя къде да ходиш, какви книги да четеш и ред други неща. Тука има закон против комунизма и диктатурата, никакъв Ковид не е опавдание за комунизма. Пък и се вижда че нищо не постигат освен най-висока смъртност в света.

6

88

преди 3 години

Няма шега, правителството предпочита да се хареса на част от хората преди изборите и е готово да жертва здравето на народа.....всъщност ще го приемем за шега ако ни кажат ,че е обратното

5

Кънчо

преди 3 години

Хайде ачове гладни юруш на кюфтета зареждайте си хубаво телефоните за повече снимки

4

Анонимен

преди 3 години

Ние сами си определяме къде да ходим и дали да ходим и защо за ходим. Ако искаме ще идем на кръчма, ако искаме няма да отидем, това си е наш проблем.