90

Да се анексира

преди 3 години

ДА СЕ АНЕКСИРА МАКЕДОНИЯ ОТ БЪЛГАРЯТОВА Е ИЗХОДА!!!!

89

Анонимен

преди 3 години

До Сержант БилкоEdin fayton hora ostanahte no kakto kazvat umirashtata kotka nay mnogo drashti,serjant na mahalata

88

Паисий

преди 3 години

Няма нужда да се уведомява ЕС. Македонските въпроси не са европейски въпроси. Освен кривия макарон. Фокусирайте кривия макарон, братя македонци.

87

Сержант Билко

преди 3 години

До 95 Ми ходи си пиши на латиница в ЕС бе келлеме кво търсиш тука ,не знаеш ли, че в България има един официален език българският по ,който ти очевидно си пропуснал обучение!

86

Ами

преди 3 години

То там нищо старо не е забравено! Ако си мислят, че като са сменили местата на буквите в името си и е дошла демокрацията , много се лъжат! Направиха ги от Социалистическа Република Македония на Република Северна Македония и готово. Комунизма си отиде и дойде демокрацията! Да, ама не!

85

Парцала

преди 3 години

Славен народ са мъкедонците,само че няман ни история,ни собствен език

84

Анонимен

преди 3 години

До Сержант БилкоAvie krayno vreme e da se opomnite i da zagurbite rasizma ,zashtoto chlenuvate v evropeyskiya sayuz kadeto chetmoto i pismoto sa na latinica,koy kakto iska taka shte pishe

83

Мухамамамеди ибн Али

преди 3 години

Всички по тези земи са чеда османски!

82

Анонимен

преди 3 години

Викам си какво стана с тия психопати, че вече цели два дни не са ни напомняли за лошите рунтави българи и ето. Сега пък тия подли братя Миладинови. Седели по цели нощи и измисляли македонски народни песни на непонятен език. И оня Рамбо Силек - американски агент явно. Елин Пелин пък е откровен алкохолик. Захари Стоянов пък е бил пристрастен към захарта. Добър сладкар явно ще да е бил. Както се казва - никога не е късно да станеш за смях.

81

Сержант Билко

преди 3 години

До 90 Научи се на българско четмо и писмо и тогава хортувай ,несретнико!

80

Анонимен

преди 3 години

Oshte malko se zainatete i shte vidite kato cufne v Makedoniya ya ruska ili turska voenna baza

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85A koy kava che sum makedonec ,az sum istinski turchin loyalen grajdanin na milata ni rodina BULGARIA

78

Аз

преди 3 години

Във България всички са българи, Конституция! Така наречените макета, ще драскат по вратата на България за да им отвори вратата на ЕС, още много време, те вече са в НАТО, нищо не зависи от тях, нито от сърбия и Русия. Дано дълго ни забавляват бракята, и да подържат психодиспансера РСМ.

77

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Македонските...хитри сърбоманчета сами паднаха в...капана.Лъсна им цялата нагла физиономия с която искаха да се присламчат в ЕС през...задния вход.Да ходят да реват в Белград на...аверите си.Вето докато забравят за сръбските...щльокавици.

76

Анонимен

преди 3 години

"Паднемията" не може вечно да продължава, единствената възможност е само война, западът трябва да рискува иначе няма изход. А тогав Брюксел където е централата на НАТО и страните около Русия с американските бази и радари, включително и България първи ще дадат фира още в първите минути.

75

Анонимен

преди 3 години

Сърбия - Португалия 0-2Словакия - Малта 0-2 Норвегия - Турция 0-3

74

Анонимен

преди 3 години

Истинските руски шпиони са на висши постове във Външното ни Министерство, а не в Министерството на Отбраната.Факт.Просто факт.

73

Анонимен

преди 3 години

Чичо Джо ще ви каже на вас една България на три Шкембета.

72

Анонимен

преди 3 години

До DO 71 Аа не си орав за Турция. Милиони отвлечени българки и момчета за хареми и яничаре.

71

Анонимен

преди 3 години

До 66Не за всичко са виновни сърбите ,още повече ,че официалната сръбска наука е повече на българска страна от колкото на македонска ,нещо което не може да се каже за другите бивши югорепублики.А ,макетата са лигли ,в Егейска Македония и Албания на въпрос ,за какви се смятат за българи или македонци може да ти отговорят,,зависи кой пита"