88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100 Този,който твърди нещо, го доказва, а не другият. Май си се объркал кой да действа. Никъде няма такова изречение просто,защото си несъстоятелен ***.

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98Аз вече цитирах меннието ти, тъй че просто трябва да си го препрочетеш. Виж кое е твоето и действай.

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 96"и никаква позиция спрямо Русия'Продължаваш да лъжеш най-безсрамно. България току що изгони руски дипломати за анти-държавна дейност срещу България!

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен95 Цитирай ми едно изречение,където троля срещу: твърдата българска позиция да не се допускат анти-български действия или реторика в СМ" За да видиш колко си несъстоятелен.

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94"Критиката спрямо двойния стандарт на управляващите в никакъв случай не е защита на интереси на друга държава .."Е.А още по- анти-бългаска позиция е да лъжете в полза на такива анти-български позиции: наскоро България изгони руски дипломати заради шпионаж, тъй че България си защитава интересите и срещу анти-български действия от руснаците.

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95 Напротив, не троля срещу България. А критикувам българското правителство в неотстояване на националните интереси спрямо Русия! Ясно и точно. Когато България има правилна твърда позиция спрямо Македония и никаква позиция спрямо Русия , това говори за двоен стандартъ от управляващите и неотстояване на националния интерес към едната от дветет държави- в случая Русия!

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 93"Напротив, господин назначен ***! Не троля в полза нито на МАкедония, нито на Русия."Тролиш срещу твърдата българска позиция да не се допускат анти-български действия или реторика в СМ.Дали е срещу СМ или Русия е все тая, това е едно и също, тъй като анти-българската реторика в СМ се ръководи от Сърбия по поръчка от Москва и това е известен исторически факт от близо 70 години.Тролиш срещу БЪЛГАРИЯ!

81

Анонимен

преди 3 години

Критиката спрямо двойния стандарт на управляващите в никакъв случай не е защита на интереси на друга държава, а критика за неотстояването на националните интереси срещу една от тези държави, в случая Русия.

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91 Напротив, господин назначен ***! Не троля в полза нито на МАкедония, нито на Русия. Прочети още 10 пъти мнението и го разбери!Знам,че се правиш,че не го разбираш правилно.

79

Анонимен

преди 3 години

Подчертават се анти-българските действия на Захариева,марионетка на Борисов спрямо Русия,която провокира България и се меси във вътр. й работи, но външно министерство не е толкова смело!

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 90Другарю, един съвет от мен: спри да тролиш в полза на чужди държави и срещу родната ти.

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88 Абе, мухлъо, вместо да се правиш на умен,като изваждаш думите от контекста,седни прочети някоя книга,а не ми цитирай мнението, до където ти е удобно. Смешен ***

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87"А защо да не строи Южен поток?"Любопитен коментар, целящ отклоняване на вниманието от анти-българските действия на СМ.Другаре?

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85"Не се омаловажават анти-българските действия на Севрна Македония, които са факт. Подчертават се анти-българските действия на Захариева"Интересно как искането за свободен достъп на българска литература до СМ е представено като "анти-български действия на Захариева" посредством което се цели и отслабването на българската позиция по тези анти-български действия от страна на СМ?Другаре?

74

Анонимен

преди 3 години

А защо да не строи Южен поток?

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85 Не се омаловажават анти-българските действия на Севрна Македония, които са факт. Подчертават се анти-българските действия на Захариева,марионетка на Борисов спрямо Русия,която провокира България и се меси във вътр. й работи, но външно министерство не е толкова смело! Другаре!

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83Интересен коментар, който цели да замете под килима анти-българските действия на СМ , като омаловажава значението им.Другаре?

71

Анонимен

преди 3 години

До До 73 и 74/82Интересен коментар целящ дискредитирането на забележки относно анти-българския характер на някои от коментарите тук.Другаре?

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79 Никаква провокация не е . А двоен стандарт. Да вадиш нож на умрялото куче Македония, която греши, но да не правиш същото към Русия и руския посланик при явни провокации срещу България се нарича двоен стандарт.

69

До 73 и 74

преди 3 години

Когато Турското МВНР коментира анти турски отношения в Бг не ви харесва нали.