52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65"На материал му пускат димки, за да отклоняват вниманието от мизерията която пълци на запад. Но Русия все повече се възстановява, а западът постепенно увяхва."И докато пишеш тия неща по руските канали дават за убиеца Токтаев (от Чеченските републики) светил маслото на пенсионер "ветеран" от войната (разбира се). Кадрите показват крайната мизерия, в която е живял ветерана, докато разследващите показват, какво е станало, а брат му с пълна военна униформа с тенекиени медали стои

51

Анонимен

преди 3 години

Само F16 не могат да ги шпионират защото са невидими.

50

Смех !

преди 3 години

Русия се възстановявала !!! Смех ! Днес едно евро = 90 рубли !!!!!! Подозираме , че Румен Гечев е съветвал Путин за руската финансова система ! Очакваме скоро 3000 % инфлация в Русия ! Все още компенсират с природните ресурси, които имат.

49

8

преди 3 години

Са мо на руски ли или има и други,за които знаете , но ви е казано да мълчите! Тези пиари са историческа грешка на сегашните "наши",за които ще плащаме скъпо!Големите са като Дядо Господ -забавя , но не забравя!Просто ни използват като инструмент.Дори поляците не тръгнаха така послушно!Ние суверенна държава ли сме?Имаме ли свои национални интереси ?Къде са "патриотите" да кажат "Добре!Има руски шпиони !Но има такива и на други страни ,които се знаят -да се оповестят и те!"Патриотари,корумпета,кр

48

Анонимен

преди 3 години

На материал му пускат димки, за да отклоняват вниманието от мизерията която пълци на запад. Но Русия все повече се възстановява, а западът постепенно увяхва.

47

Далай Лама

преди 3 години

А Фигурантът се е снишил и изобщо няма прожектор ,който да го открие ! А той сам искаше прожекторите да светнат ! Е, светнаха и стана ясно, че той е главният Резидент на шпионажа в България !!! Гешев го чака вече и дрънка белезниците с инициали "Р.Р " !

46

Dimitris Papadopulos

преди 3 години

баглария трябва да се подели между Гърция и Россия..А после и заедно двете армии да освободим Анатолия от турците и Исляма.МАЛА АЗИЯ Е ГРЪЦКА ОТ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ГОДИНИ .

45

CNN CNN CNN CNN

преди 3 години

Според CNN няма друго освен руски шпионаж.Тия не са у ред!

44

Гроби Таласома

преди 3 години

Искам да топна чушлето на Сийка в малката кайсийка;)))

43

Анонимен

преди 3 години

И все пак, защо след 30 години американско патньорство България е първа по смъртност в света, най-бързо намаляваща нация и над 80% от населението живее в бедност?

42

Путин

преди 3 години

ще се преориентира де си вкара Македония като троянски кон в ЕС. Тук неговите хора нещо започна да им пари под петичките. Затова е тоя зор и драпане у нашите демократи и социалисти да резилят родината в европарламента и да вкарват Македония. Като са некадърни сега македонците ще им вършат работата.

41

Анонимен

преди 3 години

И все пак защо Президентът на България и Върховен Главнокомандващ не се изказва за скандалът с руските шпиони у нас. Това не е ли въпрос на Националната сигурност?

40

Анонимен

преди 3 години

Щом и CCN твърди, че руснаците ни шпионират, значи съм сигурен, че не ни.

39

Анонимен

преди 3 години

Днес България съществува като територия единствено благодарение на новите хиперзвукови оръжия които Русия успя да разработи в последния момент, иначе днес на тази територия щеше да се води войната срещу Русия, а Русия няма толкова много танкове, самолети, и техника като НАТО, НАТО превъзхожда Русия неколкократно във въоръженията. Единственото което може да противопостави Русия са ядрените оръжия.

38

Анонимен

преди 3 години

CNN: "Fiery but peaceful protests"

37

Анонимен

преди 3 години

Разрухата на страните управлявани от американски пионки като Ирак, Либия, Украйна, Прибалтика, България, Грузия и Бразилия придобива тотален характер.

36

Анонимен

преди 3 години

...гледам Киро брейка...Няма какво повече да се каже

35

Анонимен

преди 3 години

*** не могат да го преживеят,че така и не станахме тяхна губерния,да не говорим,че никой не ги ще за нищо.

34

V

преди 3 години

Сашеее .Е от тебе не съм го очаквал :))) Еви ги евроге.йците и гей.берасите важно е ние да сме добре . От тая ситуация можем да извлечем огромни дивиденти или да се наведем за да печелят другите на наш гръб ;) По добре е дъртия от банкя да се маха от там.Ходи на ритуално надупване на Тръмп ама вече не е той на власт . Сега кой ще плаща сметката и кой ще бере плодовете от тази инвестиция в поробването бг . *** народ ???Ние трябва да си гледаме нашия интерес.

33

Анонимен

преди 3 години

По-скоро руският шпионаж стана любима цел на София, ама нейсе ;)