61

Bp

преди 3 години

Стига с тези смешки мандати.

60

Естествено.....

преди 3 години

.....не дай се нашите комунисти да се докопат до власта отърване няма да има...да бъдем много внимателни това да не се допусне.

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62"Не виждам негов наследник,поне още 20 г! Жив и здрав Вова!"Как ще виждаш, като той ги избива физически?

58

Хахаха

преди 3 години

А мавзолей?

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46"Бедна социалистическа България има лека и тежка промишленост"Мхм. перлата на тежката индустрия на България - Кремиковци никога не е излизала на печалба. Излиза, че всички дружно сме подкрепяли лукса да "имаме" тежка индустрия, до поредния фалит ... каквито до 90та направихме 3.

56

Bp

преди 3 години

И най_важното е ,че се подкрепят.

55

Стар РУСОФИЛ до 53

преди 3 години

Това е истината !

54

Анонимен

преди 3 години

тия тъ-пи ли са та не са му гласували още 10 мандата :)

53

Анонимен

преди 3 години

Ето така става, когато един народа е *** и необразован - всеки се прави на цар.=====Точно така, в държавата на черните и латиното един болен дърт човек стана президент, толкова болен, че не си спомня името на внучката си и не може да се изкачи по стъпалата на самолета.

52

Bp

преди 3 години

Парламентът в Русия решава, каквото е решил Путин.Парламентът в България решава, каквото реши Борисов.Диктаторите са еднакви навсякъде.

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53"Руснаците ще живеят както те решат"Путин не е "руснаците". Руснаците ще живеят, както Путин реши, а той е решил те да живеят в мизерия, терор и безперспективност.

50

Стар РУСОФИЛ

преди 3 години

Дай Боже това да се случи , да си жив здрав др, Путин !!! А след 2036 та ще сме забравили за памперсите на Байдън . Аман от от откачени кравари !

49

Анонимен

преди 3 години

Ето така става, когато един народа е *** и необразован - всеки се прави на цар.

48

Бойко I

преди 3 години

Държавата - това съм Аз !

47

Анонимен

преди 3 години

До 47Слаба ракия си.

46

Анонимен

преди 3 години

В мрежата има клипове с негови извадки от изявления през годините! "Няма да се променя конституцията, няма да се кандидатирам за втори мандат,няма да се намаляват пенсиите, няма да се вдигат цените..."Как има СУРАТ да лъже собствения си народ, след като всичко това е документирано?Лъжа след лъжа, а у нас още има наивници - путинофили.Не е случайно защо руснаците го наричат "Сказочний" - майстор на приказките..

45

Бедняк

преди 3 години

Китай има проблеми с 13 млн. уйгури и иска да ги китайзира. Не знам дали имат и други малцинства. В РФ живеят между 120 и 140 народности. Не знам кой по-добре от него,при условията на външна намеса с разните цветни революции, прилагане теориите на Збигнев Бжеджински и милиардите на Сорос, би могъл да държи този конгломерат като държава. Условията преди 35-40 год бяха малко по-различни, сега трябва да се търсят нови инструменти, включително религиите. И ако е нужно би изкарал танковете, без колеб

44

лъжедемокрация Бг

преди 3 години

`да не се занимават с бутафорна демокрация`------Щото тука пък имаме демокрация кой знае каква !

43

Анонимен

преди 3 години

Спести си парите. Всеки нормален демократ ще ти каже мнението си за Путин и без пари и няма да е ласкателно за него.==========Много ти е извратено мнението за нормалност.Хващай си лъгиджа, самолета и заминавай да се кланяш на черните по гетата на САЩ.Тук е България, пpocтaк!илиThis is Sparta!

42

Анонимен

преди 3 години

До Ти да видишБедна социалистическа България има лека и тежка промишленост, енергетика, селско стопанство, модерна и силна армия, най-доброто в света образование.От изброеното капиталистическа България сега няма нищо, но пък била по-богата.Ти да видиш!!!