33

Анонимен

преди 3 години

Фашизмът създате съвременна западна Европа, Европа подхранваше фашизма. Фашизмът е плът от плътта на западно европейците. Единствените които се обявиха срещу нацизма и започнаха борба бяха комунистите, и в Германия, и в Испния, и Франция - единсвено комунистите се обявиха срещу фашизма, но бяха унищожени. Само Русия и комунистите. Благодарение на СССР фашизмът остана няколко десетилетия в нелегалност, но днес отново се заражда в западна Еврпопа в много по уродлива форма.

32

Ямболски цървул

преди 3 години

Между другото ми харесва като са затворени заведенията.Като е хубаво времето повече хора виждам по улиците и по пейките.Само това е хубавото на мерките.Иначе всичко останало е леш!

31

Ханко от Осеня село

преди 3 години

баз бая е цирка,Глобус дааа баз бая

30

Анонимен

преди 3 години

Вече камерите без проблем разпознават лица, а властите имат снимката на всеки от лините карти. В момента камерите следят и правят база данни в така наречената Big Data на непослушните които не носят маски въпреки строгите глоби и законите.

29

Анонимен

преди 3 години

До 29Правилно, никакво лечение на анти-маскърите! Нека да подсмърчат няколко дена и да видят колко е тежко

28

Анонимен

преди 3 години

В Русия няма локдаун от миналата пролет когато всичко беше затворени за два-три месеца. От една година почти постепенно Русия всичко започна да работи, и магазини, и кафенета, и театри, икономиката работи, фирмите не фалират, руснаците пътуват свободно във всички 22 държави на Русия и маски почти никой не носи. При това много преди да се появи ваксината.

27

Анонимен

преди 3 години

До DtrumppДобре бе, ***! Що се оплакваш?!Ти си на ход - плямпай глупости. Дали сме ти отдушник!

26

Оптимиста

преди 3 години

Не, не ги е страх, просто ако грабнат " тоягата" тогава някой наистина ще се страхува. Оптимистичното е, че Ковид свидетелите и техните ментори твърдо са решили да прикалят и с това да събудят несретниците

25

Анонимен

преди 3 години

Затова тук реват тpoловете... ПанираниМишки с фобия от маските...

24

Анонимен

преди 3 години

Никой ТЪЪЪЪПААААНААААРРРР Не! трябва да носи маска! И не трябва да бъде лекуван от КОВИД! Това е начина ***-о-тите да измрат и да се нормализират нещата, докато не почнат да се раждат нови и-ди-оти.

23

Dtrumpp

преди 3 години

Това не е вярноГаньо винаги е бил изнервен, гневен и комплексиран

22

купувайте

преди 3 години

Мейд ин Чина, р0бе!

21

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

Другари, Товарищ, с Пекинските ни братя, ще наложим Китайскитя Комунизъм в Европа!

20

2022

преди 3 години

Белите р0бе, налузили маски на лице, работят на поточната линия на Ипъл в Китай, докато Китайските чорбаджии си пият зеленият чай!

19

Анонимен

преди 3 години

минах го просто един по агресивен грип

18

Анонимен

преди 3 години

До МуахахаУЖАААААААААААСССССССССССССТТТТТТТТТТТТТТТТТТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Да не си се ваксинирал, че можа да се нормализираш и после няма да има кой да ни забавлява!

17

Анонимен

преди 3 години

До К'во бе?Баце, обърни се към близък я да те спре от алкохола или дрогата, или да ти викне Бърза помощ, че вече имаш връзка с Кораба-Майка!

16

Муахаха

преди 3 години

Психологическата Операция продължава доката масата не сложат сами край на живота си, а останалите са толкова истощени, че са лесни за управление р0бе, на които да бъде наложено Китайско Комунистическо Р0бство без съпротива!

15

Анонимен

преди 3 години

Това е новото нормално.

14

Бау

преди 3 години

хем не искат локдаун, хем не искат да спазват елементарни мерки. Няма да си отиде сам вируса! Тази глупост "не ме е страх искам си нормален живот" е чудесна докато не трябва да влезеш в болница. Тогава изведнъж те е страх. Като малки деца сте.