275

До гроби

преди 3 години

Аз не съм си патил от полицаи. Когато се е налагало винаги са били вежливи и са помагали.

274

Гроби Таласома

преди 3 години

До До гробиПка казвам: какво е щяло да стане е едно, какво е станалое д руго. Да са го били, преди това, бе! Сложил ли му белезниците, поведеш ли го към участъка, не може друг твой колега, да те догони и с тръбата да налага арестуваният;))) Нали си представяте, ситуацията;))) Подобни изпълнения, могат да се случат на всеки един от нас, особено, ако някой милиционер ти иам зъб, например. Който си е патил от милиционерите, той знае техните прийоми и затова Закона за тях е задължителен!

273

До казатлъкчанин

преди 3 години

Не си чувал при разпит как на ром стола му пада 4-5 пъти по гръб....

272

Анонимен

преди 3 години

Видеото не едоказателство с съда. Има много фейк видеа. За това видео по принцип в съда не се допуска като доказателство. Дийпфейк (deepfake) се прави лесно. Дори и да е реално видеото както в случая, това не е доказателство. В друга държава ще лежи в затвора. В България ще го пуснат след 24 часа и ще е осъден условно. За това дрогирани убиват на пътя случайни хора.

271

До 257

преди 3 години

А такива като теб не заслужават нищо друго, освен - всяка махленска мутра да се гаври с вас, и да се движите сред дрогирани шофьори без книжки по пътищата ! Дано тогава се почувствате морално удовлетворени !

270

До гроби

преди 3 години

Ами ако беше прегазил някой? Трябваше да му скачат на главата и после в реката.

269

АнонимеН

преди 3 години

До руспуТкинКОГО СИ МИСЛИШ, ЧЕ ЩЕ ИЗЛЪЖЕШ ТИ ***!!!КОГАТО ИМА ВИДЕО , КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ :D

268

Анонимен

преди 3 години

Този наркоман малко са го били техните когато е бил малък. От наркоман човек не става. Да го пребият му е малко. Такъв андрусан уби Милен Цветков. Можеше да има деца в колите на пътя в насрещното. Едно време хората са казвали: "Бий дупе, за да не биеш гъзище"

267

Гроби Таласома

преди 3 години

До руспуТкинДа са го били преди това!;))) Пак казвам: акълът не се раздава от Бойко;))) Сложат ли му белезниците, тръгнат ли да го отвеждат към участъка, не може пътен полицай, катаджия, да вземе тръба и да хукне като футболен хулиган да го удря в гърбът, вероятно и в главата и да подтиква неговите колеги и те да се изпуснат нервите и да се включат и да наблюдаваме групов побой над задържан с белезници. На всички участвали - Заповед за Уволнение!

266

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО, ЧЕ НАПРАВИХТЕ ТЕМАТА НА ФОКУС :DСЕГА ЩЕ ВИСИ 24 ЧАСА :DБРАВО И НА ЗАСНЕЛИЯ КЛИПА!! ЕВАЛА!!! ЕДНО ВИДЕО Е ПОВЕЧЕ ОТ МИЛИОН ДУМИ :D

265

Казанлъкчанин

преди 3 години

***, ти явно си някой от ония садистчетата, дето са много смели на вързан човек. Сега и заплашваш този който ви е снимал. Има си вътрешна сигурност, отворко! Не си мисли че като имаш си фуражка си хванал бога за рога. Иначе пред мангуcтите сте по-тихи от водата

264

Анонимен

преди 3 години

тоя не е лошо, някъде където няма камери да го покритикОват малко повечко - като в оня вицще е жалко полицаите да ги накажат за това, че са го заловили

263

Анонимен

преди 3 години

Както клипче от 90те, където се раздава улично правосъдие.

262

BGN

преди 3 години

Нищо, ама абсолютно нищо не оправдава полицейското насилие !!!!!Има си закони, виновния ще си седи в дранголника, нали, като го осъдят.Тия дисциплинарно и на борсата ...

261

Анонимен

преди 3 години

не е никак уставно да биеш човек с белезницине че тоя не си заслужава боя, ама това мирише на превишаване на правата на полицаите

260

Шоп

преди 3 години

Не го пребиват, а го сритват малко, за да не се съпротивлява.Ама ченгетата са за е.ане, че как така ще стрелят в населено место без належаща нужда!?

259

Цветан

преди 3 години

Малко му е на тоя дрога. Един от малкото случаи, в които можем да кажем Евала на полицаите.

258

Алабала

преди 3 години

Най-ниско интелигентните са полицаи. Не веднъж са го доказвали.

257

руспуТкин

преди 3 години

До АнонимеН 269Е как да не е извършшил престъпление - не спира за проверка и посяга на униформен по време на дежурство? И аз не харесвам много от куките, но униформен на дежурство е ДЪРЖАВАТА и е НЕПРИКОСНОВЕН. С пълно право са могли да му забият два-три 9мм между очите. Ако бок***лукът бе прегазил някое дете или баба, дружно щяхте друго да ривете!

256

казанлъкчанин

преди 3 години

Кога ромовете вилняха по центъра, куките се бяха покрили като насрaни. А за тия, дето ги защитават им пожелавам следващия път като ви спрат и ви пишат глоба че не ви е изтекъл стикера на пожарогасителя и ги попитате защо, да ви закопчаят и послупат в патрулката за "неизпълнение на полицейско разпореждане". Тогава друга песен ще запеете. А само за сведение, най-голямата престъпност се генерира именно от полицаи.