49

СССР

преди 3 години

до РрСССР го няма, а България е просякинята на Европа. Умираща нация. Първи по смъртност в света, 2 милиона измряха, 85% от населението живее в бедност.

48

Анонимен

преди 3 години

Нацизмът създате съвременна западна Европа, Европа подранваша нацизма. Нацизма е плът от плътта на западно европейците. Единствените които се обявиха срещу нацизма и започнаха борба бяха комунистите, и в Германия, и в Испния, и Франция - единсвено комунистите се обявиха срещъ нацизма, доката всички останали поддържаха нацизма. И Русия сама победи европейския нацизъм, затова никога няма да простят на Русия.

47

Анонимен

преди 3 години

Путин пробва новата си далекобойна пушка, изстреля три патрона след това препоръча на Шойгу да и оправят мерника, че Бай Дън три пъти паднал ама пак ставал

46

Носете намордниците!

преди 3 години

В четвъртък Путин обяви края на пандемията на препълнен статдион със 100хил души."Путин поздравил россиян с годовщиной возвращения Крыма"Носете си намордниците и не се занимавайте с Русия, защото полицията на запад ще ви бие.

45

чети внимателно

преди 3 години

относно комунизма тук и тамПрез 1989г. в Китай победиха НЕкрадливите комунисти.Какво градят сега ?!Техния модел градят и произвеждат.Това правят.През 1989г. в България победиха крадливите ДС партийци(пишман-комунисти).Какво направиха до днес ?Разграбиха всичко, което можаха.В резултат сме в ДС мафиотска к0чина - срана от 3-тия свят.

44

Анонимен

преди 3 години

Браво на Путин!

43

Рр

преди 3 години

Само след няколко години на изток:Сталин-къде е СССР? -ми, няма го. Какво, кой, Сибир.Какви са тези памидори? Ами от Индия.Какво,кой, Сибир.,..,и мн. още продължение ще следва

42

Бай Дън

преди 3 години

По стълба мазна паднах аздърт съм азе педддерас.Путин здраве пожелапосле с мен се подигра.Що да сторя аз старчокще играя казачок...

41

Анонимен

преди 3 години

От усмивката му ли се подтиснахне ...

40

Анонимен

преди 3 години

Защо 90% от пpocтитутките в Германия са българки?

39

до тонката

преди 3 години

Някой от Русофилчетата ше сподели ли,защо Корнелия Нинова и Деса Радева пратиха децата си да живеят в САЩ?------------Дали информацията ти е достоверна или не все пак ще ти отговоря:Защото Комунима като идеология се изчерпи!Няма го нито в Русия, нито в Китай, нито дори в Сев. Корея.Ако си достатъчно ерудиран го знаеш, ако ли не - спора е излишен!Вече 30 години ни управляват марионетки които се ръководят от личните си, а не от националните ни интереси.

38

Вероятно Путин не е

преди 3 години

лош човек.Лоша е имперската му политика,която мачка обикновенитехора заради хипотетични глобални интереси.Но руснаците са свикналивътрешната им политика и състояние да са диктаторски в името на заплашителновеличие в световен мащаб.А президентите обичат да бъдат изкарвани като висши същества от медиите,Да си спомним и нашият във Франция,когато бе повозен наРафал-спарка,а след това писаха,че той го е карал.Сигурно е опитал управлениетому за няколко секунди,все пак има малък пилотски стаж.

37

Тонката

преди 3 години

Лестър-Ман Юнайтед?Смятам да сложа едни 200 кинта за 2:):):)

36

11

преди 3 години

Търси къде Абрамович е скрил брилянтите

35

Анонимен

преди 3 години

Да си остане там най-добре.

34

11

преди 3 години

Който си го може, го може. А онзи, Байдънчо, се пребива 3 пъти по стълбите.

33

Спартак

преди 3 години

Скоро Сталин ще се прероди, с този предвидливо си търси подходящо място в Сибир с по-тънки дърва за рязане.

32

Анонимен

преди 3 години

"На 10-то фото не гледа много доверчиво..."Ха ха ха, гледа като обикновен българин, докато слуша Бойко да се хвали по телевизията. Недоверчиво!

31

Тонката

преди 3 години

Някой от Русофилчетата ше сподели ли,защо Корнелия Нинова и Деса Радева пратиха децата си да живеят в САЩ?:):):)

30

Анонимен

преди 3 години

А защо не инспектира с почукване някоя мантинела в някое забравено от Бога село, както нашия Вожд.Съвсем на айляк го е ударил, а Борисов работи, работи, работи