72

Анонимен

преди 3 години

Те 20 милиона избити от режима на Сталин пренебрегнаха, без да се смята Гладомора, та сега с някакъв Ковид ще се занимават. Изобщо Русия по човешки права и информираност за масите е на нивото на Танзания. Друг е въпроса, че имат наука на високо ниво, но трябва да се подчинява на властимащите.

71

чарли

преди 3 години

До АнонименКак се казва мотика на български ?

70

Анонимен

преди 3 години

Това не е само в Русия - навсякъде статистиката установява, че смъртните случаи от началото на пандемията са се увеличили много над нормата. Т.е. официалните статистики са отчели само смъртните случаи от ковид в болниците, а много смъртни случаи извън болниците не са отчетени. Не само това - увеличили са се и смъртните случаи от всички други значими заболявания. Това първи го установиха журналистите от Италия още миналото лято

69

Анонимен

преди 3 години

Вирусчето е мистично, нормално е да го пренебрегват като нас :)) Отваряш интернет или си включваш тивито, яка пропаганда трещи чак ще си помисли някои наивник че е дошъл края на света, излизаш да се проветриш от пропагандата и всичко се успокоява :)))

68

Анонимен

преди 3 години

До 456Ми при смъртност много под 1% явно не е сред най-смъртоносните болести на планетата и не ги бърка толкова.Ти си изтрещял. Имаш ли си представа колко голям процент е това при пандемии със стотици милиони болни. И процента 3-4 при заболелите. Или трябва да плъзне пандемия от чума, холера, ебола и да се радваш но 25-30% смъртност. Откъде се извъдихте накива специалисти.

67

Анонимен

преди 3 години

Защото Путин забрани корона терора. Оня ден е бил в зала пълна с народ всички без маски,и той без маска,за да честват присъединението на Крим.

66

Dtrumppp

преди 3 години

Защото като нашите ***, манипулират обществото, манипулират и не си признават колко са жалки

65

Анонимен

преди 3 години

Да си кажа правичкатане стига, че 45 години ни проглушиха ушите с "великия и непобедим СССР", на който като му видех летуващите ми призлаваше, и които се прехласваха по скапаните ни витрини, ами сега пак трябва да слушам какво била хубавото на Русия, какви прекрасни са им заплатите и помощите.Ами смилете се вече и не ни занимавайте с тая ко-чи-на.

64

Анонимен

преди 3 години

Малко ирония Китай като наложи затварянето миналия януари беше пълно със статии , колко зли управляващи има там . Публикуваха се разкази на хора геройски измъкнали се от блокадата в Ухан . Правозащитни организации ревяха непрекъснатоМина се време , видя се ,че за големите демокрации по света и в Европа не е никакъв проблем да си затворят и те страните Че и да си бият гражданите несъгласни с политиката на затваряне Не съм чул някое НПО да е ревнало

63

Анонимен

преди 3 години

Русия не е нормална страна, в която се цени човешкият живот и достойнство. Два пъти съм минавал за по няколко дни - за по два -три дни в Москва, сменяйки самолети. Това е някаква непонятна култура за мен , а аз много съм пътувал; от Хаваи до Южна Африка. С това не искам да кажа, че ги мразя. Културното им налседство е огромно. Но не искам да имам работа с тях. Имат някакво извратено азиатско чувство за чест останало от памтивека. Съвременният свят е друг.

62

Хцйжижижиж

преди 3 години

До .Кво рече, пумпал?

61

456

преди 3 години

Ми при смъртност много под 1% явно не е сред най-смъртоносните болести на планетата и не ги бърка толкова. Паникьорите дето затварят не са цъфнали и вързали също. Ама носете маски и си бъркайте в .....а в кауфланд и метрото там явно е по достойно да те хване и се кара по-леко отколкото във фитнеса и кръчмата. З...о м бе....ееее

60

до 55

преди 3 години

Защо така , в САЩ ако нямаш здравни застраховка няма медицинско обслужване ако си милионер може и с плащане нещо от порядъка на 200-500 хиляди долара.Но ако си милиардер в САЩ имат най добрата световна медицина, включително ще имаш и достъп до лекарства за редки болести които не са стигнали до пазара, могат дори да те излекуват от болести които неизлечими за обикновените осигурени американци, дори да са милионери.

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Онивай в Русия и се ожени за прекрасна рускиня. Живей в рая и си вземи помищите за деца. Само не ми говори зад клавиятурата и от България за великите им постижения. Но си натискате дъто тук и не мърдате. Какво е това жалко чуждопоклонничество. Какво е тази ваша жалка, робска психика. Тръгвайте всички като теб за обетованата руска земя. Писна ми от жаркиге ви напъни да величаете нази Русия. *** на там и виж каква идиотия е там. Ходил съм 8 пъти по работа (общо 9 мес.) и е кошмар.

58

Анонимен

преди 3 години

До до 48A какъв спад имат Израел от три месеца, при условие че имунизираха почти цялото население, от колко на колко спадна броя на заразените след като населението е имунизирано, защо медиите мълчат по въпроса?

57

кубанская столица

преди 3 години

Всеки, който иска, може да направи вакцина днес. Има доста и в страната. И рано или поздно (късно) всички са вакцинировани. Така и в България?

56

До 64

преди 3 години

До Анонимен Стига си приказвал глупости без да мислиш бе мочеенце... Били препълнени болниците?? Ти лично да си ставал свидетел? Да си виждал болниците лично?

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63Някъде в началото ми се мерна BBC

54

Анонимен

преди 3 години

Такива статии са безсмислени Нима най-богатите европейски страни , САЩ не се сблъскваха с подобни неща в пика на епидемията Навсякъде имаше препълнени болници , хора по коридорите , като си на умиране - тогава те взимат , спешната помощ не насмогваше на сигналите. В Швеция отказваха да лекуват възрастни хора Ама явно трябва да има по 100 статии , колко е зле в русия

53

Анонимен

преди 3 години

Някой прочете ли цялата статия? Не ми се чете някакъв пасквил, а искам да знам кой е авторът? Не ми се вярва да е Хел.Хр.