26

nzb

преди 3 години

Фармацевтичните корпорации ще спечелят милиарди от продажба на ваксини..........милиони хора ще умрат(може би милиард), кой от вируса, кой от ваксините...........населението на земята ще се редуцира доста, ще се освободи много място...........ами да, сега няма храна, чиста вода, енергия и ресурси за всички............ще се работи на принципа на естественото оцеляване!!!

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Няма нужда да пишеш толкова глупости. Само си губиш времето за нещо, което изобщо не ти е работа. Като не искаш да се ваксинираш, поне не давай акъл, който нямаш...

24

Анонимен

преди 3 години

То поне по един чип да имаше в тея ваксини че да може човек да си плаща сметките а то гола вода да ге...

23

Анонимен

преди 3 години

Но какво ще правим без ковитодеветнайсе поробването и медиите и правителствата и докторите да мачкат хората бе блондинките....!?

22

Анонимен

преди 3 години

До 24Муа-ха-ха

21

Анонимен

преди 3 години

Ваксинацията не решава нищо,защото тези "ваксини" не предотвратяват заразяването на "ваксинирания" както и не спират предаването му. Единствено облекчават симптомите, според производителите.Четете бе хора, това е официално, никой не го крие.

20

Анонимен

преди 3 години

Умират 250 000 неваксинирани българи и забавяме за вируса. Другият вариант е - ваксинираме се и никой не умира.

19

aham

преди 3 години

Тия т..паци не разбраха простата истина. Няма как 100% от хората да се заразят от ковид по естествен път. Това никога няма да стане. Все едно от грип всички да са се заразили в рамките на даден сезон. Допълнително част от хората имат пълен имунитет и без да са го карали. Самите ваксини пък най-вероятно изобщо не предпазват от вируса и това ще се разбере най-късно наесен.

18

Анонимен

преди 3 години

Великите британски учени казаха вчера, че ваксинацията няма да спре "пандемията".Трябвало локдауните да продължават и да се носят маски. Който владее инглиш може да го прочете в сайта на ВВС.

17

Анонимен

преди 3 години

Ще ваксинираме с по един куршум всички политици и предатели служещи на ковид фашизма

16

Анонимен

преди 3 години

Бил ли е Бил гей или не е бил, ако не го е бил, кога е Бил гей и изобщо и самия Бил гей ли е или само ги бие?

15

Анонимен

преди 3 години

Тия 4% очевидно ще са жертвите на ваксините, защото смъртността от ковид, ако вярвате че го има, е 0.3% по данни на CDC.

14

Анонимен

преди 3 години

До 5Лягай си ве, стига си си цъкал плюсчета. Един човек не можахте да зарибите за цяла година. Цялата ви концепция куца, защото фунадамента и е от стари импринти за съвсем различни неща. Когато става въпрос за здравето и живота на хората, трябва да се постараете доста повече.

13

Бил Гейтс

преди 3 години

Господарите на света измислихме хитър начин да редуцираме населението на планетата Земя .............пускаме вирус, доста хора измират........след това отровни ваксини като Астрата Зенека............още хора измират и т.н..........класически метод!Създаване на проблем, анализ на реакцията на хората, предлагане на решение!!!

12

Анонимен

преди 3 години

До nzbАми не много, само дъщерите на ваксърите.

11

Х-Нонимен

преди 3 години

До АнонименНе знам за Астрата но с ваксината на Джонсън&Джонсън гарантирано ще хванете рак.

10

MaйMyнaтa

преди 3 години

Ваксинирайте се, да ви се съсири семето и намалее съставот

9

nzb

преди 3 години

Искате ли да ви кажа нещо, което не знаете?Още преди епидемията с коронавируса...........компанията Астра Зенека пуска на пазара една ваксина срещу човешки папилома вирус (HPV)..........неуспешно, пълен провал..........много млади БГ-момичета се разболяха и умряха от рак на матката заради отровите на шведско-английската фармацевтична корпорация!!!

8

изродите

преди 3 години

антиваксерите са антихристи и сатани целящи убивството на колкото се може повече невинни хора

7

Анонимен

преди 3 години

До 5ти си смел, забий си и антиваксирските дози и ставай супермен