85

Реалист

преди 3 години

Простотия

84

Сърби ме

преди 3 години

Г.З. Защо никой не информира прогресивната общественост....А за тоя, веднага информация.

83

Диана

преди 3 години

Ромите се адаптират?!...Ако съдя по нашите роми, те изобщо не могат да се адаптират към условията у нас, въпреки, че живеят тук стотици години! В Русия слушах една легенда за ромите: те живеели в много красива долина някъде в Индия. Жените им били много красиви и живеели много щастливо. Но дошли лоши времена, нападнали ги враждебни племена и ги прогонили от земите им. Тогава те решили, че ще бродят из целия свят докато не си върнат своите земи!...Мисля, че на всички ще им олекне ако се изнесат..

82

Анонимен

преди 3 години

от ден на ден се уверявам че чрез медиите искат да ни промият мозъците

81

преди 3 години

Той е ром (не напитка) и гей !Каква жертва ! Какъв бунтар срещу статуквото !Колко много можем да се учим ние обикновенните простосмъртни от него !Колко много има да ни каже той !Колко на високо трябва да го издигнем и да му се кланяме !Просто не е завярване !

80

Анонимен

преди 3 години

Да сте виждали ром да се извинява, аз не :))) Сега, че ромчето било гей и това го прави авангарда на ЕС, значи, че ние вече не сме авангарда и гръбнака на ЕС :)))) А си мислех, че без нас Европейския съюз няма да оцелее, в голяма заблуда съм живял.....:)))))

79

Анонимен

преди 3 години

Не, по-скоро ромлите могат да научат нещо от европейците. Да се научат на труд, на порядки и на добър вкус!

78

Novus ordo Joe Biden

преди 3 години

Гърците отдавна са го измислили. Перфектната авангардна управленческа система, етническа свобода и реална власт на малцинствата. Всичко това можете да го постигнете с децентрализирана пряка демокрация и като създадете свои собствени градове-държави. Никакви Бойкоборисови диктатури, никакви колониализми и еврофашизми. Няма лъжа, няма измама, бъдете своите собствени господари.

77

Анонимен

преди 3 години

Изпитах погнуса докато четях.

76

Анонимен

преди 3 години

Съзнанието на този човек е тотално промито и той се счита за авангарда на обществото, но не съзнава, че е използван от други властови сили, които в бъдеще могат да го поставят в ариегарда. В човешката история не винаги в авангарда са положителните хора и идеи. Често там са хора, проповядващи и борещи се реално за регрес.

75

Додо

преди 3 години

Меркел го очаква, с тези постижения може и заместник да и стане!

74

Путин

преди 3 години

Пожела на БайДън да е жив и здрав. Гледа му сеира, това му е авангардът.

73

Анонимен

преди 3 години

милия не прави разлика между авангард и ариегард...

72

Анонимен

преди 3 години

Най-после мъжете ще отмъстят на жените като станат гейове. Учете се от ромите и си свиркайте. Победа

71

Анонимен

преди 3 години

Луд умора няма!

70

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да се опитваш да иронизираш българите,афропомачорската ти джендърия,американска прозира!

69

Анонимен

преди 3 години

Хм, като се позамислиш.., те наистина притежават "таланта" се адаптират в различни среди без да губят своеобразната си идентичност!Предполагам, че и при тях "обществото" е многопластово като при всички други - бедни - богати, образовани - необразовани, законопослушни - криминални прослойки...Но, времената се менят твърде непредсказуемо и динамично.Ще съумеят ли ромите да се адаптират и този път или ще се окажат на ръба на пропаста?Това май се отнася за всички!В интересни времена живеем

68

Анонимен

преди 3 години

Прав е човека те са бъдещето,тъй като раждат яко.А за качеството,което пройзвеждат не искам да коментирам!

67

Анонимен

преди 3 години

Ние българите се гордеем с развитието си, просто сме върха на цивилизацията :)) Писах, че ни върнаха роми нали ? Сега че сте праисторически хора и не проумявате, че сте хванати от гората е ваш проблем :))))

66

Анонимен

преди 3 години

До Очакваме го Тя пък една американска мечта ,мани ,мани ! Все едно баба Яга , кралица на красотата .