144

Направо уникално

преди 3 години

2008г.Взимахме два пъти повече пари (говорим за повечето сектори) , да не говорим какви бяха цените ?

143

До до 1280

преди 3 години

Квалифицирана съм,с два западни езика-говоримо и писмено,работя на отговорна длъжност с щатна заплата 1150лв.Не можем всички да се изсипем в София,или да сме на държавна работа,в малките градове положението е плачевно.Уточнявам,заплатата ми е една от най високите във фирма с 350 човека персонал.

142

Анонимен

преди 3 години

До 1280А не са само ниско квалифицираните, да ти кажа аз ся на тебе.

141

Бай Иван 2

преди 3 години

Поддържате изкусвено ниска безработица с изклуючително раздута държавна администрация.Хем дагласуват за вас на изборите да продължавате да крадете от еврофондовете ,хем и ви оправят средната заплата.Обикновенните хора изнемогват.Младите поголовно напускат България,но на вас не ви пука.Изнесохте си крадените пари и си накупихте имоти в чужбина.Загробвате България.СДС едно време вземаше 10 % ,ДПЦ и БСП вземаха 30- 40 % .Вие вземате по 70-80 % от всеки частен бизнес.Ако някой ви се опълчи го закрив

140

Анонимен

преди 3 години

До 1280Т.е. ниската безработица не е заслуга ГЕРБ, а на чуждите страни.

139

Анонимен

преди 3 години

МАРИО ДРАГИ НА КОГОТО ГЕРБ РАЗЧИТАШЕ ДА ГИ ВКАРА В ЕВРОЗОНАТА БЕ ИЗПРАТЕН ДА СПАСЯВА ИТАЛИЯ ОТ РУСКО-ТУРСКИЯ ПОТОК, КОЙТО БОЙКО ПУСНА В ЕВРОПА. хахахахахаххаххахаха НАААААААААААА НАААААААААА КОМУНИСТИ НААААААААААААААА

138

Спеца

преди 3 години

Наистина що е гербер началник е с уникален ръст на заплатата , някои с 2-3 пъти , други 5-6 пъти!За шефа на бандата им няма да говорим , но САЩ съобщиха , че до тук е "спестил" , най-малко към 4 милиарда в чекмеджето си!

137

Анонимен

преди 3 години

НА МУТРАТА ЩЕ МУ СЧУПЯТ ТУРСКАТА ТРЪБА МИРИЗЛИВА

136

1280

преди 3 години

До Анонимен67000 души напускащи страната? Съвсем нормален процес - в Европа работят над 20 милиона чехи, унгарци, поляци, румънци и т.н.Западняците не искат да работят ниско платена работа. за която не се изисква квалификация и учене.80% от напускащите държавата са общи работници, зидари, плочкаджии, берачи на ягоди, гледачки и сезонни работници. Ниско квалифицирани хора. Ако някой им плаща по-добре защо не?По морето лятото у нас е пълно с молдовци, за които заплатата е ок тук.

135

Анонимен

преди 3 години

Мдам... заплатата ми е висока, но не благодаренив на ГЕРБ, а на SAP.

134

Герб са гадове

преди 3 години

Наистина постигнаха голям ръста на заплатите си Гербавите бандити, щом продължаваме да сме с най ниски доходи в ЕС значи нищо не са свършили.За 4 години сте компенсирали увеличенията на ток, вода, хранителни стоки, транспорт, и услуги друго нищо не сте правили.Това не е увеличение на доходите а компенсация празните джобове на Българина най добре показват какво свършили.

133

Анонимен

преди 3 години

Драги Марио, молиме те аз и Баце, пусни ни в Еврозоната - Влади.Драги Владикомуниста както и да се върти петолъчката му е все отзад. при турската тръба. Еврозоната почтени хора.

132

Анонимен

преди 3 години

да, увеличихте заплатите , ноооо САМО НА ГЕРБаджиите

131

Анонимен

преди 3 години

До 138А колко взимат висококвалифицираните извън IT сектора? 1200 лева!

130

аож

преди 3 години

Джипка чекмеджи-пачка пищов ефенди, вземи си ходи у Банкя да си починеш. Надебелял си, подпухнал си, противен си, мафиотизиран си, увълчил си се, писна ни твоята бай-ганьовщина, излагаш ни и тук и навън, бита карта си, ходи си у Банкя да си харчиш еврото на спокойствие. Отърви ни от теб,моля те,боци! На народа му се повръща, само като те види или чуе вече. Моля те буци, отдъхни си, скрии се, или не ти дават, може би? Ти искаш, ама те държат за топките,доган,пеефски и другите мутри. Нека ти е !!!

129

Анонимен

преди 3 години

Турски поток прецака България.

128

Анонимен

преди 3 години

"Безработицата е ниска по официална статистика факт."И 67000 души, напускащи страната перманенто всяка година, сиииигърно не помага, нали?

127

Анонимен

преди 3 години

До за 132ДРАГИЯ МАРИО НЕ ИСКА ДА ГО ЛЪЖАТ БГ КОМУНИСТИ С ФЕСОВЕ И ПЕТОЛЪЧКИ.

126

БСП

преди 3 години

При правителството на БСП начело с Жан Виденов, българите получаваха по половин милион на месец. А пенсията беше 100 000 лв. на месец.Кога мафията на Борисов ще даде такива доходи на Българите?Никога!

125

1280

преди 3 години

До до 118Хаоса в пенсионирането го причиниха всички тия, дето сега са се строили да яхнат народеца за да му вземат и малкото, което събра за тия 11 години управление на ГЕРБ.За последните 11 години пенсиите се качиха и това е заслуга на тази партия и това правителство. При БСП последно бяха по 5 долара.