283

Дааааа

преди 3 години

Отново днес се срути Струма, бидон такъв. Не ти прощавам, да гниеш в пъкъла.

282

Анонимен

преди 3 години

Продажна мутро, нито ще забравим, нито ще простим.Може и да не е само заради твоето крадене да сме посмешището на Европа, но заради тивунската ти наглост и подигравка над народът, ще си първият на съд.

281

стоян

преди 3 години

За мутрокомуниста Борисов прошка не може и не трябва да има.Много животи и съдби бяха погубени в дългогодишното управление на мафията.Всички вселенски и божии закони говорят,че краят на мутрата Борисов ще бъде много жесток.Но това ще бъде божията справедливост.Неминуемо е.

280

протестъри

преди 3 години

само на р. овч. и на корнелия нинова няма да крадат.. това всички го знаем, с бсп напред

279

Мильо

преди 3 години

Ти ли , ти ли , само да те вкарат в мазето , такава прошка ще ти дадем , ще излагаш колегите си полицаи долно пожарникарче!

278

протестъри

преди 3 години

само на р. овч. и на корнелия нинова шкафчетата са празни. доказателство: вяча снимки..

277

Иван

преди 3 години

На теб мутро никаква прошка , дано минеш през 7-те кръга на Ада и да стигнеш 9-я!!!Където ще те убиват и съживяват през хиляди години!!!

276

Позитано

преди 3 години

Браво!!! Давайте все така по ленински другари и другарки от форума ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването . Слава на БКП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!

275

Анонимен

преди 3 години

Защо тикво,опрости за 10години таксите на концесионера на летище София?Колко пачки влязоха в чекмеджето от тази далавера?

274

432

преди 3 години

Сълно чекмедже е лесно ...хааа мутра

273

Смърт на МУТРАТА

преди 3 години

НИКАКВА ПРОШКА ЗА МУТРАТА. Разстрел и БЕСИЛО ЗА НЕГО!

272

От бореца

преди 3 години

ЧИБА ТУУУЛУУУП.!.

271

Боряна

преди 3 години

До Анонимен 310Нещо не се разбираме. Кой говори за излизане от Европа. Става въпрос, че сме втора ръка хора в Европа. Качеството на храна европейско ли е или заплащането? В момента ме вълнува пандемията и имам желание да се ваксинирам. Записах се за ваксинация и избрах ваксина. След известно време ми казват попълваш декларация за информираност, но ваксината е една АстраЗенека. Това демокрация ли е? В Европа 3-4 ваксини.В Русия 3 ваксини. За България каквото остане.

270

Roko

преди 3 години

Роялник в *зъ и да каже каде е скрил парите

269

лелееее

преди 3 години

Ха-ха-хаааааа.................уникално самороден талант на комик!

268

Анонимен

преди 3 години

До БорянаКАКВО ОБЩО ИМА излизането ни от ЕС (каквото искаш) с ваксинирането ти с ПФАЙЗЕР?Самия факт, че се позоваваш на правото ти на избор, като причина да излезем от ЕС показва за какво става дума. ЕС ИМА договор за доставка на Пфайзер, тъй че ИЗБОРА ти е ГАРАНТИРАН ако това е желанието ти.Коментара за бананите е това, което ми подсказа накъде биеш. Русофилите го използват. Той е отпратка към времето на Комунизма, когато бананите бяха дефицитна стока (както хиляди други всъщност).

267

Боряна

преди 3 години

До Анонимен 307Значи ако моето желание е да се ваксинирам с Пфайзер е русофилско така ли?Не разбирам демокрацията по този начин ковид или АстраЗенека. Искам да живея в България като европейски гражданин. Достоен човешки живот. А политиката въобще не ме вълнува.Ако искам да живея в Русия, ще го направя, както и в Европа. Живях достатъчно навън и може би затова имам друго виждане.

266

ИЗВРАТЕН

преди 3 години

БКП = ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕСБСП = КОАЛИЦИОНЕН ПАРТЬОРДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИНДПС И БСП МАШАЛААААААА

265

Анонимен

преди 3 години

До БорянаАко ти си мислиш, че хората в България така разбират ЕС, това си е твой проблем. Доколкото съм запознат един или два русофилски трола в тоя сайт използват точно приказките за бананите. Жалка картинка сте.

264

231663

преди 3 години

Едва ли вярва в такива неща, а и кой би му простил за кражбите, схемите и некадърното управление?