34

ПроСоТо

преди 3 години

До И веднагаЕ,то и всяка смърт я приписват на "коковида",но това не те смущава?..дай сега медицинско обяснение за случая!...Какво решаваш ти,от какво ще да е?

33

А други тридесет

преди 3 години

И трима опънали по една колежка. Страхотни новини, записвам си.

32

Анонимен

преди 3 години

Няма как нещо тествано набързо да няма странични ефекти. Просто е невъзможно. Лекарства се изследват по 10 години и то лека полека. А страничен ефект "внезапна смърт" не е много приятен, ако ще и да са единични случаи. Още повече, че говорим за нещо, което не е изпитано. Астра Зенека е ясно, че не става за нищо! Дано другите ваксини са по-добри!

31

И веднага

преди 3 години

Решиха, че е от ваксината.

30

Анонимен

преди 3 години

Аа, нищо им няма на ваксините бе, те случайно и тримата са прокървили по едно и също време. Сигурно предната вечер са пили домашна норвежка ракия и затова е станало!

29

Анонимен

преди 3 години

Еххооомай още не сте получили уведомлението?"безсимптомни" заразяващи няма.Ако някой не киха, не кашля и не се поти от висока температура - може да сте спокойни. Той не е от страшните убийци-суперразпространители.

28

Майстора

преди 3 години

Свободен си да седиш в къщи и да се пазиш, свободен си да носиш костюм за биозащита и противогаз, свободен си да се ваксинираш и да си 94% защитен. Не виждам с какво те заплашвам с нежеланието си да се подложа на медицински експеримент с признато нищожна полза, и доказано опасни последствия.

27

Анонимен

преди 3 години

До 26 КироХайде сега допълни разсъжденията си с дългосрочните последици от заразяването и с разнасянето на заразата от тези, които ти смяташ, че няма нужда да се ваксинират!

26

Анонимен

преди 3 години

Още добри новини за всички "ваксинирани".Раздавайте им бързо вакспаспортите, да поживеят малко, докато са живи и здрави.

25

Анонимен

преди 3 години

До 23 псевдомайстораВреме ти е да научиш, че твоята свобода свършва там, където нарушаваш свободата на другите.

24

Киро

преди 3 години

Ползитеса спорни за лица под 60 год. Смъртност в Германия на база доказани случаи, до 35г. 1 на 10 000 от 35 до 60 2 на 1000. На практика ваксина за хора под 50 години за болест от която умират 1,2 от 10 000 заразени е безсмислена. За хора над 60г. е препорачителна защото смъртността при 60-80г. е около 3 %, над 80г. смъртност от около 12-15% там ваксината има смисъл, но пък вероятно тази смъртност е естествен и почти всички тези много стари хора ще умрат от друго, по същото време приблизително.

23

Анонимен

преди 3 години

Който няма доводи, използва обиди. Факт.

22

ПроСоТо

преди 3 години

ето че "15" се опита да ви отвори очите....но вие-ваксоманиаците,си знаете своето..И ДА,"17":-ваксинирането е въпрос на личен избор!..Защото в Конституцията ясно е разписано,че никой не може да бъде подлаган насилствено на медицински експерименти и лечение !А историята с тия ВАКСИ си е чиста проба МЕДИЦИНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ!!.."15" ви го обясни..

21

Майстора

преди 3 години

Какво правят свободните хора със тялото си, е техен избор. Какво правят робите с тялото си, решава господаря. Ако за един СЕЗОНЕН ГРИП сте готови да се отдадете изцяло на волята на господаря, жалко. И за вас, и за всички.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20"елементарна логика"Елементарен човек, елементарна логика.Това е тъй ПРОСТО и логично.:))))))))

19

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоАми, няма нужда ти да ни "позволяваш" да правим каквото преценим, ти нямаш думата.

18

Анонимен

преди 3 години

"Ползите от ваксината надвишават рисковете"Тоестможе да умреш или да останеш с тежки последствия, ако не се ваксинираш,вместода имаш Евентуално по-леки симптоми при преболедуване на болест, която може и да не преболедуваш, ако си ваксиниран.Елементарна логика.

17

Анонимен

преди 3 години

"Ваксинирането не трябва да е личен избор, защото засяга здравето на всички, което си е стар спор. Кови диотите не се ваксинират и разнася заразата, а не всички други са защитени, вкл. и част от ваксинираните . Така е с всички ваксини досега"Талото на всеки човек е негова неприкосновенна собственост! В деня в който това престане да е закон, човечеството е загинало

16

Анонимен

преди 3 години

Как е " ваксиниране" нещо, което не създава имунитет, и не предотвратява разпространяване на вирус? Ако може да отговорите на този въпрос, ще напреднете много в ситуацията.

15

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирането не трябва да е личен избор, защото засяга здравето на всички, което си е стар спор. Кови диотите не се ваксинират и разнася заразата, а не всички други са защитени, вкл. и част от ваксинираните . Така е с всички ваксини досега