43

...

преди 3 години

Джипито каза да се ваксинирам,а Пешо ме посъветва да не се ваксинирам.Доктора разбира само от медицина,щото само това е учил,а Пешо разбира от всичко:и от автомобили,и от футбол,и от политика,и от ваксини...А бе от всичко,нищо че е с третокласно.Та на кого да вярвам?

42

Анонимен

преди 3 години

Най умното което могат да направят ваксинираните е да откажат втората доза. Или пък вече не пациента да подписва инф. съгласие, а държавата да прави застраховка живот за нейна сметка.

41

Ваксиниран Ковидиот

преди 3 години

Сам с първа доза АЗ. Да видим какво ще измислят за втората.Но тая ваксина направо ме трупяса, температура, умора, болки в мускулите, да не говорим около ваксината, увеличени лимфни възли....И това вече втори ден, макар че днес е вече малко отшумява.....Няма да се мре, но реакцията е силна .... и много дразнеща....Добре че не беше руската ваксина, тя е направо за животни с конска доза аденовирус. Просто братушките са по количеството. След нея сигурно няма да може да се стане една седмица.....

40

Анонимен

преди 3 години

Брънзалов към хората с ваксина "Астра Зенека": Бъдете спокойни! Един път се умира и то бързо , нищо няма да усетите.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40А ти на кого служиш?

38

Ммм, дааа

преди 3 години

Този е първият изпратен да агитира. До довечера, утре, в понеделник, когато им дадат "старт", ще излязат всички да "успокояват" хората колко е безвредна ваксината. Мога поименно да изброя кой ще се поти пред медиите да замазва.

37

Анонимен

преди 3 години

Хора,световни величия в производството на ваксини заявиха,че за откриването и разрешаването за употреба на една ваксина са нужни 4-5 години на изследване,проби,ефект,защо се заблуждавате като някои казват,че са се"боцнали"и нищо им няма,ами последствията могат да ги застигнат след 4-5 месеца и тогава дали ще влезнат тук да декларират,че си "отиват",а и не всеки организъм реагира по един и същ начин!Ако тази ваксина е добра няма да я спрат западняците,защото там се грижат отговорно за хората си !

36

Анонимен

преди 3 години

Казано с други думи:- Няма страшно, смъртта е неизбежна. Толупът ни успокои, че дали от ваксината или от старост, ще се мре, важното е да продължава ваксинацията. Гъ.зо.лизн.иците служат на други интереси, но е и на интересите на народа си, просто станали продажници.

35

Дядо Белобради

преди 3 години

То и при ЧЕРНОБИЛ БЯХМЕ СПОКОЙНИ..

34

Анонимен

преди 3 години

Изтипосаха поредният *** да прикрива джипа.Отнякъде текат пари,но никой не казва откъде.Разпределителят е ясен

33

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно. Тромби има за всички. Не се блъскайте.

32

Косача

преди 3 години

Не бих повярвал на човек с такова лице. Имам очи за да виждам.

31

русенец

преди 3 години

Този д-р Брънзалов дали е ваксиниран? Защото над 75% от лекарите не са ваксинирани. Да не би да знаят нещо, което ние не знаем?

30

Ясновидец е, ясно

преди 3 години

И от къде е толкова сигурен доктора? На врачка ли ходи или звездите му го прошепнаха? Тази сигурност, която го е обзела, явно се дължи на нещо друго!

29

Анонимен

преди 3 години

Спокоен съм. Нямам никакво намерение да се ваксинирам.

28

Мехмед паша

преди 3 години

Не мога да ви разбера българите . Веднъж настоявате ,че сте били под робство и са ви клали а като ви кажат - бяхте роби и ви клаха , се обиждате

27

зенеков

преди 3 години

Бъдете спокойни.Най-много да ви хване тромбизата.

26

1-n

преди 3 години

***, а ти с какво се ваксинира? С какво се ваксинира твоето семейство?Не ми отговаряй, наясно съм...Писна ми от демагози

25

...

преди 3 години

С такова стадно оглупяване трудно ще постигнем стаден имунитет...

24

123

преди 3 години

Бъдете спокойни. Къра е голям. Гроб ще има за всеки.