39

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде се краде, не си мисете друго. Просто в чужбина крадците имат малко свян и не са толкова нагли, като нашите

38

Анонимен

преди 3 години

е ква стана тя те тия не призават и действеята на слугите си в българиянали каскетот си етехна рожба

37

Анонимен

преди 3 години

До КоментарКои тикви, ти наясно ли си, че това положение е откакто са настъпили промените?

36

Е. Е.

преди 3 години

Tо пък едни експерти имаме в другите партии...Удари еди изгони двама.Цялата ни съд. система си е за е....

35

Анонимен

преди 3 години

До До 11 от бивш юристАз те питах каква е била ситуацията преди "сегашните управляващи"?

34

Замислен

преди 3 години

Това не е държава. Това е някаква сюрреалистична гротеска. Територия някаква. Ставаме само за бъзик и шеги в нормалния свят.

33

КЛ

преди 3 години

Негово Каскетно Великолепие Иван Гешев каза, че нашата прокуратура е на-супер дупер в цялата галактика и такива неща са невъзможни. Точка.

32

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден страната ни получава по някой звучен шамар за начина, по който се управлява и функционира. Европейският парламент излезе с резолюция за ширещата се корупция, ръководителят на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши върна 7 от предложените й 10 български прокурори, защото не стават за там, а двама американски сенатори поставиха под въпрос двустранните отношения между България и САЩ отново заради корупцията, зависимата съдебна система и липсата на свободни медии.

31

бг смешки 2

преди 3 години

А ТОВА , като има кой да им вярва ?!!?? а у БГ е пълно с *** ....

30

Деса острието

преди 3 години

Тия от Люксембург да си оправят столицата Пекин първо! Аз съм легендарна юристка от Дулово!

29

Анонимен

преди 3 години

Чудя се кога ще ни изключат напълно от международната общност?Според мен е въпрос на време.И нормално. Логично ли е, други държави да признават шофьорските ни книжки? Всеки един от нас познава хора с купени такива, после тези хора отиват да управляват МПС в чужбина. Не би трябвало да се признават никакви бг документи извън тая територия, дипломи, удостоверения...Ние добре си знаем, че голяма част от тях са напълно фалшиви. Дори министри се оказаха с фалшиви дипломи.

28

а това

преди 3 години

Евростат излезе с неприятната новина, че България е с най-високо ниво на престъпления, насилие и вандализъм в целия ЕС. Ако живеехме като отшелници и слушахме само нашите си вождове, щяхме да си мислим, че по-запазена от престъпници държава надали има в света. Само преди няколко дни МВР и прокуратурата отчетоха грандиозни успехи на този фронт. Според двете ведомства престъпността рязко е намаляла. Или Евростат изразяват лична позиция и затова няма за какво да й се обръщаме внимание!

27

Повече нема

преди 3 години

Зс сетен път се доказа колко кадърен каскет имаме Нали знаете за какво слагат каскети на плашилата за да плашат гаргите А за умния каскет нема па нема какво хубаво да се каже

26

бг

преди 3 години

тва са експертите на ГРОБ !

25

ПроСоТо

преди 3 години

язък!...Каскетя тъкмо са беше разпищолил.....нещо поизчезна тоя национален герой!..Що така?..От кога не е обявявал гордо по "медиите" някого за.."виновен"?..Досрамяло ли го е,или просто сай уплашил?..па и тия седмината НЕГОВИ протежета за "Европейски прокурори"...Такъв шамар му залепи Кьовеши,че ако не беше твърда милиционерска тиква,сигурно щеше и оставка да подаде,и в земята да потъне от срам....но,толкова от гербослугите..

24

Кажа

преди 3 години

До До 11 от бивш юристДемек голяма рабтоа съм, чакай ся аз да ви покажа, ама га трябва го докажа, ша ви кажа, че сте залюани и нищо повече няма да кажа. Кажа!

23

Юрист от Герб

преди 3 години

Работа, работа, работа! Видими резултати!

22

бг смешки 2

преди 3 години

каъвто народа такова му и управлениието ! а народа не става за нищо на 80 % ...

21

Анонимен

преди 3 години

България не е, не е била и никога няма да бъде истински правова държава. Проблемът е, че в последните години наглостта, простотията, корупцията и шуробаджанащината станаха вече наистина нетърпими.Но с такива "управници" начело това не е нещо учудващо.

20

Анонимен

преди 3 години

До 1Нищо чудно до довечеравсичките му членове на тоя нек'в си съд "да светнат и като крушки". Както обичаше да казва някой, вече не помня кой, но вие ще се сетите...