178

Анонимен

преди 3 години

Силвия (#185 ) е права на 1000 % !Това е чистата истина !

177

Анонимен

преди 3 години

Еми то затова остаяте хората да умират и смъртността расте, че да се освободят места за още смъртници.

176

Един

преди 3 години

Знам за случай от 10 души, ваксинирани с първа доза, се разболяха петима. Който ще да вярва.

175

Анонимен

преди 3 години

Досега трябваше да сме измрели яко, щяхме да видим защо. Как така стана, че измежду измрелите смъртността се покачи с 53%.

174

рпг7

преди 3 години

Индивидуалното Съзнание на всеки един от нас формира общественото поведение!!!Без това условие всички предприети мерки губят смисъл!

173

анонимен

преди 3 години

Никой на никого не е виновен - с какво е виновно правителството,Борисов , щаба ,че някои недораз --вити са решили , че няма ковид ,че могат да не спазват дистанция и да не носят маски , да се качват по масите и да щракат пръсти под звуците на някоя чалга пом--ия , да създават смут в обществото с безумни конспиративни теории несъвместими със здравия разум, да мразят лекари , които с нищо не са заслужили тома . Срам и позор за подобни екземпляри по злобни и жестоки от Круела де Вил.

172

Анонимен

преди 3 години

Плашете народа!Киро Брейка поздравява щабатака трябва

171

Анонимен

преди 3 години

Простаците,които плюят по щаб и правителство относно К19 неосъзнават колко трябва да са ни благодарни,че ние-разумните и интелигентни хора ,не ги оставяме да са фактор в държавата.Слава богу ,техните мнения,енергии и интелектуална собственост остават без никаква реална тежест в обшеството ,раждат се и умират на на ниво АНОНИМЕН във форуми и след 17.00ч в завода.

170

Анонимен

преди 3 години

Лоша работа явно спасението е вьв ново двумесечно затваряне , за да спадне нивото на заразените до нива непретоварващи здравната система

169

Тиква Генерал

преди 3 години

Какво стана със 'мощиния' щит на Мухобойко и 'армията' зомбирани-ваксинирани?

168

Коректно е

преди 3 години

Да се откаже от всички заплати премий и добавки, по време на локдаун .Като хората на които не позволява да работят .А може и да си изтегли безлихвен кредит.

167

до Свилен

преди 3 години

За астра зенека ли говориш? защо не я назовеш? те всички ваксини тук са астра зенека!От модерна и Пфицер само за правителството!

166

lewskar

преди 3 години

По време на тази пандемия във ВМА се хоспитализираха политици , фолкаджийки,певци,шефове от Държавната администация, богаташи там простосмъртен без връзки не влиза! Как един журналист не попита за профила на болните във ВМА?То не беше Нинова, Глория,онзи от ББР счетоводителя на Брендо и т.н. Господин Генерал -Професор с цялото ми уважение ама си стъпкахте всичко което сте постигнали със този си нов пост в НОЩ - изказвания и действия последната една година

165

До генерала

преди 3 години

Нямаш интерес да свърши всичко това. Защото ще ти спрат тлъстите заплати от НОЩ плюс за първа линия. Нали ?Ако затвориш всичко, ще ми плащаш ли докато не работя. А ?И не ми казвай да си изтеглим кредит ?

164

Силвия

преди 3 години

Най големия страх на БКП ГЕРБ е хората да не се страхуват да бъдат смели да не им се връзват на милионите Психо атаки чрез техните държавни тоале-тни наречени електронни сайтове и телевизииА още по голям страх за ГЕРБ е народа да има работа със стабилни европейски доходи което го прави По някъв начин независимТова е най големия кошмар за БКП ГЕРБ - независимоста на хората и стабилните им доходи

163

свилен

преди 3 години

ВНАСЯЙТЕ ВАКСИНИ ОТ КИТАЙ И РУСИЯ . АВСТРИЯ СПРЯ ОРЕДЕЛЕНА МАРКА ВАКСИНА ,СЕГА ЩЕ Я ПРОБУТАТ НА НАС . УРАВЛЯВАЩИ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ .СПАСЕТЕ НАРОДА. С КАКВИ ОЧИ ПАК ИСКАТЕ ВЛАСТА

162

1

преди 3 години

муфтаджийски,ако беше облечен с расото,което носеше миналата година,знай ,че ръст на смъртността,нямаше да има.

161

Обективно

преди 3 години

ВМЕСТО ДА ПЛАШИТЕ, ПО- ДОБРЕ КАЖЕТЕ НА ХОРАТА КАК ДА СЕ ЛЕКУВАТ ОЩЕ ОТНАЧАЛО, ДА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАТ ЛЕКИТЕ СИМПТОМИ!!!! ИНАЧЕ СТАВА ПНЕВМОНИЯ. ГОВОРИТЕ...НО НИЩО РАЦИОНАЛНО И ОТ ПОЛЗА НА ХОРАТА НЕ КАЗВАТЕ. Хората дори не посещават джипито, нито му се обаждат, защото оплакванията са пренебрежимо слаби в началото. Заострете вниманието на хората върху това!

160

Анонимен

преди 3 години

Поклон пред достойният защитник на държавата и здравето на хората - ген. Мутафчийски.

159

Сзо

преди 3 години

Ковид троловете са на абразурата в защита на Свети Ковид!