18

Алпа Чино

преди 3 години

Тая двестакилограмова бъчва е в отлично здраве явно. Всмисъл, като изключим холестерола и шекера. Болен човек ще има ли желание да пише простотии по цял ден??Ще ме разубеди единствено ако пукне,което се надявам да се случи!

17

факт

преди 3 години

За да не постъпвате в каквото и да е отделение трябва пъвро и най -важно да не тежите 130 кила и да сте издевателствали с организма си с лакомия. Ковидчо обича разплути индивиди със запуснато здраве

16

Анонимен

преди 3 години

От ей такива каро него тлъстаци идва новия пик. Страх, страх дай ваксина и накрая опала в интензивното. Голема реклама на ваксините, нема що

15

Аауу

преди 3 години

Каква драма Били му били инжекции !Спокойно. Ще живееш

14

АХААХА!

преди 3 години

тоя *** е 200 кила със сигурно една дузина болссти.Много ясно , че и най- обикновена настинка ще го гътне. Попитайте някой здрав и физически активен , дали е влизал в болница , зрадигрип.

13

Анонимен

преди 3 години

А кое е това?

12

Е и

преди 3 години

Сега вече си герой .Поне стана известен .

11

Ваке уп

преди 3 години

Усети се събуждането на трола гербав.

10

д-р Иванов

преди 3 години

тези, които гориха маски и смятаха, корона-кризата за измислена ги чакам в Ковид-отделенито

9

Анонимен

преди 3 години

Дежурния 1 с партийното си поръчение - дежурното клише.Не си плоскоземец, ами направо ***.

8

Пфф

преди 3 години

Колко парици ти дадоха да плещиш тия измишльотини?

7

Анонимен

преди 3 години

Е ми след ваксина се разболял човека. Това е масово, но той има възможност за трибуна. Оттам започва третирането с коктейлите химикали по протокол без оглед придружаващите заболявания. Обстановката е стресираща и стабилен психически човек. При тези похвати и условия трудно се оцелява, нали?

6

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам кой нормален човек, би се интересувал от престоя в болница, неволите и какво кафе пие, един двеста килограмов, набучил си химикали(ваксинка) , ни музикант, ни общински съветник, ни преподавател, ни журналист, но разбиращ от всичко, типичен инжинер Ганчев.

5

иванчо

преди 3 години

Като го гледам ,стопил се е горкия !!!

4

Анонимен

преди 3 години

Тежка е работата на лекарите Венци. Дори за разлика от вас музикантите дето все мрънкате, един лекар учи 5 години и още толкова за специалност. И като казвам учи имам предвид учи, не като вас в музикалното И накрая заплатата: лекар 1500, музикант 1500 ама на представяне

3

Чоко

преди 3 години

Добро описание на деня в Ковид отделение. Очевидно има различия в отделните болници. В моята не съм поел през устата нито едно хапче. Всичко венозно. Иначе останалото е точно предадено. Най-мъчително е голямото чакане. Сутрин системи около 8 часа и после свободно време до 17,00 , когато идва новата система.

2

Чалгаджия

преди 3 години

Ами да беше свалил 100 кила бе .С Фитков май някой левче искате да заработите,а!?Субсидийката свърши ли?!!!***гербава!!!

1

Мери

преди 3 години

Браво на Венци. Точно, ясно и добре изказано. Пълната истина и удоволствието от коментара на добър и културен човек на когото като всички нас му е дошло до гуша от нагли, подли и кариеристко- озлобени хора.