11

Анонимен

преди 3 години

Лоша ваксина НЯМА !!!!!На СПУТНИК руското й е само името ! Спутник е Астра Зенека ! Апелирам ви да не политизирате проблема и да не делите ваксините по националност,а да се обедините в общата кауза-да победим К19 ,колкото и не толкова страшен да е ! Само с ваксинация можем да постигнем резултати ! Престанете с конспирациите и спрете да се интересувате кой колко спечелил от пандемията.Вирусът е тук-това е ! Замислете се,че най-важно е здраввто и по-скорошното връщане към нормалния живот!

10

Анонимен

преди 3 години

И аз не бих искал, като си знам лъжливото соц началство. Там няма една истина

9

Анонимен

преди 3 години

Хоп нова опорка у нас не искат АЗ, но видите ли руснаците пък не искат Спутник, колко елементарно Уотсън.

8

Анонимен

преди 3 години

1/3 от света вече използва тая ваксина. В Аржентина се бият по улиците, за това че ги превеждат за същата ваксина. А уточнявам ли чии наследници живеят в Аржентина? Според вас дали точно тия ще си сложат нещо утровно!? А и аржентинското правителство е поискало компанията да носи отговорност за странични ефекти. Само руската компания го е приела.

7

Пиян - залян

преди 3 години

Нормално е да не искат , защото след ваксинацията не трябва да порка 40 дни - ужас !!! То и при нас е същото ! Наздраве , яко мезене и чесънче !

6

Давай, пошли

преди 3 години

Те нашите русофили само нея искат. Да изпращат флаконите и да помпим другарите като холандски бройлери. Ще светнат от щастие. По 5 дози на другар.

5

Анонимен

преди 3 години

Това доказва само че българите и руснаците толкова си приличат, че все едно една майка ги е раждала. А уточнихте ли, че руснаците по презумпция всичко лекуват с водка, като нашите - с ракийка!И що за страничен ефект е умората?Боже мили, ако това е страничния ефект на Спутник, давайте я насам тая ваксина, бе!

4

Анонимен

преди 3 години

Така обърквате хора бе "журналисти"

3

Анонимен

преди 3 години

Ми да я дадат насам, а руснаците да сe увиват във фолио за да се спасяват от 5G създаващо ковид.

2

Анонимен

преди 3 години

До 1 И 99 % от светаАх а х а. Рано си се надрусал !

1

плодове

преди 3 години

Страната на дезинформацията жъне плодовете на недоверието и омразата между хората.Но, като знаем кой комплексар и отровител я ръководи--може и да се окажат прави руснаците.