107

Ro

преди 3 години

Ох, нье! Напълних гащите два пъти един след друг. С тази статия вразумихте милионите читатели на сайта, абсолютно е нещото, от което всички имаме нужда. Епохална творба, сега вече искам седем ваксини минимОм!1!1!!

106

ъъъ

преди 3 години

Приказки за хора с поучителен край.

105

Анонимен

преди 3 години

"Ти си ...и.иот."Тихо бе ***, че говориш само когато ти наредят НОЩ по телевизията.

104

Анонимен

преди 3 години

MAMИЦАТА ВИ, долни манипулатори! А за това, че умират по 20% от ваксинираните възрастни хора в старчески домове, написахте ли някога? А за инсулти на млади хора след боц? А за неврологични увреждания? А за осем спонтанни аборта в Англия след боц? Дано ви сполети някое от приятните ефектчета на вълшебните ваксинки, мръcници продажни! Ако има ад, за там се гласите!

103

basi mamata

преди 3 години

въххх,, колко са нагли с пропагандата си :D предлагам да спрем да посещаваме и този сайт, много грозно взе да става

102

106

преди 3 години

Ти си ...и.иот.

101

така е

преди 3 години

COLDREX MAX C явно се е свършил. То с чай ако ставаше.

100

Анонимен

преди 3 години

"Германка, отказала да се ваксинира: Сега съм с тежка форма на COVID-19"Леле, как ме уплашихте. Само че аз го прекарах без симптоми и без ваксина, както и братовчедка ми, както и петима мои колеги от работа.Пропагандата ви е на ниво детската градина, само Торбалан и баба Яга не сте изкарали да плашите хората. Смешни сте.

99

Истукан

преди 3 години

Има и ваксинирани с тежка форма на covid-19, дори и починали. Да спрат с тази долна ваксина, наредена от САЩ.

98

Анонимен

преди 3 години

Я по-добре напишете някоя статия за Торбалан! Ще повярваме повече!Ако отсега нататък ще живея по този начин, мерси, но по-добре да умра свободен отколкото роб на измислените доктори!

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95 А с последните думи на умиращ от рак имаше ли ? Гледам, че това не ти пречи да се блъскаш с боклучиви храни каквито са 80 % от предлаганите.

96

Анонимен

преди 3 години

Когато от днеса фокусират вниманието върху тази очевидна глупост, значи има новина на друго място, която не трябва да прочетем - я кмет, я министър...

95

Анонимен

преди 3 години

А пък всички около мен които се ваксинираха се разболяха.Вярно, мина им за три дни, но не се знае... както чувам, имало ваксинирани които са стигали и до болница!Така че който е фен да се ваксинира!

94

Анонимен

преди 3 години

Направо се впечатлих. Машала.

93

Анонимен

преди 3 години

В американската или канадската преса / не помня точно/ преди около месец имаше статия от мед. сестра с последните думи на умиращи от Ковид , но от хора, които са мислели болестта за измислица или конспирация.

92

Анонимен

преди 3 години

Може ли някоя по-реалистична "история", така за разнообразие.Доволен съм на всичко в което има поне 1% шанс да повярвам.

91

Анонимен

преди 3 години

От 10 милиарда невкасинирани хора, една стигнала до болница... Ужас...

90

Анонимен

преди 3 години

Половината българи безусловно вярват в мартеничките, а другата половина във ваксините. После защо македонците не искали да имат нищо общо с нас!

89

Анонимен

преди 3 години

Нека плашенето продължи СЕГА. Всяване на страх и паника, тикане на ваксините в лицето и крещейки "Ваксинирай се, ваксинирай се, иначе ще умреш, ваксинирай се"... и вече едва ли не ти ръгa спринцовката в лицето...Който иска да се ваксинира - избора е личен и свободен. Тая не се чувствала жизнена - ми ти си на 60 ***, оуууу, колко жизнена да се чувстваш, пенсийо? Да не си мислиш че винаги ще си като на 15, ще припкаш и скачаш от цвят на цвят. Нямааа, не ковида а времето си е казало думата.

88

Stalinista

преди 3 години

Твърдо за ваксинирането съм! Твърдо против ваксина, с която не се знае дали не заразяваш или дали не можеш да умреш след ваксинирането и твърде против имунизиционните паспорти!