89

ъ

преди 3 години

Колко много келеменета и лаици се изказват тука по тема от която нищо не разбират ! Поне да бяха прочели Марков за това в 24 часа !!!

88

Анонимен

преди 3 години

А защо въпросната ваксина не е достъпна, при положение че тя се оказа най-ефикасна и най-недеждна от всички ваксини.

87

Хосеп

преди 3 години

Дариткова, май пак иска да се окъпе в народната либов, с тези си лобистки изказвания. Оставиха хората без ваксини, а се канят да отварят заведенията. На маймуни ни обърнахте.

86

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Няма да обявя вето против ваксината Спутник,но само при условие,че се употребява единствено и само за членове на БКП,БСП!!Ваксинирането ще се проведе в три ключови пункта.На Бузлуджа, на Копринка и на По за ср а но!!Ако некой се почувства зле или ако ваксината не му действа и прихване КОВИДа, няма да се подписва информирано съгласие както го изискват западните изедници,само ще се подават оплаквания към арменския поп в кутията на руското посолство!!

85

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен ... "Правителството няма защо да възпрепятства ваксината Спутник, даже е по-добре да я пуска по-бързо. Да си слагат другарите и ще понамалеят по-бързо".... Напърно съм съгласен с изложеното от теб, така ще намалеят и антиваксърите, които се оказа, че въпреки недоверието си към ваксините, са готови да се ваксинират с руска ... а иначе достойнствата на руската ваксина са безспорни, тя е ефективна на 100% защото убива както вируса, така и гостоприемника му ... !!!

84

Анонимен

преди 3 години

БСП Е НАЙ ЧОВЕКОЛЮБИВАТА ПАРТИЯ- ПОРЪЧВАТ ВАКСИНА "СПУТНИК" С ПАРТИЙНИ ПАРИ ИЛИ СЪБИРАТ ОТ МУТРИТЕ СИ РЕКЕТ И Я ПРЕДЛАГАТ БЕЗПЛАТНО- ТОВА РАЗБИРАМ ДА ПРАВЯТ ПОЛИТИКА- А НЕ ДА ФАЛИРАТ БАНКИ И ДА ЛАЯТ КОЛКО ЗЛЕ УПРАВЛЯВАТ ГЕРБ.

83

Анонимен

преди 3 години

Ами всеки лобира там откъдето ще се налапа

82

Breaking News

преди 3 години

Който поръчал руска ваксина поръчал.Има слухове, че ЕК няма да одобри руската ваксина на територията на ЕС. Ще се налагат и санкции върху държавите сключи сделка с Русия за доставки на Спутник Ви

81

ха ха

преди 3 години

Нинова защо като се разболя не отиде при Мангъров, а отиде във ВМА

80

Калеко Алеко бре

преди 3 години

То втората част на писанието ти е точна ама защо така мазно лъжеш в първата? Руската ваксина е на база руски разработки. Ако нещо те е яд на западняците, че не могат да се справят добре ама не търси виновния там където не е. Ако си интелигентен и нормален човек трябва да си обърнал внимание на факта, че единствено северна америка и част от европа не закупуват Спутника. И да ти кажа, мене хич не ме интересува чие производство е един продукт, но като купувам искам да е най - доброто за моите хора.

79

Анонимен

преди 3 години

Правителството няма защо да възпрепятства ваксината Спутник, даже е по-добре да я пуска по-бързо. Да си слагат другарите и ще понамалеят по-бързо.

78

Руската

преди 3 години

ваксина като технология е едно към едно с Астра-Зенека, както и Москвич също е автомобил като Волво. Вие какво бихте карали?

77

Калеко Алеко

преди 3 години

Руската ваксина е на база на вече създадена ваксина с/у ебола, както винаги рашките не са открили нищо ново, а са използвали чужд патент на вече разработена ваксина...Както занете подобно на китайската тя вкарва в организма жив обзсилен вирус, за разлика от ваксините на Пфайзер и Модерна-векторните ваксини където е приложен нов модерен подход...Еболата беше пренесена в Африка на човек от май.муна и самата ваксина е на базата на май.мунски вирус, което обяснява и интереса на русофилите към нея...

76

БСП

преди 3 години

лобират не само за РУСКА ваксина, за руски самолети за руски газ, за ВСИЧКО Руско. БСП откровено работят за Русия в България. БСП правят всичко възможно да върнат България в руска орбита. Да ни таикат в блатото от което едвам се измъкнахме с много лишения и жертви и за сметка на живота на цяло поколение. Сега когато най сетне сме европейци те отново ни навират Русия.

75

мак

преди 3 години

Залата често е полупразна, но заплатите им не закъсняват. А за ваксината - т.лупа и шайка купиха 1-2 определени ваксини и това също може да се нарече лобиране.

74

Отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели изборите, а Корнелия Нинова ще надебелее от яд заедно с коня си! Румен Радев ще стане китайски космонавт!

73

Анонимен

преди 3 години

Да Риткова не Нинова лобира за руската ваксина, народа я иска. Ве пък лобирахте за самолетчета на хартия, за ваксини които дори ЕС не ги ползва масово и някои ги отрича.Вие си платихне и за самолетчетата и на ваксинките които просто няма да бъдат произведени като Ф-ките. Оставка!!!

72

Зозо

преди 3 години

Хахахаааааа, и кво ся? Унгария като договори руска ваксина декември месец, до сега колко бройки получи, а? БСП са доказани популисти, лъжци и мизерници.Свърши тяхната, повече никога няма да управляват. Боко ще ги пере с шланга април месец :)))))))))))))))))))))На другарката Нинова й се струва, че отиваш при Путин, плащаш ваксината и на другия ден я получаваш :)))))))))))))))))))))))) Да, ама не!!! Руското ЩЕ го знаем, новата Волга...

71

Чебурашка

преди 3 години

До До Чебурашка..... Унгария си прави квото си иска без да се съобразява с ЕС ,.... Четеш само руските пропагандни статии приятелю, това е истината. И Орбан подобно на Нинова само бие тъпана и пуска парата в свирката, няма закупени големи количества Спутник а само декларации. Просто се води пропагандна война.

70

Д-Р ИСНЯ

преди 3 години

ГОЛЯМА ГЕБЕРСКА МЕ ХВАНАОТКАК МЕ ПРА 400 ВОЛТА ОТ ЕДИН КАБЕЛ