75

Патриот

преди 3 години

Нагъл селски лъжец от най -евтин калибър е Тиквата нищо друго и позволяваме да ни води за носовете!

74

не вярвайте

преди 3 години

Само след седмица, може и друго да запее.

73

Анонимен

преди 3 години

Ваксините имат листовка и може да се прочете, лошото е че дори и друг да ви я чете пак нищо няма да разберете щото толкова ви е акъла.

72

Проф. Чорбанов

преди 3 години

Ще има пик на заразени по време на изборите !!!Отмяна на изборите неизбежна в противен случай хаос бум на заразата, скок на умрелите.

71

Анонимен

преди 3 години

Херо Мустафа каза да се ваксинираме и с кво да се ваксинираме *** проста амариканска пръчко.

70

Анонимен

преди 3 години

Когато е прав как да кажеш, че не е?

69

Анонимен

преди 3 години

Престъпник, защо декларираш, че България подкрепя т.н. Ваксинационни паспорти?Референдум ли е имало, как разбра какво е мнението на българите по въпроса?

68

Анонимен

преди 3 години

Тоя лъжец ако го слушате той едно казва сутринта друго вечерта ама аз да, ви кажа какво ще стане който не се ваксинира ще има тормоз помнете ми думата ще го ограничават навсякъде ни в ресторант ще го пускат ни в автобус и ще го глобяват тия мутри са способни на всичко

67

Ковидонски

преди 3 години

Хората трябва да са подготвени за провала на изборите и налагането на пълен ЛОКДАУН за месец април точно за отмяна на изборите.

66

Спеца

преди 3 години

На тоя банкянски тарикат брадвата не сече на едно място!До вчера напъни , всички да се ваксинират с каквото има , заплахи , сценарии ......Днес като се разбра че и най-калпавата ваксина не може да достави тариката ни ....отбой!

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68Дестилиран вода и малко готварска сол ;-)Щом си толкова отворен. И за другите:През иглата на спринцовката вкарва чиптър 2,5мм със диаметър 2,5мм и даже и батерия 3,5мм!Чесна истина ви редим.

64

Анонимен

преди 3 години

До Е има малко маймунско и гмо във ваксата, но нищо

63

Анонимен

преди 3 години

Джо Байдън завлече ЕС в тръстиката със ваксините, импийчмънт на Джо Байдън и военен съд за престъпление срещу човечеството.

62

Шибил Пандемичен

преди 3 години

Възможно е напълно да се стигне до пълен провал и отмяна на изборите. Пик на Ковид заразата обезсмисля изборите бум на заразата и скок на умрелите хора, кой ще посмее да ходи да гласува ??? Изборните резултати ще бъдат силно изкривени и ще трябва да ги анулират ако ги проведат наистина в разгара на пандемичната зараза.

61

Анонимен

преди 3 години

До Напротив. За да се ваксинират разумните хора, то е нужно да им се представи ясна информация със съставките на този препарат, наречен "ваксина"

60

Анонимен

преди 3 години

БАН не спазват сроковете, всички произведоха ваксини БАН още се туткат. САЩ не са ни никакви за да инвестираме Европейски пари в САЩл САЩ да върнат европарите и ЕС да тури санкции на САЩ за неспазване на сроковете, доставките и измамите. Американските дипломати да се изгонят от ЕС.

59

Анонимен

преди 3 години

Тоя едно приказва сутринта и до вечерта друго щеше да вади зелени паспорти за ваксинираните после да не се ограничавали неваксинираните да пътуват кара се на фирмата за ваксини разиграва предизборни циркове кара се на Евро комисията те не го бръснат за с.. лива смях

58

®

преди 3 години

Само много глупави и страхливи хора НЯМА да искат да се ваксинират, според мен!

57

Анонимен

преди 3 години

Еесовците също са се разбрали *** тази среща да налагат и санкции на Русия за нарушения на правата на човека, ама само на руски чиновници, руски олигарси няма да закачат, и няма да пипат енергийни проекти.

56

Абе бай Уй

преди 3 години

Дето вика Рада Дълбоката:- ква е тая партия? Няма един да стане и да му каже "Абе бай ***.. Ти къде се намираш ве?"И е прав!